تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 81 از 123 اولاول ... 317177787980818283848591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 801 به 810 از 1225

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام
    یه آبگرم کن دیواری B15دارم که داره اذیت میکنه
    دیافراگمو عوض کردم , از وسط از بغل پیچها آب میده . قبلا اینطور نبود این دفعه آخری با دو تا پیچ بستمش وچند روز خوب بود و بقیه پیچها را نبسته بودم , الان همه را میبندم اما اب زیادی نشت میکنه
    ممکنه بخاطر شل بودن کاسه برنجی تاب برداشته باشه ؟
    آیا میشه یه واشر دست ساز به اون قسمت اضافه کرد؟
    سلام
    تا حالا ندیده ام نه نشینده ام که از اون قسمت آب نشت کنه
    بله احتمال تاب برداشتنش صفر نیست اما این دو قطعه از آلیاژ ضخیم مس درست شده و فشار قابل ذکری هم روش نیست . نباید تاب برداره
    بنده بیشتر به تَرَک خوردگی و یا خورده شدن و اینها شک دارم
    روی کار دقیق نگاه کنین ببینین از کجاها نشتی داره , همونجاها رو علامت بزنین
    بعدش بازش کنین و دیافراگم رو بردارین و بدون دیافراگم دو قطعه رو بذارید روی هم و از نزدیک و یا با ذره بین دور تا دورش رو نگاه کنین خصوصاً جاهائی که علامت زدین
    گفتین با 4 پیچ نشتیش بیشتر میشه پس احتمال ترک خوردگی زیادی
    میتونین بدون دیافراگم هم همه پیچها رو ببندین و با دقت وارسیش کنین و دنبال ترک یا جائی بگردین که دو قطعه درست روی هم قرار نمیگیره
    اگر ترک داشته باشه پس تنها راهش جوش کاربید هست
    نیاز به واشر اضافی هم نداره چون خود دیافراگم کار واشر آب بندی رو هم انجام میده

در ضمن , پیچها باید به طور متساوی محکم بشه یعنی نباید یک پیچ محکم بشه بعدش پیچ بعدی بسته بشه بلکه باید همه با هم و درجه درجه محکم بشه تا فشار از همه طرف یکسان باشه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض علت سرد و گرم شدن آب چیست ؟

سلام بر همگی

بررسی دقیقترِ علتِ سرد و گرم شدنِ آب
    همونطور که میدونید فشار آب در لوله ی سرد بیشتر از لوله ی آب گرم هست چون آبگرمکن با پیچ و خمهایی که داره باعث میشه فشار در لوله ی آب گرم مقداری افت کنه . اگر لوله های آب گرم هم فرسوده و رسوب گرفته باشه افتِ فشار بیشتر میشه
    همین مسئله باعث میشه که وقتی آبِ سرد و گرم رو با هم باز میکنید آبِ سرد بره توی لوله ی آب گرم ! یعنی جهت حرکت آب در لوله ی آب گرم برعکس بشه
    خصوصاً اگر در ساختمان پمپ باشه وقتی که روشن میشه اختلاف فشار آبِ سرد و گرم بیشتر میشه و آب سرد از طریق شیرهای حمام یا ظرفشوئی یا روشوئی (شیرهای مخلوط ) راحت وارد لوله ی آب گرم میشه
    هر چقدر درجه ی آبگرمکن رو بالاتر ببرید مشکل سرد و گرم شدن هم بیشتر میشه چون مجبورین شیر سرد رو بیشتر باز کنین که باعث میشه راحتتر بتونه جریان آب گرم رو متوقف کنه و پس بزنه و حتی پیشروی کنه درونِ لوله ی آب گرم

علت دیگه اینه که وقتی جریان آب سرد مانع از خروج آب گرم میشه آبگرمکن هم مشعلش خاموش میشه درست مثل موقعی که شیر آب گرم رو ببندین که باعث میشه عبور جریان آب از آبگرمکن متوقف بشه و مشعل خاموش بشه

بنده این موضوع رو تست کردم . وقتی آبِ مصرفی سرد شد لوله ی آب گرم رو لمس کردم , کاملاً سرد بود که معنیش همینه که آب سرد چون فشارش بیشتره بر فشار آب گرم غلبه کرده و اون رو میرونه به عقب و وارد لوله ی آب گرم میشه .

