سلام.
رفیق یه سئوال دیگه..
میشه از قابلیت dual wan این مودم استفاده کرد؟
منظورم اینه که همزمان پهنای باند 4 جی و ای دی اس ال با هم ترکیب بشن و سرعت نهایی بیشتر بشه..
شما انجام دادی؟
کار میکنه؟
سلام.
رفیق یه سئوال دیگه..
میشه از قابلیت dual wan این مودم استفاده کرد؟
منظورم اینه که همزمان پهنای باند 4 جی و ای دی اس ال با هم ترکیب بشن و سرعت نهایی بیشتر بشه..
شما انجام دادی؟
کار میکنه؟
سلام
كار كه ميكنه
ولي نه به اون منظوري كه شما فرمودين
لودبالانس فقط اگر اختلاف سرعت دو نت شما بيشتر از ٩ مگا بيت باشه از اون استفاده ميكنه كه سرعت بيشتري داره
قابليت تجميع نديدم داخل تنظيماتش
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من مودم E8372 هواوي گرفتم
طريقه كانفيگش اينا به چه صورته؟
اندازه سيمكارتي كه بايد بذارم ميكرو هست يا معمولي يا نانو؟
طریقه کانفیگ:settingبعدdialup بعد profile managment بعد دقیقا مثل ساخت apn گوشی اندروید عمل کنید یعنی پروفایل میسازید بعد برا apn میزنید mtnirancell البته اگه سیم کارتتون ایرانسله،در مورد سیم کارت هم بهتره معمولی باشه،اما میکرو هم میشه گذاشت باید سعی کنید دندونه ها دقیقا بیوفتن رو قسمت تراشه ای سیمکارت،در کل معمولی بزارید صدمه احتمالی هم به دندونه های ورودی سیم کارت نمیزنه
Last edited by silvermanhhh; 17-11-2016 at 20:19.
سلام دوستان وخبره ها من مودم 3g مدل huawei e173u-2دارم اپدیت کردم
حالا سیم کارتمو نمیشناسه نه رایتل نه ایرانسل خیلی گشتم برنامه انلاک کردنشو اما خیر نشد که نشد مودمم الاتصالات السعودیه مدل گفته شدست ترو خدا کمکم کنید![]()
دوستان وضعيت چطوره؟چطور ميتونم قفل كنم روي باندي خاص؟
کسی نبود ما رو یه راهنمایی بکنه؟
از منوی پایین آمدنی network band ، میتونید باند مورد نظر رو انتخاب و سپس روی دکمه apply کلیک کنید .
از قسمت network mode هم میتونید روی lte only قفل کنید .
واقعا از این همه راهنمایی ممنونم . اصلا توو این اطلاعاتی که بهم دادید گم شدم از بس زیاد بود.
ممنون
بهترین باند چیه؟
و اینکه مفهوم اون اعداد پایین چیه؟
RSSI
RSRQ
SINR
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)