خیلی ممنون از راهنمایی
من همه این مراحل رو امتحان کرده بودم ولی بدبختانه فایل ایمیج خراب بوده چون با هر نرم افزاری که بگی امتحان کردم تا فقط اونو بخونه.
آخر سری مجبور شدم یه ویندوز xp mood دیگه ایی رو دانلود کردم. و با موفقیت هم نصب شد.
خیلی ممنون از راهنمایی
من همه این مراحل رو امتحان کرده بودم ولی بدبختانه فایل ایمیج خراب بوده چون با هر نرم افزاری که بگی امتحان کردم تا فقط اونو بخونه.
آخر سری مجبور شدم یه ویندوز xp mood دیگه ایی رو دانلود کردم. و با موفقیت هم نصب شد.
سلام من هر دوفایل 16.3 و 470 مگابایتی رو از سایت مایکروسافت دانلود کردم اما فایل 16.3 مگا بایتی که مربوط به اپدیت هست
با مشکل نصب روبرو میشه و fail میشه
اما فایل 470 مگا بایتی راحت نصب میشه ولی بدلیل Fail شدن اپدیت Xp mode فعال نمیشه
ویندوز و فایل ها هر دو 64 بیتی هستند
دوستان اگر کسی میدونه مشکل از کجاست ممنون میشم راهنمایی کنه
با عرض سلام خدمت همگی
من یک مشکل خیلی بزرگ دارم. خیلی وقته دارم با این xp mode کار می کنم و مشکلی ندارم، دلیل استفاده ام هم اینه که نرم افزار حسابداری فروشگاهم قدیمیه و فقط رو ویندوز xp کار می کنه، لپ تاپم هم ویندوزش اورجینال بود و حیفم میومد که اینو پاک کنم و دو تا ویندوز نصب کنم، پس اومدم سراغ این نرم افزار. الان چند روزه که وقتی میخوام xp mode رو اجرا کنم error میده و باز نمیشه. آخرین بکاپ حسابداریم هم روی دسکتاپ xp mode هست. میخوام ببینم راهی هست که به اون فایله دسترسی داشته باشم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید که خیلی کارم گیره، اگر نتونم اون فایل رو برگردونم، باید حساب کتاب دو ماه اخیر رو دوباره وارد کنم!
با سلام خدمت اساتید محترم .
با عرض پوزش فراوان بدلیل عدم اگاهی در اطلاعات ذهنی این پیر فرتوت .
میشه کمک کنید شاید عصای من پیرمرد جلوی باز شدن فایل های اپلود شده عکس ها را میگیره ؟
باورکنید بد جوری کارم گره خورده . نرم افزار حسابداری که در xp 32 بیتی کار میکنه در لب تاپ ویندوز 7 اصلا بالا نمیاد . حالا که از طریق این اساتید ارجمند میتونم کارم را ادامه بدهمعکس های مربوطه که خلاف عرف نیست باز نمیشن
اگر براتون امکان داره ایمیلم را گذاشتم چون بخاطر دیسک کمر و گرفتگی رگهای سیاتیک زیاد نمیتونم پشت کامپیوتر بنشینم .
یک دنیا سپاسگذارم
.
Last edited by اقا فرهاد; 21-09-2016 at 16:54.
اساتید محترم باورکنید من توی دانلود 40 مگ ریپ میزنم و برق کل شهرستان ضعیف میشهحالا باید 550 مگ را دانلود کنم ؟؟؟
دست خودم نیست فکر کنم مریخی ها بهم حمله کردن .
اقا راه نداره زیر میزی بدیم تا cd رایت شده دستم برسه و با مریخی ها دعوا نکنم .؟ باور کنید دان کردن 550 مگ یعنی این همشیره به ارزوش که کشتن منه دسترسی پیدا میکنه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)