تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1438 از 1849 اولاول ... 438938133813881428143414351436143714381439144014411442144814881538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,371 به 14,380 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

به علت نبود سرویس دوگیگ یکهفته تمدید نکردم امروز خطم تخلیه شد اینم از مشتری مداری های وب نه تماسی و....فقط به فکر درامدن و کلا مردم رو خل کردن با این فشفشه هاشون که اکثر شرکت ها دارن حجم خوری هم داره این هوا اینم از های وب فقط تبلیغات بلدن

2. این کاربر از mehdi244 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

به علت نبود سرویس دوگیگ یکهفته تمدید نکردم امروز خطم تخلیه شد اینم از مشتری مداری های وب نه تماسی و....فقط به فکر درامدن و کلا مردم رو خل کردن با این فشفشه هاشون که اکثر شرکت ها دارن حجم خوری هم داره این هوا اینم از های وب فقط تبلیغات بلدن
    منم تخلیه میکنم ده روز مونده، میرم پارس آنلاین طرح های جشنواره عالی گذاشته

Sent from my HUAWEI GRA-UL00 using Tapatalk

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

منم یک ماهه درخواست دادم میگن باید با خطی که سرویس روشه درخواست بدی! منم خط ول کردم فعلا.

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

با تشکر ازشما دوست عزیز بابت راهنماییتون خیر متاسفانه تاثیر انچنانی نداشت امیدم این بود با خط جدید شاید حل شه که طبق فرمایش شما تفاوتی نخواهد کرد یک سوالم ازتون دارم با توجه به تجربه شما ؛ شما رو هر سه خطتون از های وب داشتین یا isp های مختلف بود مثلا اگر روی این خط جدید از مخابرات بگیرم ممکنه شرایط بهتر باشه؟
    اما نکته که بود میخاستم طبق فرمایش شما قبل از پریز کشیدن وسایل snr رو چک کنم که متوجه شدم تا 16 بالا امده (قبلا تقریبی روی 8 بود بعضی وقت ها هم تا زیر 6 می رفت که دیگه نت داغون بود) حالا منتظر میمونم شاید بهتر بشه اگر راهنمایی دیگه هست یا کاری که من انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید.
    در ضمن داشتم داخل اینترنت سرچ میکردم دنبال راه حل که یک جا نوشته بود میکرو فیلتر ممکنه مشکل نویز رو حل کنه اینطور که نوشته بود ی جور نویز گیر قوی هست ظاهرش هم شبیه همون اسپلیتر هست فقط یک پورت برای پشت تلفن داره حالا دوستانی که اطلاع دارن میتونه موثر باشه ؟
    سلام
    نه دوست عزیز برای تمام شرکت ها همینگونه هست چون بخت تعریف شده همه خط های خونه شما یکی هست مگر مرکز مخابراتی نزدیک داشته باشید بتونید مرکز رو تغییر بدید .مثلا منطقه ما دو تا مرکز داره که نزدیک هستند تقریبا و میشه درخواست انتقال به اون مرکز رو هم داد چون این کار رو از دوستام انجام دادن.
    اره این مورد پریز کشدن رو حتما چک کنید احتمالا مشکلی از داخل منزل باشه مثل نویز وسایل برقی کخ خودم عیننا مشاهده کردم.
    نه دوسع عزیز این حرف ها واقعا تبلیغات هست من خودم با وسایل معمولی مودمم وصله و حتی پرینتر چهار کاره با فکس دارم که یکسره وصله به همون پریز مودم ولی کوچکترین مشکل ندارم ، فقط مشکل من کم شدن حجم زیاد از نتم هست که دارم پیگیری میکنم و گزارش تهیه میکنم و برای 195 و های وب میفرستم. الان 373 مگ دانلود کردم برام 498 مگ زده. همه رو دارم با ساعت و مدرک و سایت خود های وب آماده میکنم تا تحویل 195 بدم

6. این کاربر از King Tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

یعنی فقط میتونم بگم لعنت به های وب، انصافاُ پینگ و پکت لاست رو ببینید بازی آنلاین رو اصلا باز نمیکنه، این ده روزم تموم بشه میرم یه شرکت دیگه, فورجی ایرانسل شرف داره به این ADSL های وب آشغال.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از bivafa.va.man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرویس نامحدود داره؟ تا50 تومن درماه میخوام هزینه کنم..شاتل هستم و دانلودی ب اون صورت ندارم اما محدودم میکنه

پروفشنال imnot12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سرویس نامحدود داره؟ تا50 تومن درماه میخوام هزینه کنم..شاتل هستم و دانلودی ب اون صورت ندارم اما محدودم میکنه
    نامحدود داره ولی زیرش تعداد گیگ که میتونی در اون مدت مصرف کنی رو هم نوشته

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

نامحدود داره ولی زیرش تعداد گیگ که میتونی در اون مدت مصرف کنی رو هم نوشته
    کی همچین حرفی زده اون گیگ حداقل تبادل اطلاعات هست نه اون مقدر حجمی که میتونی مصرف کنی

شما وقتی مثلا سرویس 256 بگیری و حداقل تبادل 10گیگ باشه با سرعت 200 تا مثلا دانلود میکنی بعد هم سرعتت از 30کی تا 200کی متغیر میمونه و تا مدت ایان سرویس نامحدود هست

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام
    دوستان من سرویس 16 مگ دارم اما تا حالا 16 رو ندیدم ! بیشترین زمانش دیگه نهایت روی 8 مگ میاد ! زنگ زدم مطرح کردم میگن خطت کشش نداره و باقی بحث ها !
    همه چیز رو بررسی کردم. هر دستگاهی تو خونه نویز گیر داره. سیم هارو هم حتی تعویض کردم. کل سیم کشی ساختمون رو بررسی کردم. همه دستگاه هارو جدا کردم و ... بازهم روی 8 میاد نهایت !(قالبا هم کمتر)!
    کسی هم این مشکل رو داره ؟! از چی میتونه باشه ؟! از طرف isp هستش یا ...؟!

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان من سرویس 16 مگ دارم اما تا حالا 16 رو ندیدم ! بیشترین زمانش دیگه نهایت روی 8 مگ میاد ! زنگ زدم مطرح کردم میگن خطت کشش نداره و باقی بحث ها !
    همه چیز رو بررسی کردم. هر دستگاهی تو خونه نویز گیر داره. سیم هارو هم حتی تعویض کردم. کل سیم کشی ساختمون رو بررسی کردم. همه دستگاه هارو جدا کردم و ... بازهم روی 8 میاد نهایت !(قالبا هم کمتر)!
    کسی هم این مشکل رو داره ؟! از چی میتونه باشه ؟! از طرف isp هستش یا ...؟!
    خود ispاینکارو میکنه بیشتر از 10مگ بسته نشه

14. این کاربر از namgo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •