دوستان بالاخره من سیستم رو نصب کردم
عکس ها رو توی تاپیک مربوطه گذاشتم این هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بالاخره من سیستم رو نصب کردم
عکس ها رو توی تاپیک مربوطه گذاشتم این هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..سیستم خیلی خوب وگران بستی..
چرا از جنس صدای ساب خوشت نمی اید قبلا ساب دیگر داشتی واون از نظر صدایی بهتر بود..؟؟
2-..من از حمید شنیدم که می گفت که برای موسیقی باکس سیلد بهتر ولی شما پورت بستی چرا؟؟
3- ابعاد باکس شما چند است. و تیونش؟؟
قبلا ساب نداشتم. کلا با صدای ساب مشکل دارمتا حالا هم سابی نشنیدم که صداش رو دوست داشته باشم ( گفتم که مشکل از منه نه ساب) البته سیستم هم هنوز تنظیم نیست احتمال داره با تنظیم به سلیقه خودم برسم.
راستش همه بهم میگفتن ساب 10 کوچیکه و 12 بگیر ولی از نظر من حجم صدای این ساب خیلی هم زیاده. کلا صدا سلیقه خیلی توش نقش داره.
2-بعله در کل به همین صورت هست البته من این ساب رو به پیشنهاد آقا حمید با ساب باکس فابریکی عوض کردم. به علت متریال بهتر باکس.
3-باکس که فابریکی هست و 36 لیتریه با فرکانس تیون 47
سلام
مبارک باشه عجب سیستم بستی
برای ساب به نظرم به idq هم یه نگاه بنداز در اینده کیفیتی و خیلی دقیق هست چون sqx یه جورایی به spl نزدیک هست
سلام..راستی باندهای عقب چی هست؟؟
باکس 36 لیتر یعنی طول وعرض عمق چند می شود؟؟
یک کلیپ از یک موزیک معروفی که چه بهتر بی کلام خارجی بگیرید..لطفا
تک استیج هست عقب باند ندارم
اندازه نگرفتم
راستش توی کلیپ قطعا چیزی از کیفیت سیستم خودش رو نشون نمیده ولی در اولین فرصت حتما
سلام دوستان
می خوام برای پراید با بلندگوهای فابریک خودش یک پخش تا 250 تومان بخرم.
حتما فلش بخوره و برای کاهش هزینه نمی خوام CD داشته باشه.
لطفا راهنمایی کنید، ممنون
با نام خدا و سلام
دوستان سیستم فعلی ماشینم Kenwood x400 + Pioneer 6995 + Pioneer 6994 + Kenwood 8401 که یه آمپ Kenwood HQR1004 نیز اضاف کردم و قصد اضافه کردن یه جفت باند بجای 6994 و همچنین یه ساب رو دارم البته ماشین 111 هست و تریجیح میدم کمتر جا بگیره
ممنون میشم تو خرید ای دو قلم منو راهنمایی کنید...
بیشتر دوست دارم صدای کیفیتی داشته باشم تا قدرتی
علی علی
Last edited by psp2004; 10-11-2016 at 23:27.
سلام به همه دوستان
لازم دونستم یه توضیحی رو اینجا قرار بدم
با راهنمایی هایی که از آقا حمید گل گرفتم به این نتیجه رسیدیم مشکل از تنظیمات باید باشه
امروز یه تنظیم سطحی (چون داخل پارکینگ بودم نمیشد ولوم رو خیلی بالا ببرم) روی آمپ انجام دادم
مشکل اصلی از تنظیم گین ساب ووفر بود که تا انتها باز بود
با تنظیم امروز تا پتجاه درصد ولوم هم صدا بسیار خوب بود و ساب ووفر در اختیار موزیک
انشالله در اولین فرصت یه تنظیم اصولی انجام میدم
باز هم ممنون از آقا حمید نازنین![]()
سلام
تو رده ارزون rc70c4 هست كه ٥٨٠ تومنه
ساب rs12 ساب خوبيه ولي با اين آمپ درايو نميشه سريه ام هم واقعا عاليه نسبت به قيمتش همچنين آلفا ديروز با آمپ ml95.4 و كامپ rs165slim بستيم رو پرايد پسرعموم عجب صدايي گرفتيم واقعا ساب خوش صداييه با باكس فابريك سيلد
باكس سيلد كاملا بسته هست هيچ منفذي نداره اما پورتد دريچه اي داره كه صداي پشت ووفر از طريق اون به بيرون منتقل ميشه باكس پورتد بيشتر براي مصارف قدرتي و فركانس پايين استفاده ميشه ضمنا سأبايعك كه قدرت بالايي دارن بايد حتما تو پورتد نصب بشن
من فقط تك استيج رو پيشنهاد ميكنم تك كامپوننت و ساب كواك رو توصيه نميكنم
باكس alfha 12sbقيمتش ٤٦٠تومن هست خازن نميخواستي اين سيستم ،پك برق هم گيج ٧ ١٢٠ تومن
متريال دمپينگ هم فقط با نصب ميفروشن ورق خالي رو فروش ندارن
طاقچه هم خواستي برات ميگيرم
من كارم اين نيست اما معرفيتون ميكنم براي نصب اگر خواستي
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)