تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 370 از 383 اولاول ... 270320360366367368369370371372373374380 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,691 به 3,700 از 3828

نام تاپيک: قبلی رو جواب بده , از بعدیت بپرس !

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

والا نمیدونم ...ا عتماد کردن ایندوره سخته چون خیلی ها دیگه سرحرفشون نمیمونن وبه قولایی که میدن دیگه عمل نمیکنن.

چرا اینجا اینقدر ساکت شده ..؟ چرا همه کوچ کردنو رفتن ..؟
    با زياد شدن شبكه هاي مجازي و تلگرام و اينستا و ... فروم ها ابهت سابق رو ندارن و طبيعتا بازديد كننده هاشون هم كم ميشه و اين مورد همه فروم ها رو شامل ميشه تا جاييكه من عضويت دارم در فروم هاي پر بازديد همينطور بوده !

سوالم شايد جنبه فان داشته باشه ولي بحثي بود كه تو يه جمع دوستانه مطرح شده بود گفتم اينجا هم مطرح كنم

از ديدگاه يه اقا پسر دم بخت كه دو گزينه براي انتخاب داره يكي كارمند و حقوق بگير و تك دختر اون يكي تك دختر و تحصيل كرده و خانه دار و از يه خانواده ثروتمند شما باشيد با مساوي بودن همه معيار ها و تنها تفاوت همين موارد مطرح شده كدوم مورد رو انتخاب ميكنيد و چرا ؟

آخر فروم باز shayan0o21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهــران

پيش فرض

با زياد شدن شبكه هاي مجازي و تلگرام و اينستا و ... فروم ها ابهت سابق رو ندارن و طبيعتا بازديد كننده هاشون هم كم ميشه و اين مورد همه فروم ها رو شامل ميشه تا جاييكه من عضويت دارم در فروم هاي پر بازديد همينطور بوده !

سوالم شايد جنبه فان داشته باشه ولي بحثي بود كه تو يه جمع دوستانه مطرح شده بود گفتم اينجا هم مطرح كنم

از ديدگاه يه اقا پسر دم بخت كه دو گزينه براي انتخاب داره يكي كارمند و حقوق بگير و تك دختر اون يكي تك دختر و تحصيل كرده و خانه دار و از يه خانواده ثروتمند شما باشيد با مساوي بودن همه معيار ها و تنها تفاوت همين موارد مطرح شده كدوم مورد رو انتخاب ميكنيد و چرا ؟
    يكي كارمند و حقوق بگير و تك دختر
    چون خودم هم کارمند هستم و هم متاهل
    به شخص میتونم بگم این شرایط بهتر هست
    حداقل از اون یکی ولی بهترین گزینه خانه دار و تحصیلات اصلا مهم نیست مهم شباهت در پایه و اصل زندگی هست وگرنه همه ی این ها ارزشی ندارد و بعد ها حتی بهتر از این زندگی میتونید بســازید

سوال من هــم :
    اگر قرار باشه که کار کنید کار مقطعی یعنی یک زمان مشخص رو انتخاب میکنید که مثلا هفته ای رو کار کنید و زمان کار دست خودتون نیست و با کارتون حدود دو میلیون بگیرید و یا کارمند باشید و حقوق ثابت و زمان کار ثابت و آخر ماه دو میلیون تومان بگیرید؟

3. 2 کاربر از shayan0o21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

اول کار بده به ما برادر بعد بپرس

بنظرت این چی چی میگه؟!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هرچند با گربه خیلی حال نمی کنم ولی خوب انگار اونا با من حال می کنن!

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

اول کار بده به ما برادر بعد بپرس

بنظرت این چی چی میگه؟!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هرچند با گربه خیلی حال نمی کنم ولی خوب انگار اونا با من حال می کنن!
    چیزی نمیگه داره شروع میکنه خمیازه بکشه
    -----------------------------
    دوست داشتی چه سوالی ازت بپرسم؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

سوال تاریخی

اونجا و اینجا کجا چندتا چی داریم!؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سوال تاریخی

اونجا و اینجا کجا چندتا چی داریم!؟
    متوجه سوالتون نشدم

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــ

مدیران و ناظران فروم نمی خوان اکانت های فیک رو پاک کنن؟
    جدیدا خیلی زیاد شدن
    یکی شون یه چی می پرسه بعد همه شون با هم جواب می دن
    یه وضعیه اصن

8. این کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

سوال خوبی بود. به نظر بنده تکنولوزی های جدید نمی تونه و باعث از بین رفتن فرام ها فارسی زبان نشده بلکه فرهنگ دیکتاتوری خوده مردم و تنگ کردن عرصه برای فوق تخصصی کردن مطالب و طرد کردن افراد ی که تخصص خاصی ندارن و کلا سیاست خراب مسولین فرام ها باعث شده به اینجا برسیم. همچنان که خیلی از فرام های زبان های دیگه حتی از پی اچ پی هم جلو زدن و از تکنولوزی های جدید برای بسط فرام هاشون استفاده می کنن. و بله همینطور که می بینین اینجا متاسفانه بجای قسمت متفرقه نام سرگرمی به خودش گرفته! حالا اون هیچ کسانی هم که علاقه ای به وقت طلف کردن ندارن یا جدی و متخصص هستن نظرهای خاصی می دن و همه این ها فرامها رو سرد کرده.

چون جنبه فان و خنده داره عبارت "سرگرمی" بنده احساس می کنم شوخی و مضحک بودن در اینجا جایز و جالبه.

حالا سوال:

برای چی که هیچی به چیزی رسید؟
    "لطفا هرکس متوجه میشه و جواب سوال رو میدونه جواب بده ممنون"

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سوال خوبی بود. به نظر بنده تکنولوزی های جدید نمی تونه و باعث از بین رفتن فرام ها فارسی زبان نشده بلکه فرهنگ دیکتاتوری خوده مردم و تنگ کردن عرصه برای فوق تخصصی کردن مطالب و طرد کردن افراد ی که تخصص خاصی ندارن و کلا سیاست خراب مسولین فرام ها باعث شده به اینجا برسیم. همچنان که خیلی از فرام های زبان های دیگه حتی از پی اچ پی هم جلو زدن و از تکنولوزی های جدید برای بسط فرام هاشون استفاده می کنن. و بله همینطور که می بینین اینجا متاسفانه بجای قسمت متفرقه نام سرگرمی به خودش گرفته! حالا اون هیچ کسانی هم که علاقه ای به وقت طلف کردن ندارن یا جدی و متخصص هستن نظرهای خاصی می دن و همه این ها فرامها رو سرد کرده.

چون جنبه فان و خنده داره عبارت "سرگرمی" بنده احساس می کنم شوخی و مضحک بودن در اینجا جایز و جالبه.

حالا سوال:

دوست من قرار نیست تاپیک بخاطر سوال های مسخره شما بخوابه که
    شاید تا ده سال دیگه هم کسی جواب این سوالت بی معنا رو ندونست،البته این جمله اصلا سوال نبود چون هیچکدوم از ارکان جمله پرسشی زبان فارسی در متن شما نبوده .
    پستتون هم ریپورت کردم بخاطر بهم زدن نظم و اسپم دادن.
    ---------------------------------------
    سوال:
    چرا دین مانع پیشرفت انسان ها هست ؟

11. 2 کاربر از NEED FOR PC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

حالا سوال:

من نه جوابی که دادن رو متوجه شدم نه سوالشونو
    اصلا جواب چه ربطی به سوال داشت؟
    و این که این سوال مثل سوال قبلی شون - اینجا و اونجا چندتا چی داریم- برام نا مفهوم بود

دوست من قرار نیست تاپیک بخاطر سوال های مسخره شما بخوابه که
    شاید تا ده سال دیگه هم کسی جواب این سوالت بی معنا رو ندونست،البته این جمله اصلا سوال نبود چون هیچکدوم از ارکان جمله پرسشی زبان فارسی در متن شما نبوده .
    پستتون هم ریپورت کردم بخاطر بهم زدن نظم و اسپم دادن.
    ---------------------------------------
    سوال:
    چرا دین مانع پیشرفت انسان ها هست ؟
    شاید این جمله درست نباشه، چون در زمان هایی دین باعث پیشرفت شده و نمیشه به صورت قطعی گفت دین جلوی پیشرفت رو می گیره
    پس اگر برداشت شخصی از دین نشه و حکومت ها به اسم دین هر کاری خواستند نکنند، به نظرم دین کلید پیشرفت بشریت است.

زندگی تو شهر با امکانات نسبی رو میپسندی یا زندگی تو روستا و دور از هیاهو؟ چرا؟

13. این کاربر از hosseinf722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

من نه جوابی که دادن رو متوجه شدم نه سوالشونو
    اصلا جواب چه ربطی به سوال داشت؟
    و این که این سوال مثل سوال قبلی شون - اینجا و اونجا چندتا چی داریم- برام نا مفهوم بود

شاید این جمله درست نباشه، چون در زمان هایی دین باعث پیشرفت شده و نمیشه به صورت قطعی گفت دین جلوی پیشرفت رو می گیره
    پس اگر برداشت شخصی از دین نشه و حکومت ها به اسم دین هر کاری خواستند نکنند، به نظرم دین کلید پیشرفت بشریت است.

زندگی تو شهر با امکانات نسبی رو میپسندی یا زندگی تو روستا و دور از هیاهو؟ چرا؟

زندگی تو شهر رو دوست دارم
    چون به شلوغی و هیاهو عادت کردم
    همه چیز در دسترسه
    زندگی روستایی با این وضعیت دیگه مثل سابق جذابیتی نداره

ماشین پدرت رو چند بار یواشکی بردی بیرون؟؟؟

15. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •