تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 391 از 421 اولاول ... 291341381387388389390391392393394395401 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,901 به 3,910 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دوستان ما به تازگی به یک اپارتمان تازه ساز نقل مکان کرده ایم
    5 واحد الان مستقر هستن که همگی مستاجر هستن
    ضمنا ساختمان مدیر ندارد ، من چند بار بهشون گفتم اگه ساختمون مدیر داشته باشه بهتره اما گوش نمیکنن
    و بدین جهت هم جای پارک ماشینها رو رعایت نمیکنن و هم رعایت سر و صدای خودشون و مهمانی در ساعات پایانی شب یه مقدار برای ما سخت هست و چون ما طبقه اولیم یه مقدار سرو صدا برا ما بیشتره.
    میخام یه متن مودبانه و غیررسمی تایپ و پرینت کنم بزنم تو آسانسور.
    لطفا دوستان همکاری کنن یه متن خوب بتونم بنویسم.

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان ما به تازگی به یک اپارتمان تازه ساز نقل مکان کرده ایم
    5 واحد الان مستقر هستن که همگی مستاجر هستن
    ضمنا ساختمان مدیر ندارد ، من چند بار بهشون گفتم اگه ساختمون مدیر داشته باشه بهتره اما گوش نمیکنن
    و بدین جهت هم جای پارک ماشینها رو رعایت نمیکنن و هم رعایت سر و صدای خودشون و مهمانی در ساعات پایانی شب یه مقدار برای ما سخت هست و چون ما طبقه اولیم یه مقدار سرو صدا برا ما بیشتره.
    میخام یه متن مودبانه و غیررسمی تایپ و پرینت کنم بزنم تو آسانسور.
    لطفا دوستان همکاری کنن یه متن خوب بتونم بنویسم.
    متن برای درخواست رعایت فرهنگ آپارتمان نشینی، یا برگزاری جلسه جهت انتخاب مدیر ساختمان؟

در رابطه با مورد اول، کار ساده ای نیست چون باید فرهنگ را به افرادی که اطلاع ندارن و یا خودشون به بی اطلاعی میزنن، تفهیم کنید، و البته این افراد به احتمال قوی بیشتر از اینکه رعایت کنند، بنای مسخره کردن و لجبازی میگذارن که بازهم متاسفانه جامعه ایرانی بطور کلی ید طولانی در این امر داره.

اگر برای تشکیل جلسه جهت انتخاب مدیر باشه، بهتره، چون حداقل متوجه خواهند شد که یکی از خود ساکنان وظیفه امور جاری مجتمع را به عهده میگیره و مقداری از دردسرهای بقیه کم میشه.

من پیشنهاد میکنم اول برای تشکیل جلسه انتخاب مدیر با چندتا از افرادی که بقول معروف آدم حسابی و فهیم هستند صحبت کنید تا حرف شما جنبه رسمی پیدا بکنه و اگر کسی توجه نکرد و جلسه برگزار نشد و مدیری هم انتخاب نشد، با سوال و جواب از سرپرست خانواده ها، ببینید خودشون از چه چیزی راضی یا ناراضی هستند و چه جور توقعاتی دارن تا از این موارد به عنوان قانون و تذکر توی متن استفاده کنید.

اینجوری بطور غیر مستقیم بقیه هم دخیل شدن و امکان اینکه مخالفت بکنن خیلی کمتره و شاید ترغیب بشن که مدیریتی هم انتخاب بشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام

لطفا چند پاسخ رو برای موارد زیر معرفی کنین .

- خیلی خوش اومدید ؟
    - رسیدن به خیر؟
    - وقتی با خانم ها خداحافظی میخواهیم بکنیم چه بگوییم؟
    - از این طرف ها !!
    - به ما هم سر بزن
    - نیستی / از ما حالی نمی پرسی / نمیبینیمتون
    - چه خبر
    - خوش میگذره
    Last edited by ali_atefi; 15-10-2016 at 12:39.

4. این کاربر از ali_atefi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

1- خيلي ممنون خوشحالم از ديدنتون

2- دقي قمتوجه جمله نشدم ولي خير پيش به سلامت

3- اين بستگي داره به نوع صميميت و نوع رابطه اي كه با طرف داري ولي رسميش ميشه با اجازتون من ميرم امري نداريد ؟

4- از اون طرفها داشتم رد ميشدم گفتم سري بهتون بزنم

5- زنده باشي حتما مزاحم ميشم

6- هستيم داداش زير سايتيم دعاگوتيم

7- سلامتي خبر خاصي نيست

8- خدار رو شكر راضي به راضاي خدا

من كه خودم همينا رو ميگم حالا اميدوارم منظورت همينا بوده باشه

6. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سیلام
    با یکی از استاد ها حرف میزدم. در ایمیل
    یک مطلبی رو گفت. من گفتم خوب چرا این جور نبوده تا حالا؟
    چه تضمیی هست برای بقیه جواب بده؟
    استاد بهش برخورده!
    به نظر وستان با این مردم حساس باید چطور حرف بزنیم..من منظورم این بود که دلیل قانع کننده باید برای این پرسش ها داشته باشیم. داشتیم تبادل نظر میکردیم
    فکر کرده من دارم جبهه میگیرم در مقابلش
    چجور پس باید سوال کرد

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض قدرت کلمات رو دست کم نگیرید

سیلامبا یکی از استاد ها حرف میزدم. در ایمیلیک مطلبی رو گفت. من گفتم خوب چرا این جور نبوده تا حالا؟چه تضمیی هست برای بقیه جواب بده؟استاد بهش برخورده! به نظر وستان با این مردم حساس باید چطور حرف بزنیم..من منظورم این بود که دلیل قانع کننده باید برای این پرسش ها داشته باشیم. داشتیم تبادل نظر میکردیمفکر کرده من دارم جبهه میگیرم در مقابلشچجور پس باید سوال کرد
    سلام
    هر کلمه احساسات معینی رو در مغز تحریک میکنه
    ساده ترین مثالش همون بفرما و بشین و بتمرگ هست
    شما از کلمات خب و پس پشت سر هم استفاده کردین در جمله ی پرسشی که حالت طلبکاری و حساب پس گرفتن و استیضاح طرف مقابل رو داره
    حذفشون کنین ببینین چقدر از تاثیر منفی جمله کم میشه .
    تازه لهجه هم تاثیر بیشتری میذاره روی اون کلمات
    جمله ی اومدم تشریف نداشتین رو میشه با لهجه ای گفت که حالت تمسخر و توهین داشته باشه
    میزان غرور تکبر طرف مقابل هم خیلی مهمه
    ما معلم داشتیم میگفت اگر بدون اجازه گرفتن شروع کنید به حرف زدن اخراج میشید از کلاس
    معلم هم داشتیم گاهی روی نیمکت کنار بچه ها مینشست و با همه خودمونی بود
    در انتخاب کلمات و لحن باید بیشتر دقت کنیم تا احساساتِ منفی رو در طرف مقابل تحریک نکنیم وگرنه مخاطب ما رو دشمن حساب میکنه و ضرر میکنیم
    طرف مقابل اگر احساس کنه داره تحقیر میشه یا مسخره میشه یا استیضاح میشه (محاکمه ) یا تهدید میشه اونوقت جبهه میگیره و این به نفع گوینده نیست
    شما با یک عذرخواهی این احساس منفی رو در مغز استاد خاموش کنین
    بگین استاد اگر چیزی گفتم که باعث ناراحتیتون شده من معذرت میخوام . قصد بدی نداشتم . و دیگه از کلمات و لحنی که احساسات منفی رو تحریک میکنه استفاده نکنین برای ایشون و استادهای دیگه و خصوصاً پدر و مادر و حتی صمیمی ترین و خودمونی ترین دوستانتون. این به نفع شماست
    بعضیها متاسفانه کارشون به جائی میرسه که لذت میبرند وقتی احساساتِ منفی رو در طرف مقابل تحربک میکنند !!!!! این یک نوع بیماری روانی هست که حاکی از تربیت ضعیف و اخلاق بد هست
    مثلاً لذت میبره وقتی لجِ طرف مقابلش رو درمیاره !!!! . بعضیها اونقدر این مشکل رو دارند که حتی از درآوردنِ لجِ پدر و مادرش هم لذت میبره !!!!!
    همینطور لذت بردن از تحقیر و تمسخر دیگران یا ترسیدنشون یا نگران شدنشون یا گریه کردنشون یا غمگین شدنشون یا سرکوفت خوردنشون یا ناامید شدنشون و غیره
    این افراد مبتلا به انواعی از بیماریهای روانی تربیتی هستند که فقط با کسب علم و دانش و افزایش معنویات برطرف میشه

================================
    سعی کنین تا میتونین از کلمات و لحنی استفاده کنین که احساسات مثبت رو تحریک میکنه (امید , اطمینان , امنیت , ارزش داشتن , مهم بودن , محترم بودن , صبر , شادی و سرور و غیره )
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 25-10-2016 at 07:58. دليل: تصحیح

9. 6 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقای مهرداد ممنون از وقت ی که گذاشتید و به من توضیح دادید و استفاده کردم.
    اگر ممکن است این نکته هم توضیحی دهید.
    شما این جمله رو چطور از استاد می پرسید؟
    استاد میگه ما باید فلان طور مقایسه کنیم. این روش که شما میگید اشتباه هست . این جور قیاس کن.
    من در پاسخ بهش گفتم:(این رو چطور من بپرسم)

خوب چرا در سال های اخیر این کار رو کسی انجام نداده؟ چه تضیمینی هست این کار رو بقیه موارد جواب بده؟

الان من سوالم چطور بپرسم. به نظرم مقداری هم مردم حساس هستند. و گرنه جمله پرسشی هست .
    من پرسیدم یعنی پاسخ سوال رو باید بفهمیم . نه اینکه طلبکارانه بگم جواب این ها رو بهم بده
    Last edited by Life24; 25-10-2016 at 11:43.

11. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

یکی از آدمای دور و برم جدیدا متاهل شده شبی که رفتیم مجلس شیرینی خوریش خانه ی خانواده ی طرفش پایین شهر بود تیپ و قیافه ای هم کل خانواده از پدر و مادر بگیر تا بچه هاشون (که زن ایشون هم یکیشونه) نداشتند نه کلاس و پرستیژی هیچ چیز ... کلا قیافه ها و تیپ ها داد میزد دهاتی اند.

اونوقت هر کی از این بابا (پسره که متاهل شده) میپرسه پدرزنت چیکاره است؟ دروغای شاخدار میگه ... که نمیدونم 5 سال رییس بانک آینده بوده و 5 سال رییس فلان دانشگاه فلان قسمتش بوده 5 سال رییس یک جا دیگه و .... الانم که بازنشست شده ...

بنظرتون باید جواب اینو چی داد؟ خیلی رو مخه پسره ... بنده خدا عقل درست حسابی هم نداره ... شیرین میزنه ...

شما جای من می بودید با توصیفاتی که کردم آیا این حرفها باورتون میشد؟

و از طرفی چرا یک فرد توی روز روشن همچین دروغایی میگه؟

والا ما هم که از پشت کوه نیومدیم دیگه... اگه اینجوری که میگه باشه و کلی سوابق درخشان داشته باشه یک سرچ ساده توی گوگل اسم و فامیلشو بزنی چند جا میبینی عکس و مشخصات و سمت هایی که داشته رو ...

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یکی از آدمای دور و برم جدیدا متاهل شده شبی که رفتیم مجلس شیرینی خوریش خانه ی خانواده ی طرفش پایین شهر بود تیپ و قیافه ای هم کل خانواده از پدر و مادر بگیر تا بچه هاشون (که زن ایشون هم یکیشونه) نداشتند نه کلاس و پرستیژی هیچ چیز ... کلا قیافه ها و تیپ ها داد میزد دهاتی اند.

اونوقت هر کی از این بابا (پسره که متاهل شده) میپرسه پدرزنت چیکاره است؟ دروغای شاخدار میگه ... که نمیدونم 5 سال رییس بانک آینده بوده و 5 سال رییس فلان دانشگاه فلان قسمتش بوده 5 سال رییس یک جا دیگه و .... الانم که بازنشست شده ...

بنظرتون باید جواب اینو چی داد؟ خیلی رو مخه پسره ... بنده خدا عقل درست حسابی هم نداره ... شیرین میزنه ...

شما جای من می بودید با توصیفاتی که کردم آیا این حرفها باورتون میشد؟

و از طرفی چرا یک فرد توی روز روشن همچین دروغایی میگه؟

والا ما هم که از پشت کوه نیومدیم دیگه... اگه اینجوری که میگه باشه و کلی سوابق درخشان داشته باشه یک سرچ ساده توی گوگل اسم و فامیلشو بزنی چند جا میبینی عکس و مشخصات و سمت هایی که داشته رو ...
    زمانه جوری شده که اکثر افراد دوست دارن در مورد خودشان گزافه گویی کنن و از طرفی حقیقت زندگی دیگران برای اونها قابل باور نیست و یا باعث ایجاد حس حسادت و نفرت در اونها میشه.
    ما نمیتونیم آدمها را تغییر بدیم و شاید بهترین کار این باشه که از افرادی که در ما حس بد ایجاد میکنن دوری کنیم.
    اگر واقعا مجبور هستین با این فرد و خانواده اون مراوده و همنشینی مداوم داشته باشید، سعی کنید این حرفها را نشنیده بگیرید و بقول معروف زیر سبیلی رد کنید .
    اگر هم خیلی کم با هم رو در رو میشید، دیگه نیازی نیست حساسیت بخرج بدید. روزانه هزاران دروغ میشنویم، اینهم روی بقیه!

اما اگر واقعا برای شما خیلی مهمه که دروغ نگن و بقول معروف با دروغگویی به شعور شما توهین نکنند، خیلی دوستانه و مودبانه و البته بصورت کاملا خصوصی و دور از چشم دیگران، با طرف صحبت کنید و بگید که این دروغها اصلا خریداری که نداره هیچ، باعث مسخره شدن و احمق جلوه دادن خودش میشه و نه تنها کسی به اون توجه نمیکنه بلکه مضحکه همه میشه.

من هم مدتها قبل با همچین کسی برخورد داشتم که خوشبختانه خودش باعث شد که ارتباط قطع بشه و البته در طی مدتی هم که دروغهای بی سر و ته و بسیار سنگینی میبافت ( مثل استاد موسیقی بودن در یکی از دانشگاههای آلمان یا اینکه یک خانم میلیاردر در اروپا عاشق اون شده بود و...) فقط شنونده حرفهای اون بودم و با لبخند جواب دروغها را میدادم.

زندگی پر از اینجور افراد شده و نباید زیاد سخت گرفت. به قضیه مثل یک جوک و یا موضوع خنده دار نگاه کنید!

14. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

ابا اگر ب اصطلاح بالاشهر بودن یا با کلاس بازم لحنتون در موردشون همینجوری بود؟!

16. 3 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •