جناب میبخشید که بازم میپرسم، چند روزه به دستت رسید؟
و اینکه سایت یا جایی میشناسی که مطمئن و منصف باشند و خرید از خارج انجام بدن؟
جناب میبخشید که بازم میپرسم، چند روزه به دستت رسید؟
و اینکه سایت یا جایی میشناسی که مطمئن و منصف باشند و خرید از خارج انجام بدن؟
سی روزه
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
دوستان یه سوالی برام پیش اومده که از دوستانی که اطلاع دارند میخوام جواب بدن
الان غیر از مودم E5187 و E5786 که +4G رو ساپورت میکنند و در ایران هم موجود نیستند، تقریبا همه مودمهای موجود در ایران کتگوری ۴ هستند، یعنی سرعت دانلود ۱۵۰ مگابیت
تو تاپیک اینترنت 4G ایرانسل ، اونجوری که بنده دست و پا شکسته خوندم دوستان نوشته بودن که فناوری +4G از دو آنتن برای تجمیع فرکانسها و افزایش سرعت دانلود استفاده میکنه، بنابراین یکی که مودمهای E5186 یا E5786 رو میخره حتما باید بهش دو آنتن وصل کنه،
اما مودمهای کتگوری ۴ که الان در ایران موجود هستند دیگه چرا دو آنتن دارند؟ یعنی اینها هم زمانی که ست میشن رو حالت 4G از دو آنتن استفاده میکنند؟ مگه این مودمها هم برای اتصال در حالت 4G از تجمیع فرکانسها استفاده میکنند؟
این رو به خاطر این میپرسم که الان میخوام یه آنتن بخرم، اما آنتن یه خروجی داره اما مودم دو ورودی آنتن داره؟ چجوریه؟
بعضها میگن آنتن دوم الکیه و فایدهای نداره؟!!!!!
برخی میگن چون ایرانسل دکلهاش رو به MIMO 2*2 ارتقا داده، حتما باید دو آنتن خریداری بشه
آیا برای اتصال مودم E8372 در حالت 4G کتگوری ۴ حتما نیاز به دو آنتن هستش؟
ممنون میشم از دوستان اگه کمک کنند
Last edited by puya2010; 17-09-2016 at 17:33.
دوست عزیز میبخشید اما اگه بیادبی نباشه لطفا برای بنده هم ارسال کنید
135 دلار شد 500 تومن از من هم 70 تومن بابت گمرک و پست گرفتن . که فکر کنم مامور گمرک قم به علت مراجعه حضوری و خوشحالی بنده برای ترخیص کم نذاشتنو ممکنه گمرک شهرهای دیگه جور دیگری حساب کنند اما قانون 14 درصده ازش کالاست ( فکر کنم احتمالا )
سلام دوستان، من تواین زمینه اصلا اطلاعاتی ندارم پس اگه راهنمایی کنید ممنون می شم. یه مودم b68L دارم که اگه اشتباه نکنم یه انتن میشه بهش وصل کرد حالا این انتن باید حتما دم پنجره اتاقم باشه اگه همچین چیزی امکان پذیره چه مدل انتنایی خوب هستن برای این کار و از کجا باید تهیه کنم؟
تاپیک آنتن مراجعه کنید
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
به در خواست يكي از دوستان
كيفيت و مقدار آنتن دهي me200 و ٣٣٧٢
mr200 با دو ، يك و بدون آنتن خارجي
تست با دو آنتن
--------------------------------------------
![]()
3372
تست ديد مستقيم فاصله ٥٠ متر ساعت ٧ صبح
--------------------------------------------
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
سلام
کسی می تونه راهنمایی کنه مودم E5573 که لاک همراه اوله رو آنلاک کنم
تو منطقه ما عملا همراه اول نتش بی استفادس منم از هر سایت رایجی که قبلا باهاش مودمای دانگل ایرانسل رو آنلاک میکردم
کد گرفتم جواب نداد الان فقط 4 بار فرصت زدن کد رو دارم
دوستانی که در این مورد اطلاع دارن خواهشا منو راهنمایی کنن
در ضمن درسته که میگن با فلش زدن فریمور مودم میشه فرصتای زدن کد رو از دوباره به 10 بار برگروند؟
فكر نكنم با كدهاي رايج بتوني
ي سر اينجا بزن
انلاک مودم های 4g همراه اول
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)