آبگرمکن هم مشعلش خاموش شده بود

همون موقع آبِ سرد رو کلاً بستم و فقط آب گرم باز بود . دیدم گاهی تا 30 ثانیه فقط آب سرد خارج میشه از شیر آب گرم تا اینکه بالاخره آبهای سرد خارج میشه و دوباره نوبت به آب گرم میرسه .
    اگر وقتی در حمام آب سرد میشه یک نفر در جای دیگه شیر آب گرم دیگری رو هم باز کنه فشار آب گرم بیشتر افت میکنه و مشکل سرد شدنِ آب حمام بیشتر میشه چون آبِ سردِ بیشتری وارد لوله ی آب گرم میشه. حالا ببینین فشار آب سرد تا چه حد بیشتر از گرم هست که هم از دوش میریزه و هم وارد لوله آب گرم میشه .
    چه کارهائی میشه انجام داد تا مشکل برطرف بشه ؟
    1- بهترین راه حل اینه که دمای آبِ آبگرمکن دیواری و پکیج رو طوری تنظیم کنین تا اصلاً لازم نشه آب سرد رو باز کنین
    آبگرمکن رو روی درجه 1 بذارید و تست کنین
    خواهید دید که مشکل کلاً حل میشه یا خیلی کم میشه

2- گاهی این کار کمی دشوار هست

. پس راهِ حل دوم اینه که دمای آبِ گرم فقط یک مقدارِ خیلی کم داغتر از حدِ موردِ نیاز باشه . بنابراین برای کاهش دماش فقط آبِ سرد به مقدار خیلی کم باز میشه که چون فشارش کمه نمیتونه بره توی لوله ی آب گرم و آب سرد و گرم نمیشه .
    3- باید وقتی لوله ی اصلی آب واردِ آپارتمان یا خانه میشه 1 شیر فلکه براش نصب بشه .
    بعد از شیرفلکه باید لوله 2 شاخه بشه . یک شاخه مستقیم بره وصل بشه به آبگرمکن
    شاخه ی دوم که آبِ سرد هست باید براش یک شیرفلکه نصب کنین و یک سومش رو ببندین تا فشارش بشه در حدِ فشار آب گرم و دیگه نتونه بره توی لوله ی آب گرم
    اگر بستنِ یک سومش کافی نیست باید بیشتر ببندینش و تست کنین تا اندازه ی لازم رو پیدا کنین
    اگر این شیرفلکه رو بیش از حد ببندین اونوقت ممکنه آب گرم وارد لوله ی آب سرد میشه

استفاده از اتوماتیکِ دیجیتالیِ پمپ که موقع باز بودن شیرِ آب , پمپ رو یکسره روشن نگه میداره باعث بیشتر شدنِ این مشکل میشه چون وقتی که پمپ روشنه فشار آب سرد خیلی بیشتر از آب گرم میشه

3. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 0reza666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

یه سوال دارم. چطور شعله ابگرم کن زیاد کن منظورم همون شمک و یا پیلوت هستا. رو شمک هست خیلی کوچیکه و با کوچیکترین باد خاموش میشه میخوام یکم زیادش کنم ولی نمیدونم از کجا میشه اینکارو کرد برای بخاری بلدم ولی برای ابگرم کن هر چی میگردم عین اون نیس میشه با عکس یکی راهنمایی کنه لطفا

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این عکس بالارو ببینید کجا فلش سبز کشیدم 20 دور میبندم و 20 دور باز میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و شعله شمک زیاد نمیشه اه. اصلا انقدر بچرخونمش نه تا اخر باز میشه نه تا اخر سفت میشه. پیچ شمک بشه زیاد کرد شعلش میگم کجاست اخه
    Last edited by 0reza666; 30-09-2016 at 22:15.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

یه سوال دارم.
    چطور شعله ابگرم کن زیاد کنم , منظورم همون شمعک و یا پیلوت هستا.
    رو شمعک هست خیلی کوچیکه و با کوچیکترین باد خاموش میشه
    میخوام یکم زیادش کنم ولی نمیدونم از کجا میشه اینکارو کرد
    برای بخاری بلدم ولی برای ابگرم کن هر چی میگردم عین اون نیس
    میشه با عکس یکی راهنمایی کنه لطفا
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این عکس بالارو ببینید کجا فلش سبز کشیدم 20 دور میبندم و 20 دور باز میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و شعله شمک زیاد نمیشه اه. اصلا انقدر بچرخونمش نه تا اخر باز میشه نه تا اخر سفت میشه. پیچ شمعک بشه زیاد کرد شعلش میگم کجاست اخه
    سلام
    پیچ پائینی (قرمز) رو اگر باز کنین گاز خارج میشه . باید همیشه محکم بسته باشه و با کف صابون تست بشه که نشتی نداشته باشه
    شاید برای تست در کارخانه هست
    پیچ بالائی که سبزه برای تنظیم شعله مشعله
    این پیچ یک پیچ هرزگرد هست یعنی نمیشه شُل یا سفتش کرد
    وقتی در حالت افقی باشه گاز مشکل به حداقل میرسه و وقتی عمودیه شعله مشعل حداکثره البته در حالت عمودی مصرف گاز هم بیشتره
    خود کارخونه تنظیمش کرده روی حالت افقی , حدودِ 15 درجه عکس عقربه ساعت چرخیده
    ظاهراً بوتان پیچ تنظیم مقدار گاز شمعک نداره . فقط یک قطعه نزدیک شمعک داره که با چرخوندنش هوای شمعک بیشتر میشه . شعله شمعک باید آبی رنگ باشه
    اونجائی که لوله ی گاز شمعک به کاربراتور گاز وصل میشه , شاید اگر مهره اش رو باز کنین و لوله رو دربیارین شاید زیرش پیچ تنظیم باشه یا اینکه کثیف شده و باید با پارچه ی تمیز پاک بشه
    بعد از بستنش حتما با کف صابون تست بشه که نشتی نداشته باشه

6. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه 0reza666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2015
    محل سكونت
    گیلان

پيش فرض

واقعا ممنون جواب دادی. ولی ببخشیدا عقربه سایت و اینارو متوجه نشدم من بیشتر با عکس متوجه میشم میشه لطفا با عکس بگی دقیق اون پیچ افقی چی گفتی دقیق کجا تنضیم کنم بمونه. شعله میخوام زیاد کنم مصرف مهم نیس. تمیز هم باشه بعدا میکنم و اخر کارم با کف تست میکنم فعلا فقط شعله زیاد کنم.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

واقعا ممنون جواب دادی.
    ولی ببخشیدا عقربه ساعت و اینارو متوجه نشدم
    من بیشتر با عکس متوجه میشم میشه
    لطفا با عکس بگی دقیق اون پیچ افقی چی گفتی دقیق کجا تنظیم کنم بمونه. شعله میخوام زیاد کنم مصرف مهم نیس.
    تمیز هم باشه بعدا میکنم و اخر کارم با کف تست میکنم فعلا فقط شعله زیاد کنم.
    سلام .ممنونِ خدای دانا
    این تنظیم کارخانه هست

این پیچ برای تنظم مشعل هست نه برای شمعک
    آبگرمکنتون مشکل ضعیف بودن شعله ی شمعک داره
    حلقه ی تنظیم هوای شمعک رو در وضعیتی قرار بدین که سوراخ هوا کاملاً باز باشه
    با یک سنجاق قفلی هم بزنین توی سوراخ خروج گاز روی سر شمعک. احتمالاٌ کثیف شده و گرفته
    =============================
    نکته مهم:
    اگر این پیچ دستکاری بشه و شعله ی مشعل بیش از حد قوی بشه اونوقت موقع کار کردنِ آبگرمکن , مُبدّل بیش از حد داغ میشه و سنسور overheat (گرمای بالا) که روی مبدل نصب شده گاز رو قطع میکنه و آبگرمکن خاموش میشه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 01-11-2016 at 07:57. دليل: تصحیح

9. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    قبلاً خدمتتون عرض کردم که بهتره برای آبگرمکن و پکیج و یا بعد از کنتور آب یک فیلتر تکی با منافذِ 5 میکرونی نصب کنین .
    بهتره این فیلتر "شــــفاف" باشه تا هم از وضعیت آب منطقه ی خودتون باخبر بشین و هم دائم فیلتر رو زیر نظر داشته باشین که بدونین چقدر کثیف شده و چه وقت باید عوض بشه
    مثل این
    اگر شن در آب باشه این شن در تهِ فیلتر ته نشین میشه
    اگر گل باشه در آب , رنگ فیلتر قهوه ای میشه البته لازم نیست در عوض کردنش عجله کنین چون ضخامتش زیاده و گل فقط تا نصفش نفوذ میکنه
    اگر خار و خاشاک و چوب و آشغال در آب باشه میچسبه به فیلتر و چون پوسته اش شفاف هست همه ی اینها بدونِ باز کردن فیلتر قابل مشاهده هست
    پس فیلتر شفاف بخرین
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 01-11-2016 at 08:15.

11. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    خراسان شمالی- بجنورد

پيش فرض

سلام دوستان
    آبگرمکن ما یه مشکلی براش پیش اومده اونم اینه که: دیروز خود به خود بعد از 5 دقیقه روشن بودن خاموش شد. (شمعک هم خاموش شد) و دیگه شمعک روشن نمی مونه. اومدم ترموکوپل رو عوض کردم از مدل ساده که فقط حرارت شمعک رو حس میکنه استفاده کردم که درست شد و دیگه خاموش نمیشه. امروز رفتم یه ترموکوپل نو به همراه سنسور حرارت رو گرفتم ولی بازهم شمعک روشن نمی مونه.
    میشه راهنمایی کنین که چرا اینجوری شده و چطور مشل رو بر طرف کنم؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان
    آبگرمکن ما یه مشکلی براش پیش اومده اونم اینه که:
    دیروز خود به خود بعد از 5 دقیقه روشن بودن خاموش شد. (شمعک هم خاموش شد) و دیگه شمعک روشن نمی مونه.
    اومدم ترموکوپل رو عوض کردم از مدل ساده که فقط حرارت شمعک رو حس میکنه استفاده کردم که درست شد و دیگه خاموش نمیشه.
    امروز رفتم یه ترموکوپل نو به همراه سنسور حرارت رو گرفتم ولی بازهم شمعک روشن نمی مونه.
    میشه راهنمایی کنین که چرا اینجوری شده و چطور مشعل رو بر طرف کنم؟
    سلام
    نکته ی مهمی که برای عیب یابی باید بهش توجه کنین اینه که :
    آیا اول شمعک خاموش میشه و بعدش مشعل ؟ یا هر دو با هم خاموش میشن ؟
    اگر هر دو با هم خاموش میشند پس علتش زیاد بودنِ شعله ی مشعل هست یعنی باید دکمه ی درجه رو بیارید پائینتر تا شعله های مشعل کمتر بشه و باعث داغ شدنِ بیش از حدِ سنسور overheat (حرارت بیش از حد) نشه
    به این سنسور میگن سنسور جوش چون اگر مشعل خیلی قوی باشه و آب خیلی خیلی داغ بشه و یا بعد از بستن شیر آب گرم , مشعل به هر دلیل خاموش نشه , این سنسور گاز رو قطع میکنه تا آب به جوش نیاد در مبدل وگرنه بخار آب باعث ترکیدن مبدل و یا لوله ی آب گرم میشه
    این سنسور روی مبدّلِ مسی نصب شده و اگر بیش از حد داغ بشه گاز رو قطع میکنه
    سنسور دیگری هم در بالاترین جای آبگرمکن قبل از دودکش نصل شده که سنسور اکسیژن هست و اگر دودکش درست کار نکنه این سنسور گاز آبگرمکن رو قطع میکنه
    اگر دقت کنیم میبینیم که این دو سنسور با هم سری هستند یعنی یک سیم از ترموکوپل رفته برای سنسور overheat و از پایه دوم همین سنسور یک سیم دیگه رفته به سنسور اکسیژن و از پایه دوم سنسور اکسیژن یک سیم رفته به بوبین . پس هر کدوم از این سنسورها اگر تحریک بشه و یا خراب باشه آبگرمکن اصلاً روشن نمیشه چون گازش قطعه .
    اما اگر اول شمعک خاموش میشه پس مشکل از ضعیف بودن شعله ی شمعک و یا باد و یا دوری ترموکوپل از شمعک و یا خرابی ترموکوپل و یا خرابی بوبین ترموکوپل هست
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-11-2016 at 20:14. دليل: تصحیح

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام

یک آبگرمکن و پکیج دیواری BX20 بوتان داریم که وقتی آب مخزن پکیج را روی فشار 2 تنظیم میکنم پس از یکی دو ساعت فشار مخزن میفته و باید دوباره شیر آب را باز کنم و بعضی مواقع فشار آب کمه و نمیتونه فشار مخزن را به 2 برسونه . سوالم اینه که مشکل از کجاست ؟ البته شوفاژ هامون قدیمیه و سوراخ شدن و چکه میکنند ولی من اون هار ا که چکه میکنه بستم و دیگه چکه نمیکنن ولی 3 تا شوفاژ که چکه نمیکنن یا اگر هم چکه کنن خیلی کمه مثلا یک ته استکان در 1 ساعت . این مقداری که آب چکه میکنه خیلی کمه ولی چرا باید شیرمخزن را من زیاد بازکنم و صدای پر شدن مخزن میاد که آب زیاد میگیره . می خواستم ببینم مشکل از شوفاژ ها هست و با تعویض اونها مشکل برطرف میشه یا جای دیگه نشتی هست ؟

خیلی ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •