تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 145 از 419 اولاول ... 4595135141142143144145146147148149155195245 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,441 به 1,450 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان من از مودم e3372 استفاده میکنم
    در حالت عادی از هیچ طرحی استفاده نمیکنم و فقط برای بسته های شبانه از این مودم و یک لپتاپ استفاده میکنم در نتیجه تا زمانی که ساعت 2 بامداد نشه اینترنت ندارم - مشکل اینجاست که وقتی ساعت 2 میشه مودم اینترنت رو تشخیص نمیده و من مجبورم یک بار مودم رو ریبوت کنم تا به اینترنت متصل بشه در نتیجه باید شبها بیدار بمونم تا این کار رو انجام بدم
    گزینه غیرفعال کردن و فعال کردن مجدد آداپتور شبکه این مودم در ویندوز 10 رو هم امتحان کردم اما نتیجه نداشته
    آیا شما هم چنین مشکلی دارید؟
    آیا نمیشه از طریق اسکریپت مودم رو ریبوت کرد؟
    در ضمن این مشکل هم با سیمکارت ایرانسل و هم همراه اول وجود داره

پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگذارم

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من از مودم e3372 استفاده میکنم
    در حالت عادی از هیچ طرحی استفاده نمیکنم و فقط برای بسته های شبانه از این مودم و یک لپتاپ استفاده میکنم در نتیجه تا زمانی که ساعت 2 بامداد نشه اینترنت ندارم - مشکل اینجاست که وقتی ساعت 2 میشه مودم اینترنت رو تشخیص نمیده و من مجبورم یک بار مودم رو ریبوت کنم تا به اینترنت متصل بشه در نتیجه باید شبها بیدار بمونم تا این کار رو انجام بدم
    گزینه غیرفعال کردن و فعال کردن مجدد آداپتور شبکه این مودم در ویندوز 10 رو هم امتحان کردم اما نتیجه نداشته
    آیا شما هم چنین مشکلی دارید؟
    آیا نمیشه از طریق اسکریپت مودم رو ریبوت کرد؟
    در ضمن این مشکل هم با سیمکارت ایرانسل و هم همراه اول وجود داره

پیشاپیش از پاسخ شما سپاسگذارم
    1. من این مشکل رو با لینوکس و پکیچ USB reset به اضافه USB Hub آداپتوردار مدل D-link DUB-H7 حل کردم و در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم توضیح دادم (البته نیاز به اصلاح دستور و استفاده از ping هست که هنوز پست رو ویرایش نکردم) . برای ویندوز اطلاع ندارم چه نرم افزاری هست ولی شما یه جستجو انجام بدید احتمالاً بتونید نرم افزاری پیدا کنید که پورت USB که این مودم بهش وصل هست رو یکبار power off/on یا reset کنه .

2. میتونید یه بسته 20 مگابایتی 500 تومنی یکروزه (ایرانسل) بخرید تا اینترنت وصل بمونه تا نیازی نباشه تمام شب بیدار بمونید .

3. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

مشکل شناسایی توجی به روتر 3220 کسی توانسته حل کنه؟

sent from Huawei mate 8

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

1. من این مشکل رو با لینوکس و پکیچ USB reset به اضافه USB Hub آداپتوردار مدل D-link DUB-H7 حل کردم و در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم توضیح دادم (البته نیاز به اصلاح دستور و استفاده از ping هست که هنوز پست رو ویرایش نکردم) . برای ویندوز اطلاع ندارم چه نرم افزاری هست ولی شما یه جستجو انجام بدید احتمالاً بتونید نرم افزاری پیدا کنید که پورت USB که این مودم بهش وصل هست رو یکبار power off/on یا reset کنه .

2. میتونید یه بسته 20 مگابایتی 500 تومنی یکروزه (ایرانسل) بخرید تا اینترنت وصل بمونه تا نیازی نباشه تمام شب بیدار بمونید .
    ممنون از پاسخ شما دوست عزیز
    سعی میکنم با devcon و بچ فایل دیوایس USB رو ری استارت کنم ببینم چی میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه TRACKER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض کدوم مدل مودم Huawei E8372

سلام دوستان

مودم Huawei E8372 چهار تا مدل داره

کدوم برا ایران مناسب تره؟

محتوای مخفی: مدل ها: 

مدل 927 و 153 مناسبه برا ایران؟؟

دوم) این آنتن ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) تو ایران جواب میده(با مودم بالایی)؟؟

سوم) اگر نه، چه آنتنی رو پیشنهاد میکنید که مناسب باشه تو ایران و صرفا MIMO 2x2 رو هم ساپورت کنه؟؟

چهارم) آیا میشه با نصب آنتن مناسب به یک مودم، از قابلیت +4G استفاده کرد؟؟ (چون الان مودم هایی که +4G ساپورت میکنند تو ایران نیستند)

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

آنتن ربطی به 4 جی پلاس نداره،
    مدل 153 برای ایران مناسبه

Sent from my X1 7.0 using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه TRACKER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

آنتن ربطی به 4 جی پلاس نداره،
    مدل 153 برای ایران مناسبه

این 153 برای آنتن هست یا مودم؟

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

چرا وقتی با مودم e3372 با شبکه lte به اینترنت وصل میشیم کلا باز کردن صفحات اینترنتی و وصل شدن اپلیکیشن ها به اینترنت زود و سریع انجام میشه و هیچ تغییری در نوع شبکه در مودم صورت نمی پذیره و چراغ سبز مودم دائما روشن هست . ولی رو شبکه 3g اول رو umts و رنگ چراغ ابی و هنگام مصرف ترافیک و رد و بدل ترافیک و وصل شدن اپلیکیشنها به اینترنت اتومات میره رو :+ dc-hspa و رنگ چراغ مودم باز سبز میشه و کلا تو این حالت سرعت باز کردن صفحات پایین و مقدار زمانی که طول میکشه اپلیکیشن ها و مرورگرها به اینترنت وصل و رد و بدل ترافیک کنن هم زیاده . ؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کلا همینطوریه دیگه، سرعت و وبگردی 4 جی طبیعتاً باید بهتر از تری جی باشه

11. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

کلا همینطوریه دیگه، سرعت و وبگردی 4 جی طبیعتاً باید بهتر از تری جی باشه

منظورم سرعت نیست . درسته 4G طبیعتا باید سرعتش بیشتر باشه . منظورم من یه چیزی در تو مایه های DNS هستش . چطوری بگم موقع استفاده از 3G یه وقفه زمانی اون موقع عوض شدن شبکه بین UMTS و +DC-HSPA به وجود میاد نمیشه مثل 4G همیشه رو +DC-HSPA باشه و اون وقفه رو نداشته باشیم . و چراغ هم سبز باشه .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •