سلام
والا خیلی دوست دارم ولی اصلا دلم نمیاد برای صدا تو ماشین انقدر هزینه کنمقدیم یه باندی رو گفته بودید اسمش 609 بود mc یا co فکر کنم. نمیشه همینو ببندم فعلنه راضی بشم ازش.
قیمتش الان چنده؟
سلام
والا خیلی دوست دارم ولی اصلا دلم نمیاد برای صدا تو ماشین انقدر هزینه کنمقدیم یه باندی رو گفته بودید اسمش 609 بود mc یا co فکر کنم. نمیشه همینو ببندم فعلنه راضی بشم ازش.
قیمتش الان چنده؟
من دوباره پیدام شد
میگم این داستان پروسسور هم چه داستانیه برای خودش
دیدم توی این فروم و فروم های همسایه و حتی فروم های خارجکی بچه ها میگن بیا پشت پخشت یه پروسسور مثلا بیت وان بگذار دیگه باقی چیزا رو بسپار دست اون ... کیفیت میشه توپ
حالا یه مشکلی برام پیش اومده
به نظر من یکی از مهم ترین بخش ها توی کیفیت صدای خروجی: DAC هست ( البته به شرطی که سورس مناسب داشته باشیم وگرنه برای MP3 که دیگه از کیفیت صحبت نکنیم بهتره)
وقتی خروجی پخش ما آنالوگ هست ما در هر صورت داریم از چیپ DAC پخشمون استفاده میکنیم و پروسسور تنها کاری که برای ما میکنه جدا سازیه دامنه فرکانسی به بازه های دلخواه ما و با تنظیمات پیشرفته تر و فرستادنشون به آمپ هست.
اضافه کردن پروسسور به خودی خود یعنی افزودن نویز اون هم قبل از آمپ که خودش باعث میشه نویز تشدید بشه ( اینا همش ذهنیات من هست اگر اشتباهه بگید)
پس به نظر شما اگر میخوایم کیفیت رو حفظ کنیم بهتر نیست به جای افزودن پروسسور بعد از پخش . خود پخش رو به صورتی انتخاب کنیم که جواب گوی نیاز ما باشه؟
یا اینکه پخشی رو انتخاب کنیم که خروجی دیجیتال داشته باشه و وظیفه تبدیل دیجیتال به آنالوگ رو به پروسسور بعدش بسپاره ( داریم این پخش رو؟! )
خود این چیپ DAC که روی پروسسور ها هست نسبت به DAC روی پخش ها در چه حدی قرار داره؟
نمیشه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که اتفاقا کارایی بسیار زیادی دارند و حتی برخی مدل ها دارای هارد دیسک داخلی هستند به همراه پروسسور توی ماشین استفاده کرد؟ میدونم دستگاه هایی مثل bit play هست اما خوب قیمت آنچنانی دارند.
توی سیستم های خونگی خیلی ها این کار رو میکنن که به جای یک سورس گران قیمت از یه سورس بسیار ارزون قیمت که فرمت های lossless رو پشتیبانی کنه و خروجی دیجیتال داشته باشه به علاوه یه DAC خوب استفاده میکنند وخروجی در حد سیستم های چند برابر قیمت خودشون میگیرند.
اگر کل بحث به درد این فروم نمیخوره دوستان بگن توی پیغام خصوصی اذیتشون کنم.![]()
سلام .
اقا خیلی پیچیدش کردی حرف dac و خروجی انالوگ و دیجیتال و استفاده از اپتیکال پخش و نویز و این چیزا
ببین خیلی ساده اینجوری میشه اگر شما از پروسسور استفاده کنی 90درصد صدایی که میگیری برمیگرده به پروسسور و 10% از اون برمیگزده به پخش یعنی عملا انتخاب پخش زیاد مهم نیس اما اگر نخواید از پروسسور استفاده کنین پخش های خیلی خوبی هم هستن که صدای خوبی داشته باشن مثلا 7998 الپاین و 7949 الپاین و 786 و 956 و 955 کلاریون و 9887 و p99 و سری odr و d2 کلاریون و ... اینجور چیزا.
اما باز اینا برمیگرده به انتخاب بقیه قطعات و هدف شما که 4وی باشه سیستمتون یا 3وی .
اگر 4وی میخوای ببندید باید برای پخش حداقل بالای 2500 هزینه کنید که به صرفه نیس خرید یه پروسسور مثه بیت وان هم اقتصادی تر و هم صدای بهتری بهتون تحویل میده اما اگر بحث 3وی باشه باید یه پخش خوش صدا گیر بیارین که خیلی راحت تر و بیشتر به کارتون میاد که نتورک ببندید و به صدای دلخواه برسین.
باز بحث پخش های دودین فرق داره
برای اون سوالتون هم میشه به جای پخش از ایپاد استفاده کرد و وصلش کرد به بیت وان بدون داشتن پخش
مطمعن باشید بیشتر از یک تکان ساده هست.
تو اولین فرصت یه فیلم میگیرم تا ببینید ایران خودرو تو پخش سنگ تموم گذاشته![]()
Iran khodro vas l90 kenwood gozashte pakhshesho
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
ببخشید که من نظر میدم ولی اتفاقا خروجی داره خروجی خوبی هم داره تنها مشکلش اینه که 1 جفت میشه ازش خروجی گرفت
سیم ریموت آمپلی هم داره
من تا همین 1 هفته پیش پخش 7150 داشتم چون پنلشو ازم دزدیدن و نتونستم که پیدا کنم دیگه بیخیال شدم و میخواستم یه پخش دیگه بخرم که دیدم به همین پخش فابریکش میخوره هرجا که نصاب بودن بردن گفتن نمیشه!!!
خودم 3=4 تا تندیل 2 به 1 خریدم و 2 تا فیش RC با سیم لحیم کردم و طبق نقشه خود پخش وصل کردم به جرات می تونم بگم 5 درصد فقط کیفیت صدا فرق کرده تنها ایرادش نداشتن اکولایزر همین ولی من ازش راضیم
موفق باشید
اکولایزر داره ولی فقط bass و treble قابل تنظیم هست.
*از دفترچه راهنمای پخش، نقل قول میکنم:
*صفحه 7 دفترچه راهنما اینو نوشته!نکته:تنها در حالت EQ OFF مقادیر bass و treble قابل تنظیم هستند
*تو ماشین قبلیم که 206 مدل 93 بود که پخشش با این فرق داشت هم همینطور بود! یعنی باید EQ رو روی OFF قرار میدادم تا تنظیمات دستی فعال میشد.
سلام .
این تنظیم گین برای این قطعات ( پخش 3850 - آمپ 3602 - باند 6965v3 ) درسته ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنظیمات اکولایزر پخش چجور باشه با توجه به تجربه اساتید ؟
دوستان براي كامپنونت جلو سه وي خوبه يا دو وي با يه دونه ساب
ممنون
با درود :
آقا حمید بعد از اینکه گین آمپ را روی 4 ولت یا 3.5 میذارم اسپیکر ها شروع به تق تق می کند توی بعد از یه ولوم به بالا حالا به نظر شما گین را کم کنم یا تنظیم خاصی روی پخش داره که بتونم گین را بالا ببرم تا از نهایت کیفیت آمپ بهره ببرم ؟
با تشکر
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)