تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1419 از 1849 اولاول ... 419919131913691409141514161417141814191420142114221423142914691519 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,181 به 14,190 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

نه زود باور نیستم اگه دروغ باشه مثل خیلی از دوستای دیگه مهاجرت میکنم
    دیگه پولی برام نمونده اینقدر حجم خریدم چشم به هم میزنی تو پنل زده اتمام ترافیک
    دوست عزیز یکبار همین طرح طوفان رو بگیر ماهی 30 گیگ دیگه کم نمیاری سالیانه هست 275 تومان از اینکه ماهیانه بگیری خیلی به صرفه هست
    من که 4 ساله های وب دارم 16 مگ سرعت دانلود تا 1400 الی 1500 کیلو میرسه با 8 مگ به 950 کیلو بایت میرسه و مودم من هم قدیمی هست که خیلی تو نویز تاثیر داره مودم من زمانی ای دی اس ال اومد گرفتم عمرش رو به پایان هست .
    من در کل در این مدت از های وب راضی هستم و مشکلی نداشتم واقعا

- - - Updated - - -

نه زود باور نیستم اگه دروغ باشه مثل خیلی از دوستای دیگه مهاجرت میکنم
    دیگه پولی برام نمونده اینقدر حجم خریدم چشم به هم میزنی تو پنل زده اتمام ترافیک
    دوست عزیز یکبار همین طرح طوفان رو بگیر ماهی 30 گیگ دیگه کم نمیاری سالیانه هست 275 تومان از اینکه ماهیانه بگیری خیلی به صرفه هست
    من که 4 ساله های وب دارم 16 مگ سرعت دانلود تا 1400 الی 1500 کیلو میرسه با 8 مگ به 950 کیلو بایت میرسه و مودم من هم قدیمی هست که خیلی تو نویز تاثیر داره مودم من زمانی ای دی اس ال اومد گرفتم عمرش رو به پایان هست .

2. این کاربر از King Tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

درسته ولی متاسفانه اگه بخوام بین مصرف معمولی مثلا یه بازی یا نرم افزار حجیم دانلود کنم کلی حجم از بین میره
    بازیهای الان هم که دیگه کمتر از 40 گیگ نیستن قبلا با IDM میزاشتم دانلود شبانه رایگان خودش دانلود میشد ولی الان برای اون 40 گیگ 22000 تومان باید پول بدم

4. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

درسته ولی متاسفانه اگه بخوام بین مصرف معمولی مثلا یه بازی یا نرم افزار حجیم دانلود کنم کلی حجم از بین میره
    بازیهای الان هم که دیگه کمتر از 40 گیگ نیستن قبلا با IDM میزاشتم دانلود شبانه رایگان خودش دانلود میشد ولی الان برای اون 40 گیگ 22000 تومان باید پول بدم
    آره
    ولی این طرح های وب هم برای همین موضوع اومده ولی هر جور هم باشه بعید میدونم دیگه این همه حجم در یکسال مصرف بشه. در ضمن فشفشه های هدیه هم هست.
    در هر صورت این بهترین گزینه هست.
    در ضمن تمام شرکت ها این شبانه رو برمیدارن و کلا تصویب سازمان مقررات رادیویی هست حالا بعضی شرکت ها هنوز اعمال نکردن فوقش یک ماه دیگه بالاخره همه اینجوری میشن

6. این کاربر از King Tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

های وب به مناسبت اعیاد قربان و غدیر، یک فشفشه 2 گیگ 1 روزه هدیه میده.

8. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان وضعیت شاتل چجوره ؟!
    این تست سرعت من حاضر »

من یه مشکلی دارم سرعت آپلود اکثرا ندارم . هر وقت هم زنگ میزنم هیچ کاری نمیتونن بکنن ! و آخرین بار گفتن هر سری خواستی آپلود کنی مودمو خاموش روشن کن آی پیش عوض بشه درست میشه !!
    اولش گفتن مشکل از مودمه عوضش کردم باز هم نشد !

شاتل خوبه به نظرتون !؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

دوستان وضعیت شاتل چجوره ؟! این تست سرعت من حاضر » من یه مشکلی دارم سرعت آپلود اکثرا ندارم . هر وقت هم زنگ میزنم هیچ کاری نمیتونن بکنن ! و آخرین بار گفتن هر سری خواستی آپلود کنی مودمو خاموش روشن کن آی پیش عوض بشه درست میشه !! اولش گفتن مشکل از مودمه عوضش کردم باز هم نشد ! شاتل خوبه به نظرتون !؟
    خوب این تست ها چیزی رو نشون نمیده چون اولا HTTP هست دوما سرور داخلی، شما کجا میخوای أپلود کنی ؟‌ اگر آپلودت مثلا تلگرام و اینستا و از اینجور جاهاست باید بگم که های وب کلا در اون زمینه ها تعطیله. قبلا هم گفتم باز هم میگم تست ها رو اینجا بگیرید تا ببینید وضعیت شبکه های اجتماعی موبایلی و غیر موبایلی و هر گونه تک کانکشن امن دیگه به چه صورته : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

های وب به مناسبت اعیاد قربان و غدیر، یک فشفشه 2 گیگ 1 روزه هدیه میده.
    سلام خوب شما معلومه ستاره تون زیاده به دو ستاره ها یک گیگ داده...

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

این تست سرعت من حاضر »

من یه مشکلی دارم سرعت آپلود اکثرا ندارم . هر وقت هم زنگ میزنم هیچ کاری نمیتونن بکنن ! و آخرین بار گفتن هر سری خواستی آپلود کنی مودمو خاموش روشن کن آی پیش عوض بشه درست میشه !!

شاتل خوبه به نظرتون !؟
    دوست عزیز آپلود شما از طرف شرکت ارائه دهنده پایین بسته شده و فقط خود شرکت اگر بگید بالاتر ببندن درست میشه اگر هم قبول نکنند که نمیکنن دیگه

خوب این تست ها چیزی رو نشون نمیده چون اولا HTTP هست دوما سرور داخلی، شما کجا میخوای أپلود کنی ؟‌ اگر آپلودت مثلا تلگرام و اینستا و از اینجور جاهاست باید بگم که های وب کلا در اون زمینه ها تعطیله. قبلا هم گفتم باز هم میگم تست ها رو اینجا بگیرید تا ببینید وضعیت شبکه های اجتماعی موبایلی و غیر موبایلی و هر گونه تک کانکشن امن دیگه به چه صورته : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز شما چه مدته های وب دارید؟
    اصلا یکبار منطقه رو چک کردید واقعا چه جوریه ؟مشکل از مرکز شما نیست؟چرا همه چیز مشکل از شرکت ارئه دهنده باشه؟
    عزیز من 4 ساله های وب دارم و میتونم بگم بهترین شرکتی بوده من داشتم .من از زمانی adsl اومد داشتم. صبانت . مخابرات.شاتل و ... و الان های وب .4 ساله های وب دارم واقعا شرکتی مثل های وب ندیدم. از هر لحاظ .سرویس هاش خیلی عالی بوده هم قیمت هم سرعت و ....در ضمن کلا منطقه ما همه راضی هستند چون بستگی به مخابرات منطقه داره. من خودمفاصله با مرکز دارم 8 مگ گرفتم سرعت دانلود همین الان 930 تا 950 کیلو دان میکنم.بدترین سرور خارجی رو 850 کیلو دانلود میکنم .سرعت آلود من 1 مگ هست برای آپلود کردن.از دوستام های وب داره پهلوی مخابرات هست دقدقا 8 مگ داره 8 مگ هم دانلود میکنه.پس بدونید مشکل جای دیگه هست و اینکه کابل های استفاده شده در مرکزتون و اینکه اتصالات چه جوری باشه همه مهم هستند . تازه اینم بگم که من خداشاهده فکس هم به همین خط و پهلوی سیستمم با اسپلیتر وصل هست و از همونجا هماینترنت میگیرم و اینکه یک گوشی دیگه هم اون ور خونه با اسپلیتر وصل هست و این شرایط رو دارم.مودم من 2640 دلینک هست که خیییلییی قدیمی هست و اون زمان جزو اولین مودم ها بود اومد و هنوز دارم از همون استفاده میکنم که خیلی با مودم های جدید فرق داره شاید عوض کنم بهتر هم بشه

- - - Updated - - -
    Last edited by King Tanha; 12-09-2016 at 16:49.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز آپلود شما از طرف شرکت ارائه دهنده پایین بسته شده و فقط خود شرکت اگر بگید بالاتر ببندن درست میشه اگر هم قبول نکنند که نمیکنن دیگه

اصلا یکبار منطقه رو چک کردید واقعا چه جوریه ؟مشکل از مرکز شما نیست؟چرا همه چیز مشکل از شرکت ارئه دهنده باشه؟
    عزیز من 4 ساله های وب دارم و میتونم بگم بهترین شرکتی بوده من داشتم .من از زمانی adsl اومد داشتم. صبانت . مخابرات.شاتل و ... و الان های وب .4 ساله های وب دارم واقعا شرکتی مثل های وب ندیدم. از هر لحاظ .سرویس هاش خیلی عالی بوده هم قیمت هم سرعت و ....در ضمن کلا منطقه ما همه راضی هستند چون بستگی به مخابرات منطقه داره. من خودمفاصله با مرکز دارم 8 مگ گرفتم سرعت دانلود همین الان 930 تا 950 کیلو دان میکنم.بدترین سرور خارجی رو 850 کیلو دانلود میکنم .سرعت آلود من 1 مگ هست برای آپلود کردن.از دوستام های وب داره پهلوی مخابرات هست دقدقا 8 مگ داره 8 مگ هم دانلود میکنه.پس بدونید مشکل جای دیگه هست و اینکه کابل های استفاده شده در مرکزتون و اینکه اتصالات چه جوری باشه همه مهم هستند . تازه اینم بگم که من خداشاهده فکس هم به همین خط و پهلوی سیستمم با اسپلیتر وصل هست و از همونجا هماینترنت میگیرم و اینکه یک گوشی دیگه هم اون ور خونه با اسپلیتر وصل هست و این شرایط رو دارم.مودم من 2640 دلینک هست که خیییلییی قدیمی هست و اون زمان جزو اولین مودم ها بود اومد و هنوز دارم از همون استفاده میکنم که خیلی با مودم های جدید فرق داره شاید عوض کنم بهتر هم بشه

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

اصلا پایین و بالا نداره. کلا آپلود نمیکنه هیچیو . یعنی سرعت صفر . 1 ساعتم بشینم هیچی آپلود نمیشه . شرکت میگه سرعت آپلودو رو یک گذاشتیم برات

Sent from my SM-J500F

تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

این تست سرعت من حاضر »

شاتل خوبه به نظرتون !؟

اصلا پایین و بالا نداره. کلا آپلود نمیکنه هیچیو . یعنی سرعت صفر . 1 ساعتم بشینم هیچی آپلود نمیشه . شرکت میگه سرعت آپلودو رو یک گذاشتیم برات

Sent from my SM-J500F
    دوست عزیز مشکل از طذف شرکت هست شک نکنید.درخواست خرابی و مشکل بدید تا بررسی کنند اگر از مخابرات هست بررسی کنند در غیر اینصورت اگر برات خیلی مهمه شکایت به تنظیم مقرات رادیویی کنید تا این گزینه برات بررسی کنه.چون تنها جا بعد پیگیری شما این گزینه هست حتما پیگیری میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •