من 963 بستم البته با آمپ فوق العاده پرتاب صدای عالی کیفیت شفاف و بیس نرمی دارد
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
سلام..اگر یادم باشد شما باند هلیکس e69xداشتید...درسته...فروختید؟؟
سلام
گلیدن قبلا دمپینگ رو به صورت جدا هم میفروخت ولی الان فقط با نصب هست.میتونید از برند STP استفاده کنید.تو خ سورنا بگردین دارن.
سلام
اگر آدرس سایت یا هرگونه متن تبلیغاتی نداشته باشه موردی نداره.البته لطف کنید ابتدا برای من خصوصی pm کنید من یه چک بکنم چون قراره به عنوان رفرنس مورد استفاره قرار بگیره تا جایی که من متوجه شدم.
سلام. روی دربهای جلو باند هلیکس b6x.2 و پخش پایونیر 2650 هست، میخام باند بیضی واسه طلقچه عقب بگیرم (الان باند مارشال نصبه) چه باندی مناسب هست که بیس مناسبی داشته باشه؟
من باند هلیکس 69 نداشتم از اول jbl بستم گین آمپ تا آخر بازه ولوم روی 40 بلند گو 100 از توانش استفاده میشه بدون هیچ بهم ریختگی
سلام..حمید خیلی خوشحالم بعد چند روز غیبت دوباره امدید
حمید اقا در مورد ساب milne یک پیغام خصوصی دادم جواب ندادید؟؟؟اگر می شود نظرتان را بگویید واگر می توانید ابعاد باکس برای mline 10 و12 اینچ در باکس سیلد برای بگید ...کوچک باشد خیلی برایم بهتر است...
1-حمید یک سوال مهم دارم...اگر محبت بفرمایید ممنون می شوم..
من پراید 88 دارم کواک هلیکسe69x یک امپ بلاپونکت 4 تا 60 وات حالا به نظر شما یک ساب وات پایین وخوب مثل mline 10 اینچی بخرم وصل کنم یا یک کامپونت 16 روی درهای جلو نصب کنم چون نمی خواهم امپ دیگری بخرم باید یکی را انتخاب یا ساب یا کامپونت روی درهای جلوی پراید((البته پراید 88 روی درهای صاف دارد نمی دانم صدا خوب می شود یا نویز پیدا نمی کند)))نظرتان چی هست؟؟؟؟؟
خیلی برایم مهم است....
تشکر![]()
کسی نظری نداره؟
اهنگ هایی که برای ماشین دانلود میکنیم ریت 128 دانلود کنیم بهتره یا 320 ؟ فرقشون چیه
سلام خدمت شما دوستان و اساتید صدا
یه سابووفر توی رنج یه تومن که هم دقتش خوب باشه هم قدرش بیزحمت معرفی کنید با چ آمپی؟چن تا بگین.
اتفاقا شک کردم بهتون پیغام دادم که پاسخ دادم یا خیر.
سری ام لاین واقعا عالیه نسبت به پولی که پرداخت میکنید.باکس هم خود شرکت سفارش داده با توجه به مشخصات کمپانی ساختن.حجم 32 لیتری سیلد و 48-50 پورتد.10 بدون باکس رو نمیاره شرکت.البته شاید تو پارت بعدی بیاد نمیدونم.خلاصه نگران باکس با کیفیت و قیمت مناسب نباشید.
100% باید جلو رو اول کامپوننت نصب کنی بعد هم ساب 10 عالی میشه صدات. اصلا بدون ساب ووفر هیچ سیستمی معنی نداره و نمیشه بگیم سیستم نصب کردیم.
نه زیرش رینگ بنداز راحت استفاده کن.
سلام
قطعات بدی نستن. فقط ساب هرتز 300 رو موافق نیستم.جی بی ال رو صداش رو نشنیدم.
اول که ترک آدیو وبعد تو mp3 حتما 320 جون بیت ریت بالاتری داره و کمتر فرکانسهای بالا تو فشرده سازی آسیب دیدن.
سلام.
ساب خالی یا باکس؟
1 تومن ساب و امپ با هم؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 7 مهمان)