تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 419 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160200250 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چرا مودم TP-LINK M7350 این قابلیتو داره
    اگر داره پس باید cat۶ باشه و حداکثر پهنای باندش در حالت فورجی باید ۳۰۰ مگ باشه ولی تو مشخصاتش زده دانلود ۱۵۰ مگ و اپلود ۵۰ مگ ؟؟؟؟؟؟
    اگر فورجی پلاس هست که من برم بخرم تو چند تا پست قبلیم مطرح کردم گفتن فورجی پلاس نیست وگرنه قصد خریدشو داشتم

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

شما با یه فرکانس نمیتونی به حداکثر پهنای باند برسی ولی با تجمیع فرکانس پهنای باندتون هم افزایش پیدا میکنه. این مودم این امکانو داره ولی نهایت تا 150 مگابیت. شما 300 مگ میخوای؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

در تجميع اصل موضوع فركانس و باند
    قابل تجميع
    اين مودم در ايران قابليت تجميع نداره
    چون فركانس و باند قابل ارائه توسط اپراتور هاي هر كشور فرق ميكنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال naser.051's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما با یه فرکانس نمیتونی به حداکثر پهنای باند برسی ولی با تجمیع فرکانس پهنای باندتون هم افزایش پیدا میکنه. این مودم این امکانو داره ولی نهایت تا 150 مگابیت. شما 300 مگ میخوای؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من که نگفتم با یک فرکانس؟ بحث من اینکه این مودم تا ۱۵۰ مگ فقط پشتیبانی میکنه اون وقت چجوری میشه فورجی پلاس باشه؟ اصلا فورجی پلاس و نسل پنجم cat6 به بالا هستن
    الان تنها مودم فورجی پلاس کمپانی huawei ساخته و مدلش E5786 هست که هنوز تو ایران نیامده قیمت در سایت های خارج ۲۱۰ دلار هست
    Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk
    Last edited by naser.051; 20-10-2016 at 14:26.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چرا مودم TP-LINK M7350 این قابلیتو داره
    هیچ مودمی توی بازار ایران از تجمیع 20+20 پشتیبانی نمی کنه من جمله این مدل. برای استفاده از پلاس ایرانسل مودم باید تجمیع 20 و 20 داشته باشه و این مدل اگر تجمیع هم کنه 10 و 10 رو تجمیع می کنه که از اونم اطلاعات خاصی ندارم اما کسی رو ندیدم توی تاپیک بگه این مودم براش ایرانسل رو تجمیع کرده باشه به هر حال وضعیت فعلی ایرانسل 15+10 هست که این روتر جواب نمیده
    ضمنا پلاس بودن به چیپ مودم ارتباط دارد و ربطی به آنتن نداره
    همچنین بنده در مورد کارکرد میمو روی شبکه ایرانسل بازخورد خوبی در حالت غیر پلاس ندیدم
    شخصا دو تا یاگی دارم اما دوتا با یکی تاثیر چندانی نداره پس اصلا میمو از نظر من روشن نیست که فعال باشه

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

هیچ مودمی توی بازار ایران از تجمیع 20+20 پشتیبانی نمی کنه من جمله این مدل. برای استفاده از پلاس ایرانسل مودم باید تجمیع 20 و 20 داشته باشه و این مدل اگر تجمیع هم کنه 10 و 10 رو تجمیع می کنه که از اونم اطلاعات خاصی ندارم اما کسی رو ندیدم توی تاپیک بگه این مودم براش ایرانسل رو تجمیع کرده باشه به هر حال وضعیت فعلی ایرانسل 15+10 هست که این روتر جواب نمیده
    ضمنا پلاس بودن به چیپ مودم ارتباط دارد و ربطی به آنتن نداره
    همچنین بنده در مورد کارکرد میمو روی شبکه ایرانسل بازخورد خوبی در حالت غیر پلاس ندیدم
    شخصا دو تا یاگی دارم اما دوتا با یکی تاثیر چندانی نداره پس اصلا میمو از نظر من روشن نیست که فعال باشه

سلام
    شما با 5186 تجمیع دارین؟ میشه یه تست با تجمیع رو حالت پلاس و یکی بدون پلاس رو فرکانس 1800 یا 2600 قفل کنید و تست بزارید با اسپید تست.

Last edited by amirbrad; 20-10-2016 at 20:25.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی ،یه سوال دیگه من میخوام مودم رو کارکرده بگیرم از یه بنده خدا حالا برای اپدیت کردنش احتیاج به کد دارم ؟
    به اون بنده خدا گفتم کد داری گفت نه فقط سیم کارت میندازی داخلش و وصل میکنی به کامپیوتر
    احتمالاً اون مودمی که میخواهید بخرید لاک ایرانسل هست . بهتر هست اول آنلاک بشه که بتونید از سیمکارتهای اپراتورهای دیگه هم استفاده کنید . در صفحه اول روش آنلاک کردن گفته شده ولی بطور خلاصه و طبق تجربیاتی که داشتم برید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و IMEI مودم رو وارد کنید که سه تا کد آنلاک میده و یه کد برای فلش کردن Firmware مودم . من با کد (V3/201) این مودم رو آنلاک کردم . بعد از آنلاک کردن ، Firmware جدید رو هم ریختم و سپس Webui که باعث شد تنظیمات زیادی آزاد بشه از جمله امکان انتخاب فرکانس مورد نظر . فقط دقت کنید Firmware که در صفحه اول گذاشته شده برای مدلهای E3372s-153 هست .
    یکسری احتمالات دیگه رو هم باید در نظر بگیرید ، شاید فروشنده قبلاً آنلاک کرده ، شاید فروشنده اینقدر کد اشتباهی داده که چیزی برای شما نمیمونه که ریسک کنید و بتونید چندبار کد اشتباه وارد کنید و شاید بتونید بدون انجام اینکارها (آنلاک کردن و Firmware و webui ریختن) با برنامه E5186 Toolbox فرکانس رو عوض کنید .

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    شما با 5786 تجمیع دارین؟ میشه یه تست با تجمیع رو حالت پلاس و یکی بدون پلاس رو فرکانس 1800 یا 2600 قفل کنید و تست بزارید با اسپید تست.

نه عزیز بنده ندارم.
    نمی دونم حالا چرا اون عبارت بالای من رو نقل قول کردید

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

نه عزیز بنده ندارم.
    نمی دونم حالا چرا اون عبارت بالای من رو نقل قول کردید
    مدل اشتباه تایپی داشتم منظورم e5186 بود
    بحث تجمیع بوددیدم شماهم پست گذاشتین این مودم هم دارین نقل قول کردم همین

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

مدل اشتباه تایپی داشتم منظورم e5186 بود
    بحث تجمیع بوددیدم شماهم پست گذاشتین این مودم هم دارین نقل قول کردم همین

بله
    یکی از دوستان سفارش داده دعا کنید به دستش برسه، اون موقع ایشون می تونه نتایجش رو بگه
    فعلا توی پست گم شده
    من مدل e5186_61a گرفته بودم که به خاطر دروغ گویی های سایتها جواب نداد فقط e5186s-22a خوبه

11. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •