تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2112 از 2365 اولاول ... 11121612201220622102210821092110211121122113211421152116212221622212 ... آخرآخر
نمايش نتايج 21,111 به 21,120 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عذر خواهی میکنم میدونم سوال کاملا مبتدی هستش ولی ممنون میشم راهنمایی فرمایید .برای میدرنج ها که او تو دری هستش امپ نصب میشه؟نیازی هست که باندهای جلو به امپ نصب بشه؟ یعنی با توجه به 6975 و میدرنج باید ی امپ 4 کاناله بگیرم که تمام باندها رو ساپورت کنه؟یا همون 2 کاناله برای عقب کفایت میکنه؟ ممنون و با عرض معذرت
    بله میدرنجو هم میتونید به آمپ وصل کنید ! مدلش چیه ؟! 6975 پرتاب صداش خیلی خوبه + بیس سنگین ولی کیفیت نداره زیاد !
    من جای شما بودم 6975 رو رد میکردم میرفت یه ساب باکس میزاشتم صندوق . یه آمپ 4کانال هم راه میندازه ساب و میدرنجتونو ! خیلی انتخابای خوبی نمیتونید بکنید تو این رنج قیمت البته !

باز اساتید بهتر میتونن راهنمایی بکنن !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام دوستان.به نظرتون ترکیب کامپ آدیسان apk165 یا هلیکس e62c.2 با آمپ گرند زیرو 4125x یا سونی gtr4a و ساب سونی gtx 121lt یا هرتز es300 چطور میشه؟پخش هم میخوام دست 2 سری های قدیم پایونیر مثل 9450 یا کارکرده ی امثال 145 آلپاین بخرم.حجم زیاد صدا برام مهم نیس فقط میخوام لذت ببرم تو ماشین.بیشترم اهنگ های ایرانی گوش میدم.اینارو انتخاب کردم چون زیاد ازشون تعریف شنیدم(یعنی از کیفیتی که نسبت به قیمتشون بهت میدن) حالا منتظر نظرات شما دوستانم.لطفا هم هرکی میتونه و تجربه داره کمک کنه نه فقط یه نفر.5 ماه از خدمتم مونده دارم ماهیانه هامو جمع میکنم تموم شدم ببندم سیستمو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

ممنون از راهنمایتون- میدرنجی که دارم مدلش k.m yd2-1651 هستش.این مدل خوبی هست؟یا اینم عوضش کنم.ممنونم

داره خودمونی میشه moslem880's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    با اجازه من چند تا پی دی اف آماده کردم برا بچه هایی که تو فروم دنبال راهنمایی خوب و سریع هستن
    این فایلها و اطلاعات ذیقیمت همگی از نظرات مدیر بسیار محترم انجمن جمع آوری شده
    دقت بفرمایید این سخنان از قدیم گرفته تا الان انتخاب شده و خودتون اونهارو باید حلاجی کرده و نتیجه گیری بفرمایید
    حرفه ایها شاید به دردشون نخوره ولی مطمئنم برا مبتدیهایی مثل من بسیار کارساز و مفید خواهد بود و انتخاب رو خیلی راحتتر میکنه
    اگه مدیر محترم اجازه بدن لینک رو اینجا قرار بدم
    با تشکر

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali_Moradi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان
    برای پراید بخوام یه سیستم با قیمت پایین بگیرم چیا خوبه ، پخش فلش خور باشه و بانداش از فابریکی خود پراید بهتر باشه ، صدای خیلی بلند ازش نمیخوام ، اما کیفیت خوبی داشته باشه.. زیر 250 دربیاد
    ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنمایتون- میدرنجی که دارم مدلش k.m yd2-1651 هستش.این مدل خوبی هست؟یا اینم عوضش کنم.ممنونم
    اطلاعاتی پیدا نکردم از میدرنجتون . ولی احتمالا همون میدرنج های معروفه QS باشه ! اگ باشه بعید میدونم چیز جالبی باشه !
    در کل به فرموده اساتید و تجربه یکی دو تا از بچه ها بهترین شکل برای 206 هاچبک یه جفت کامپ برای درب جلو و یه ساب هم تو صندوق !

سلام دوستان
    برای پراید بخوام یه سیستم با قیمت پایین بگیرم چیا خوبه ، پخش فلش خور باشه و بانداش از فابریکی خود پراید بهتر باشه ، صدای خیلی بلند ازش نمیخوام ، اما کیفیت خوبی داشته باشه.. زیر 250 دربیاد
    ممنون
    پخش 195UI پایونیر + باند سونی 6938 ( نزدیک 280-90) در میاد ! پایین تر از این اصلا سمت خرید نرو ! مگر اینکه بخوایید دونه دونه ارتقا بدید در این صورت فعلا یه پخش U200 کنوود بگیرید تا بعد .
    Last edited by امير موسر; 15-10-2016 at 08:14.

7. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پخش 195UI پایونیر + باند سونی 6938 ( نزدیک 280-90) در میاد ! پایین تر از این اصلا سمت خرید نرو ! مگر اینکه بخوایید دونه دونه ارتقا بدید در این صورت فعلا یه پخش U200 کنوود بگیرید تا بعد .
    ممنون از پاسخ اگه به این وضع هست تا 350 هم نهایت میتونم هزینه کنم ، حقیقت امر فعلا یه پخش فلش خور از این چینی های بی مارک هست رو ماشین و یه جفت باند قلابی پاینور ، صدای جالبی نداره
    اسپیکرای جلوی ماشین هم خرابه و خر خر میکنه اونام باید عوض شه؟
    میشه روی قطعات دست دوم سالم هم مانور داد؟
    Last edited by Ali_Moradi; 15-10-2016 at 14:30.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . البته چیزی که من عرض کردم خدمتون به مراتب بهتر از وضع فعلیه سیستمتون هست و 100 البته ارزش خرید داره .
    اگر هدفتون فقط و فقط یه جفت ضبط و باند هست و قصد ارتقا و سیستم بازی ندارید همون مورد اول خوبه و لازم به هزینه بیشتر نیست . نهایت یه باند بهتر بردارید مثل GBL GX963 . که با اون پخش پایونیر که عرض کردم 350 تومن میشه .

Sent from my SM-J500F

تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ممنون ف تازه داره یه چیزایی دستم میاد از قیمت و کیفیت
    پیش پای شما یکم تحقیق میکردم در نت
    این گزینه ها هم برسی کردم ببینید کدوم بهتره...
    بین پخشها ،پخش x210 جی وی سی و همین u195 پایونر
    و باندی که بدون امپ خوب جواب بده و بیس نرمی داشته باشه کنوود 6975 و همین جی بی ال 963 که فرمودین

حالا از اینا کدومش رو مصلحت میدونید

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بین پخش جی وی سی و پایونیر زیاد فرقی وجود نداره . جی وی سی خروجیش کمی قوی تره و پایونیر تنظیماتش کامل تر . من بشخصه پایونیر رو پیشنهاد میکنم . برای باند هم 963 رو نگیرید اگر بعد آمپ اضافه نمیکنید چون 2 اهمه . 6965 وی 3 پایونیر انتخاب خوبیه تو این بازه قیمت .

Sent from my SM-J500F

12. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •