يه خير پيدا نميشه كه به ما ياري برسونه ؟!![]()
يه خير پيدا نميشه كه به ما ياري برسونه ؟!![]()
كسي ميدونه علت اين مشكل چيه ؟!
وقتي چراغ قوه رو ميگيرم هر سمتي براي شليك !! رو تصوير يه لكه هايي مياد كه ديد رو سخت ميكنه !! اما تو حالت عادي هيچ مشكلي نيست !!
.
مثلا به اين عكس نگاه كنيد !!
![]()
بازی رو سیستم من خیلی کند اجرا میشه چرا
سیستمم هم خوبه
4 گیگ رم
گرافیک هم ati 5740
سلام من Alan Wake رو روی تنظیمات خیلی پایینم میذارم بازم افت فریم دارم در حالی که لپ تاپم تغریبا تاپ هست.
مشخصات لپ تاپ : core i 7_ amd 2gig_ ram 6gig-direx 11
باید چیز جداگانه ای روش نصب کنم؟یا کلا بازی با گرافیک AMD مشکل داره؟ اگه نرم افزار خاصی لازم هست لطفا راهنمایی کنین.دوستانی که بازی رو روی medium و high راحت و روون بازی میکنن سیستمشونو بزارن ببینیم چیه...
من این بازی رو نصب کردم همون اول که میرم تو خونه گیر میکنم نمیدونم باید چیکار کنم میگه برو تو خونه میرم ولی هیچ اتفاقی نمی افته
مشکل از کرک هست ینی؟
سلام
دوستان کسی نیست که آپدیت این رو برای من آپلود کنه؟
من بازیم میرسه به یک پل که یه کامیون راهو بسته. دیگه از اونجا جلو تر نمیره داستان.
اسم مرحله اش هم get to cauldron lake هستش.
نمیدونید چطور میشه مشکلش رو درست کرد؟
salam
man in bazi ro Cd ish Ro nasb kardam
va ye eror maskhare mide:|!!
((alan wake could not initialize your 3d grapihcs card.please see that yours system conformsure you have the last grapchics card drivers instaleed.
thechincal; device_create_eror- invalid call
سلام
من نمیتونم بازی رو ران کنم
این ارور رو دترم
لطفا راهنمایی کنید
((alan wake could not initialize your 3d grapihcs card.please see that yours system conformsure you have the last grapchics card drivers instaleed.
- - - Updated - - -
سلام
من نمیتونم بازی رو ران کنم
این ارور رو دترم
لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)