تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 27 از 27

نام تاپيک: فقط حرفه ایاش نظر بدن خیلی مهمه برام

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    فعلا این دنیا

پيش فرض

بابا آخه چه فرقی داره
    خودت باهاشون کار کن ببین با کدوم حال می کنی
    من که از 7زیپ و پاور آرشیور استفاده می کنم
    دیگه وین رر خز شده

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بابا آخه چه فرقی داره
    خودت باهاشون کار کن ببین با کدوم حال می کنی
    من که از 7زیپ و پاور آرشیور استفاده می کنم
    دیگه وین رر خز شده
    والا به خدا نديده بوديم برنامه هم خز بشه . بس بچه ها ويندوز رو كلا بي خيال شيد چون خيلي خزه كه واقعا كامل جواب دادي

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

2 واقعا؟؟؟

سلام
    من با winrar موافقم . ولی بهتره که بدونید این برنامه از لحاظ امنیتی صفر است.
    چون وقتی پسورد روی یک فایل winrar بزاری خیلی راحت با برنامه هایی که مخصوص شکستن قفل winrar اند می توانید قفل اون رو بشکنید .
    .
    لطفا کمی تحقیق کنید و سپس اظهار نظر کنید!

این نرم افزار در ورژنهای فعلی از پیشرفته ترین تکنولوژی رمزگذاری استفاده میکنه! (زبانزد خاص و عام)

تنها راه ممکن امتحان پسوردها با نرمافزار است که مدتها طول میکشه! (مگر اینکه پسورد کوتاه باشه!)

از دوستان به خاطر لحنم عذر می خواهم!

اما واقعا بدجوری عصبی میشم وقتی یکی تکنیک های برتر برنامه نویسی رو اینطوری نقد می کنه!

عزیز شما میدونی این رمزگذاری رو کی نوشته؟

شما میشه بگید که برنامه نویسی رو در چه سطحی بلدید؟

همچنین اظهار نظرهایی ( از لحاظ امنیتی صفر ) فقط جاهلیت شما رو در زمینه فوق مشخص می کنه و بیشتر مناسبه رایتری های بازار است!
    Last edited by nw_nk; 24-02-2007 at 18:22.

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

لطفا کمی تحقیق کنید و سپس اظهار نظر کنید!

این نرم افزار در ورژنهای فعلی از پیشرفته ترین تکنولوژی رمزگذاری استفاده میکنه! (زبانزد خاص و عام)

تنها راه ممکن امتحان پسوردها با نرمافزار است که مدتها طول میکشه! (مگر اینکه پسورد کوتاه باشه!)

از دوستان به خاطر لحنم عذر می خواهم!

اما واقعا بدجوری عصبی میشم وقتی یکی تکنیک های برتر برنامه نویسی رو اینطوری نقد می کنه!

عزیز شما میدونی این رمزگذاری رو کی نوشته؟

شما میشه بگید که برنامه نویسی رو در چه سطحی بلدید؟

همچنین اظهار نظرهایی ( از لحاظ امنیتی صفر ) فقط جاهلیت شما رو در زمینه فوق مشخص می کنه و بیشتر مناسبه رایتری های بازار است!
    حرف ایشون تایید میشه.
    چون وقتی پسورد روی یک فایل winrar بزاری خیلی راحت با برنامه هایی که مخصوص شکستن قفل winrar اند می توانید قفل اون رو بشکنید
    در ضمن.... این برنامه ها نمیتونن پسورد رو دور بزنن! فقط یه سری لیست پسورد دارن که امتحان میکنن تا پسورد درست پیدا شه..... اتفاقا من خودم یه بار امتحان کردم.... اسم خودم رو گذاشتم برای پسورد.... و راحت توست پیداش کنه.... بعد یه چیز دیگه دادم که با اینکه یه 20 مینی سرچ کرد اما نتونست پیدا کنه....
    Last edited by amintnt; 24-02-2007 at 23:17.

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

من تقریبا همه فشرده ساز ها رو امتحان کردم .
    7-zip برا یفایل هایی که از نظر ساختاری مشابهن بسیار عالی عمل می کنه در واقع به نظر من بهتر از عالی عمل می کنه به عنوان مثال دو بازی مشابه رو در نظر بگیرید که زبان یکی ژاپنی و دیگری اینگیلیسی باشه اگه از این فشرده ساز استفاده کنید معجزه ای می بینید به معنای واقعی و رغیبی براش نیست (من چون بیشتر تو کار بازیم مثال اینچنینی زدم)
    winrar عمومی تره اگه بخواید تو اینترنت فایلی رو قرار بدید بهتره از winrar استفاده کنید در ضمن چون این برنامه اکثر فورمت های فشرده ساز رو باز می کنه بدون شک یکی از بهترین در این ضمینه است .
    فشرده سازهایی مانند kgb هم برای فشرده سازی به صورت مطلوب به رم بالایی نیاز دارن که برای یه برنامه فشرده ساز جالب نیست .
    winzip هم یکی از قدیمی ترین برنامه های معروف فشرده سازی که به قول دوستان دیگه خز شده و کارایی لازم رو نداره ...

به صورت کلی فشرده سازی فایل به جزء نوع برنامه مورد استفاده به عوامل دیگری همچون نوع فایل نیز بستگی داره و اینجوری نمی شه گفت که کدوم برنامه بهتره ...

موفق و پیروز باشید

جاوید

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

6 Thanks

من تقریبا همه فشرده ساز ها رو امتحان کردم .
    7-zip برا یفایل هایی که از نظر ساختاری مشابهن بسیار عالی عمل می کنه در واقع به نظر من بهتر از عالی عمل می کنه به عنوان مثال دو بازی مشابه رو در نظر بگیرید که زبان یکی ژاپنی و دیگری اینگیلیسی باشه اگه از این فشرده ساز استفاده کنید معجزه ای می بینید به معنای واقعی و رغیبی براش نیست (من چون بیشتر تو کار بازیم مثال اینچنینی زدم)

جاوید
    بالاخره یکی پیدا شد که اصولی بررسی کنه!

دوست عزیز حرفهای شما کاملا درسته!

نکته ای هم که در مورد 7ZIP اشاره کردید (فشردهسازی فایلهای شبیه) کاملا تایید میشه! (معجزه)

نمیدونم این چه تکنیکی است. تو مستندات 7ZIP بهش اشاره ای نشده! شما اسمشو میدونی؟

ولی همچنان همونطوری که شما هم گفتید برای کارهای عمومی و نیمه تخصصی WinRAR بهترین است!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_sdt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای منست

پيش فرض

win rar حرف نداره ، همه چیز را هم پشتیبانی میکنه

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •