تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 91 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 909

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 96 - 1395

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستانی که از طارمی اینطوری انتقاد می کنن فکر می کنم اگه چند تا بازی طارمی نباشه اونوقت از حرف هاشون پشیمون بشن! بحث مسائل انضباطی جدا که طارمی و غیر طارمی نمیشناسه؛ ولی اولا طارمی با تیم کاملا هماهنگ هست. دوما طارمی تویه جاگیری و موقعیت سازی خیلی خوبه. حقش نیست اینطوری ازش انتقاد بشه.

کاملا قبول دارم که لان زیاد داره فرصت سوزی می کنه ولی بازم معتقدم برای خط حمله ما انتخاب اول باید طارمی باشه، اگه خوب کار نکرد حتما باید تعویض بشه تا بدونه بازیکن بی جانشینی نیست، بلکه بیشتر دقت کنه !
    وقتی هم تعویض میشه چه قیافه ای میگیره

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

وقتی هم تعویض میشه چه قیافه ای میگیره
    بیخیال کسی برای برانکو نمی تونه قیافه بگیره ! تعویض شدن خوشحالی نداره، اینو میشه درک کرد ولی همه بازیکنان می دونن که این قیافه گرفتن ها و حاشیه درست کردن ها اگه تکرار بشه فقط و فقط به ضرر خودشون تموم میشه.

3. 3 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بوژیدار رادوشویچ در گفتگو با مهر، در رابطه با دیدار برابر صنعت نفت آبادان در هفته دهم لیگ برتر که با پیروزی یک بر صفر سرخپوشان همراه بود، گفت: بازی در ترکیب بزرگترین تیم ایران برای من فوق العاده بود. من در از هنگامی که به ورزشگاه آمدم و هواداران را دیدم احساس بسیار خوبی داشتم و تمرکزم را روی ارائه بهترین عملکرد گذاشتم.

وی افزود: این مسابقه برای ما سخت بود چرا که صنعت نفت در تمام طول بازی در حال دفاع کردن بود اما با این وجود تیم ما چند موقعیت بسیار خوب را به دست آورد و در نهایت هم در دقایق پایانی موفق به گلزنی شدیم و توانستیم این مسابقه را با پیروزی پشت سر بگذاریم.

دروازه‌بان تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: مهمترین موضوع برای ما پیروزی در این مسابقه و کسب سه امتیاز بود زیرا تراکتورسازی در فاصله دو امتیازی ما قرار داشت و ما برای اینکه صدر جدول را حفظ می‌کردیم باید با کسب سه امتیاز اختلافمان را با تراکتورسازی بیشتر می‌کردیم.

رادوشویچ اضافه کرد: واقعا فضای ورزشگاه آزادی فوق‌العاده بود.چندین هزار هوادار برای حمایت از ما به ورزشگاه آزادی آمده بودند و در تمام طول بازی نیز به شدت ما را حمایت می‌کردند. در طول بازی واقعا احساس خوبی داشتیم و حضور آنها انگیزه‌مان را برای ادامه بازی بیشتر می‌کرد. فکر می‌کنم آنها بیشترین تاثیر را در این پیروزی داشتند.

وی در رابطه با عملکرد خودش در این مسابقه خاطرنشان کرد: من باید از همه چیزخوشحال باشم چرا که هم تیمم در این بازی یک پیروزی بزرگ را به دست آورد. این طبیعی است که همه تیم ها با انگیزه بالایی مقابل پرسپولیس قرار بگیرند اما تیم ما واقعا عملکرد خوبی داشت. در این مسابقه تنها یک موقعیت به روی دروازه من آمد که روی آن مجبور شدم عکس‌العمل نشان دهم.

دروازه بان کروات تیم فوتبال پرسپولیس تصریح کرد: مهمترین موضوع برای من این است که احساس خوبی در ایران و پرسپولیس دارم. این فرصت را دارم که در بهترین تیم ایران حضور داشته باشم و بتوانم توانایی هایم را افزایش دهم. از این هم خوشحال هستم که در یک بازی رسمی این فرصت به من داده شد تا بتوانم برای اثبات خودم درون دروازه بایستم. این فرصت انگیزه من را بیشتر کرد تا با انگیزه مضاعف نسبت به قبل کار کنم و تلاش کنم تا دوباره این فرصت را به دست آورم. سایر موضوعات دست خدا است. در وهله اول مهمترین مساله موفقیت پرسپولیس است.

رادوشویچ در پایان در خصوص مصدومیت علیرضا بیرانوند هم گفت: امیدوارم بیرانوند هر چه زودتر به تمرینات و پرسپولیس بازگردد زیرا حضور او که بهترین دروازه‌بان ایران است برای ما دلگرمی است.

5. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

برنامه 90 آنالیز خیلی خوب و به جایی از طارمی گذاشت. فکر نمی کنم با در نظرگیری تمامی فاکتورهایی که گفته شد مهاجمی مثل طارمی داشته باشیم. البته نکته پر رنگ در مورد پرسپولیس و بعد از اون طارمی ثبات تیمی و بودن برانکو هست + تا بدینجای فصل هم تیم ها به صورت نابرابر از داوری سود کردن !

7. 6 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این لیست، طبق مبالغ درج شده بر اساس مدارک ارسالی باشگاه پرسپولیس به سازمان لیگ در سایت رسمی این سازمان منتشر شده که به لحاظ قانونی، قابل استناد است:

950 میلیون تومان
    امید عالیشاه – علیرضا بیرانوند – محسن مسلمان – وحید امیری

910 میلیون تومان
    کمال کامیابی نیا

900 میلیون تومان
    مهدی طارمی – الکساندر پلی‌یانسکی

840 میلیون تومان
    ولادیمیر پریمیوف

800 میلیون تومان
    رامین رضاییان – فرشاد احمدزاده

700 میلیون تومان
    حسین ماهینی – سیدجلال حسینی – احمد نورالهی

660 میلیون تومان
    آنتونی گولچ

500 میلیون تومان
    محمدامین آرام‌طبع

360 میلیون تومان
    بوژیدار رادوشوویچ

300 میلیون تومان
    علی علیپور – محسن ربیع‌خواه

240 میلیون تومان
    محمد انصاری

200 میلیون تومان
    صادق محرمی

کمتر از 150 میلیون تومان
    احسان علوان‌زاده(120میلیون تومان) – رضا کرملاچعب (60 میلیون تومان) – شهاب زاهدی (50 میلیون تومان) – محمد رحمتی (43 میلیون و 750 هزار تومان) – ابوالفضل درویش‌وند (35 میلیون تومان) – حامد آقایی (30 میلیون تومان)

9. 7 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

پرسپولیس داره با بالای جدولی ها بازی میکنه در حالی که دیگران با ته جدولی ها... به نظرم در ادامه نیم فصل این خوبه و به نفع ما هستش که تیم‌های قوی می‌مونن برای اخرای فصل تیم‌های مقابل... مخصوصا استقلال داره با اخر جدول بازی میکنه! البته اختلاف تیم ۴-۵ جدول با ۱۵ جدول کلا ۴ امتیازه! ))

11. 4 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

پرسپولیس داره با بالای جدولی ها بازی میکنه در حالی که دیگران با ته جدولی ها... به نظرم در ادامه نیم فصل این خوبه و به نفع ما هستش که تیم‌های قوی می‌مونن برای اخرای فصل تیم‌های مقابل... مخصوصا استقلال داره با اخر جدول بازی میکنه! البته اختلاف تیم ۴-۵ جدول با ۱۵ جدول کلا ۴ امتیازه! ))
    من با حرف شما کاملا مخالفم. خودتون میگید اختلاف 10 تا تیم 4-5 امتیازه. پس نمیشه گفت کدوم یکی از این تیم ها بالای جدوله. ما هم پارسال اوایلش انتهای جدول بودیم اما از همون اول فصل بازی های قشنگی داشتیم و ترسناک بازی میکردیم. پس شاید نیم فصل دوم تیم های پائین جدول سخت امتیاز از دست بدن مخصوصا آخرای فصل که به آب و آتش میزنن
    تمام بازی ها مثل هم هستند. استقلال هم از اون آشفتگی اوایل فصل خارج شده. هر چند تاکتیک تیمشون همچنان سانتر از جناحین هست اما حداقل دفاعشون سر و سامون گرفته

13. 4 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

پيش فرض

این لیست، طبق مبالغ درج شده بر اساس مدارک ارسالی باشگاه پرسپولیس به سازمان لیگ در سایت رسمی این سازمان منتشر شده که به لحاظ قانونی، قابل استناد است:

950 میلیون تومان
    امید عالیشاه – علیرضا بیرانوند – محسن مسلمان – وحید امیری

910 میلیون تومان
    کمال کامیابی نیا

900 میلیون تومان
    مهدی طارمی – الکساندر پلی‌یانسکی

840 میلیون تومان
    ولادیمیر پریمیوف

800 میلیون تومان
    رامین رضاییان – فرشاد احمدزاده

700 میلیون تومان
    حسین ماهینی – سیدجلال حسینی – احمد نورالهی

660 میلیون تومان
    آنتونی گولچ

500 میلیون تومان
    محمدامین آرام‌طبع

360 میلیون تومان
    بوژیدار رادوشوویچ

300 میلیون تومان
    علی علیپور – محسن ربیع‌خواه

240 میلیون تومان
    محمد انصاری

200 میلیون تومان
    صادق محرمی

کمتر از 150 میلیون تومان
    احسان علوان‌زاده(120میلیون تومان) – رضا کرملاچعب (60 میلیون تومان) – شهاب زاهدی (50 میلیون تومان) – محمد رحمتی (43 میلیون و 750 هزار تومان) – ابوالفضل درویش‌وند (35 میلیون تومان) – حامد آقایی (30 میلیون تومان)
    محمد انصاری حقشه که بیشتر بگیره.

15. 5 کاربر از farshad.88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

محمد انصاری حقشه که بیشتر بگیره.
    و
    پلی یانسکی واقعا حقش نیست پولی بگیره ! چه برسه به همچین مبلغی ...
    و همچنین پریمیوف

17. 5 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

و
    پلی یانسکی واقعا حقش نیست پولی بگیره ! چه برسه به همچین مبلغی ...
    و همچنین پریمیوف
    کلا چون تیم نتیجه میگیره ، در نتیجه تغیرات نمیدن تو تیم.
    رضیائیان رو به زور اواخر بازی داره میاره داخل
    در نتیجه به نظرم من هم ، با این شرایط دو تا بازیکن داخلی 50 میلیونی میگرفتند ، میرفت. چون برانکو اصولا با یک ترکیب کلا بازی میکنه و چرخشی کار نمیکنه
    پس خرید دردی از کار دوا نمیکنه و نزدیک 2 میلیارد پریده
    حالا کار هم نداریم اما خوب پولهایی تو فوتبال هست. خوشبحالشون..950 میلیون

19. 4 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •