تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2097 از 2365 اولاول ... 10971597199720472087209320942095209620972098209921002101210721472197 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,961 به 20,970 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

سلام دوباره

بازم یک سوال برام پیش اومده :
    اگه برای آمپلی 4 کانال، فقط از 2 کانال پخش استفاده کنیم، مشکلی پیش میاد!؟
    مثلا از تبدیل های یک به 2 استفاده کنیم تا 2 کانال پخش رو به 4 کانال آمپلی وصل کنیم!؟
    هم برای RC و هم ورودی "های ولت" سوال میکنم!

اینطوری میتونیم 4 تا اسپیکر رو به آمپلی متصل کنیم و 2 تا هم به خود پخش.
    این کار شدنیه!؟ مشکلی پیش میاد!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا حمید میگم هرچی این بار جدید دیرتر برسه من بیشتر اذیتت می کنم. اون از تلگرام این هم از اینجا به نفعته بگی زودتر موجودکنند.
    یه سوال تکنیکال حالا شما یا امیرحسین عزیز جواب بدین ممنون میشم.
    داشتم محصولات Gladen رو میدیدم احساس کردم کراس اور سری های SQX , SQL , Zero , Zero Pro DC یکی هست؟ (اگه اشتباه میکنم بفرمایید جایی مشخصات کراس ها رو ننوشته بود.)
    ** یه کم بیشتر گشتم ظاهرا کراس DC کمی با بقیه فرق داره!!
    برای کسی که پخشش نتورک 3way رو ساپورت می کنه و شاید احتمال بده که بعدها بخواد بره سراغ پخش های 4way به نظرتون اگر بخواد کامپوننتی از سری های مذکور رو انتخاب کنه (یا محصولات مشابه از یرند های دیگر) فارق از بخش هزینه اضافی برای آمپ (یه مقدار کوچیکش با حذف کراس کامپوننت ها جبران میشه) آیا تفاوتی در کیفیت شنیداری هست؟

پ.ن: چند شب پیش از آقا حمید پرسیدم چرا سیستمت رو نتورک نصب نکردی ؟ گفتند که در حالت اکتیو هم تست کردند و تفاوتی ندیدند که البته به خاطر کراس های پسیو بینظیرشونه. پس لطفا کامپوننت های استثناء رو فاکتور بگیرید

پ.ن2: کاش یه تاپیک باز بشه فقط برای سوالای این چنینی. به نظرم این سوال ها اینجا از حوصله جمع خارج میشه. البته یه بخش اطلاعات عمومی هم بود اما اونجا احساس کردم بیشتر اطلاع رسانی است و شاید سوال پرسیدن بحث رو منحرف بکنه.

در هر حال عذر من رو پذیرا باشید کلا سوال زیاد می پرسم. دعا کنید زودتر ماشین رو بدن بار شرکت هم برسه از شرم خلاص بشید.

راستی نطرتون در مورد آمپ ووچه av 5.1 رو هم میخواستم بدونم برای نتورک گزینه خوبی به نظر میاد
    Last edited by kindlinessangel; 08-09-2016 at 14:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

آقا حمید میگم هرچی این بار جدید دیرتر برسه من بیشتر اذیتت می کنم. اون از تلگرام این هم از اینجا به نفعته بگی زودتر موجودکنند.
    یه سوال تکنیکال حالا شما یا امیرحسین عزیز جواب بدین ممنون میشم.
    داشتم محصولات Gladen رو میدیدم احساس کردم کراس اور سری های SQX , SQL , Zero , Zero Pro DC یکی هست؟ (اگه اشتباه میکنم بفرمایید جایی مشخصات کراس ها رو ننوشته بود.)
    ** یه کم بیشتر گشتم ظاهرا کراس DC کمی با بقیه فرق داره!!
    برای کسی که پخشش نتورک 3way رو ساپورت می کنه و شاید احتمال بده که بعدها بخواد بره سراغ پخش های 4way به نظرتون اگر بخواد کامپوننتی از سری های مذکور رو انتخاب کنه (یا محصولات مشابه از یرند های دیگر) فارق از بخش هزینه اضافی برای آمپ (یه مقدار کوچیکش با حذف کراس کامپوننت ها جبران میشه) آیا تفاوتی در کیفیت شنیداری هست؟

پ.ن: چند شب پیش از آقا حمید پرسیدم چرا سیستمت رو نتورک نصب نکردی ؟ گفتند که در حالت اکتیو هم تست کردند و تفاوتی ندیدند که البته به خاطر کراس های پسیو بینظیرشونه. پس لطفا کامپوننت های استثناء رو فاکتور بگیرید

پ.ن2: کاش یه تاپیک باز بشه فقط برای سوالای این چنینی. به نظرم این سوال ها اینجا از حوصله جمع خارج میشه. البته یه بخش اطلاعات عمومی هم بود اما اونجا احساس کردم بیشتر اطلاع رسانی است و شاید سوال پرسیدن بحث رو منحرف بکنه.

در هر حال عذر من رو پذیرا باشید کلا سوال زیاد می پرسم. دعا کنید زودتر ماشین رو بدن بار شرکت هم برسه از شرم خلاص بشید.

راستی نطرتون در مورد آمپ ووچه av 5.1 رو هم میخواستم بدونم برای نتورک گزینه خوبی به نظر میاد
    سلام اقا مخلصم
    کراس اور و تیوتر این مدلهایی که گفتین یکیه فقط و فقط جنس ووفر فرق داره
    این که میگین کیفیت فرق میکنه یا نه خیلی بسته به ووفر هم داره دیگه نوع بیس زدن و وکال و ... باز هم اختلاف هستش .
    اما قضیه نتورک که بیاد وسط 50% صدای این کامپ فرق میکنه چرا؟ چون دیگه شما داری از کراس پخشت استفاده میکنی و اگه یه پخش خوب مثه پی99 داشته باشی یا مثلا یه کلاریون خوب یا الپاین خوب یا خیلی چیزای دیگه با تنظیمات فرکانس های دلخواهت صداهایی میتونی از اون کامپ بگیری که اصلا به صورت پسیو نمیشه
    و اینها همه برمیگرده به ذات صدای پخش و امپ هاتون.
    کلا چیزی که خیلی خیلی روی صدا تاثیر داره به ترتیب پخش و امپ هستش بعد کامپ.الان یه جوری شده میبینی طرف رفته کامپ خریده 2ت اما پخشش 7056 کنوود بعد کلا نظر و ریویویی که در مورد اون کامپ میده با نظری که مثلا من هم همون کامپ رو دارم و با پخش بهتر از 7056 زمین تا اسمون فرق میکنه.
    حالا در مورد امپ های ادیسان :
    ادیسان یه برند امپلی سازیه که خیلی خیلی حرفه ای داره جلو میره صدای بسیار عالی داره و قیمتش در ایران یه جورایی مفته نسبت به خارج از کشور.
    بهترین امپ 5کانالی که تا الان دیدم همین 5.1 هستش.خیلی خوبه لعنتی
    نتورک هم به چشم و زبون اسونه اقا وقتی واردش میشی کار کردن با تنظیمات و رسیدن به اون صدای دلخواهت پیرتو در میاره

4. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا مخلصم
    کراس اور و تیوتر این مدلهایی که گفتین یکیه فقط و فقط جنس ووفر فرق داره
    این که میگین کیفیت فرق میکنه یا نه خیلی بسته به ووفر هم داره دیگه نوع بیس زدن و وکال و ... باز هم اختلاف هستش .
    اما قضیه نتورک که بیاد وسط 50% صدای این کامپ فرق میکنه چرا؟ چون دیگه شما داری از کراس پخشت استفاده میکنی و اگه یه پخش خوب مثه پی99 داشته باشی یا مثلا یه کلاریون خوب یا الپاین خوب یا خیلی چیزای دیگه با تنظیمات فرکانس های دلخواهت صداهایی میتونی از اون کامپ بگیری که اصلا به صورت پسیو نمیشه
    و اینها همه برمیگرده به ذات صدای پخش و امپ هاتون.
    کلا چیزی که خیلی خیلی روی صدا تاثیر داره به ترتیب پخش و امپ هستش بعد کامپ.الان یه جوری شده میبینی طرف رفته کامپ خریده 2ت اما پخشش 7056 کنوود بعد کلا نظر و ریویویی که در مورد اون کامپ میده با نظری که مثلا من هم همون کامپ رو دارم و با پخش بهتر از 7056 زمین تا اسمون فرق میکنه.
    حالا در مورد امپ های ادیسان :
    ادیسان یه برند امپلی سازیه که خیلی خیلی حرفه ای داره جلو میره صدای بسیار عالی داره و قیمتش در ایران یه جورایی مفته نسبت به خارج از کشور.
    بهترین امپ 5کانالی که تا الان دیدم همین 5.1 هستش.خیلی خوبه لعنتی
    نتورک هم به چشم و زبون اسونه اقا وقتی واردش میشی کار کردن با تنظیمات و رسیدن به اون صدای دلخواهت پیرتو در میاره
    مرسی
    آقا این آدیسان شورومی چیزی نداره نمایندگیش بشه صدا شنید؟
    روی کانال یک و دو فقط چهار اهمی میخوره درسته؟
    کامپی که باهاش مچ باشه فک کنم پایونییر172PRSباشه و تا حدودی SPX17PRO
    نظرتون در مورد این مجموعه چیه؟
    برای مثلا بودجه زیر چهار تومن
    ماسکونی AS200.4 به علاوه SQL165.2 حدود سه و ششصد
    آدیسان AV 5.1K HD به علاوه 172PRS یا SPX17PRO (فکر کنم PRS بهتر باشه) حدود سه و هفتصد
    ------------'
    آدرس رو پیدا کردم شنبه احتمالا یک سر برم
    Last edited by kindlinessangel; 08-09-2016 at 22:28.

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

مرسی
    آقا این آدیسان شورومی چیزی نداره نمایندگیش بشه صدا شنید؟
    روی کانال یک و دو فقط چهار اهمی میخوره درسته؟
    کامپی که باهاش مچ باشه فک کنم پایونییر172PRSباشه و تا حدودی SPX17PRO
    نظرتون در مورد این مجموعه چیه؟
    برای مثلا بودجه زیر چهار تومن
    ماسکونی AS200.4 به علاوه SQL165.2 حدود سه و ششصد
    آدیسان AV 5.1K HD به علاوه 172PRS یا SPX17PRO (فکر کنم PRS بهتر باشه) حدود سه و هفتصد
    ------------'
    آدرس رو پیدا کردم شنبه احتمالا یک سر برم
    نه رو کانال 1 و 2 هم 4 و هم 2اهم میخوره.
    172 اصلا و ابدا به قیمت 1600 نمیارزه.توی این کامپ هایی که نوشتی بهترین گزینه همین spx pro17 الپاینه.
    من نظرم اینه : spx pro و اویسان av5.1 چون مونو هم دارید اینجوری.
    یا ماسکونی as100.4 و زیروپرو گلیدن یا به جای گلیدن از spx pro17 استفاده کنی.اصلا اون sql در حد این دوتا نیس .
    172 هم با این قیمت نجومی اصلا ارزش نداره مگر اینکه دسته دو پیدا کنی قیمتش باشه نهایت 1ت

7. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

کسی از نحوه وصل شدن تویتر های 206 به پخش خبر داره!؟

یعنی باند های جلو + تویتر ها به کراس اور وصل هستند؟
    یا کلا پخش خروجی تویتر داره!؟

اگه کسی از این موضوع خبری داره، ممنون میشم اطلاع بده...

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه رو کانال 1 و 2 هم 4 و هم 2اهم میخوره.
    172 اصلا و ابدا به قیمت 1600 نمیارزه.توی این کامپ هایی که نوشتی بهترین گزینه همین spx pro17 الپاینه.
    من نظرم اینه : spx pro و اویسان av5.1 چون مونو هم دارید اینجوری.
    یا ماسکونی as100.4 و زیروپرو گلیدن یا به جای گلیدن از spx pro17 استفاده کنی.اصلا اون sql در حد این دوتا نیس .
    172 هم با این قیمت نجومی اصلا ارزش نداره مگر اینکه دسته دو پیدا کنی قیمتش باشه نهایت 1ت
    آلپاین الکی گرونه آمپ پونصد دلاری اینجا دو و نیم قیمت خورده.
    100.4 که نه زیرو پرو رو پر میکنه نه بریجش سابم رو پر میکنه.
    آدیسان هم من منوال دیدم کانال یک و دو فقط 75 وات رو چهار اهم میده ولی کانال سه و چهار هم دو اهم میده هم چهار.
    زورش هم فک نکنم به زیرو پرو برسه مگر اینکه برو تو کار نتورک. اونوقت باید در اولین فرصت پخش رو عوض کنم
    خودم هم الآن دیگه با این آدیسانه اوکی ترم باز آقا حمید بیاد ببینم نظر اون چیه
    Last edited by kindlinessangel; 09-09-2016 at 11:58.

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

آلپاین الکی گرونه آمپ پونصد دلاری اینجا دو و نیم قیمت خورده.
    100.4 که نه زیرو پرو رو پر میکنه نه بریجش سابم رو پر میکنه.
    آدیسان هم من منوال دیدم کانال یک و دو فقط 75 وات رو چهار اهم میده ولی کانال سه و چهار هم دو اهم میده هم چهار.
    زورش هم فک نکنم به زیرو پرو برسه مگر اینکه برو تو کار نتورک. اونوقت باید در اولین فرصت پخش رو عوض کنم
    خودم هم الآن دیگه با این آدیسانه اوکی ترم باز آقا حمید بیاد ببینم نظر اون چیه
    شما مشکلت اینه هنوز گیر اعداد و ارقام و وات هستی هیچوقت به خوش صدایی فکر نمیکنی.
    اینجوری خرج کردن اخرش از این که اینقدر هزینه کردی راضی هستی و مجبوری از صدا هم راضی باشی چون اینقدر خرج کردی .
    اینی که میگم رو هم دیدم هم تجربه کردم و هم الان یکی از دوستان نزدیکم همینجوریه .
    امپ ادیسان هم اون کانال 75 واتی کلاس a هستش و اون 140 واتی ها کلاس ab روی 2 و 4اهم.
    این کار هم اشتباهه که با بریج ساب رو راه بندازی طی مدت طولانی به امپ فشار میاد شما که تو فکر وات هستی باید امپ مونو انتخاب کنی که ساب رو پر کنه.
    این as100.4 هم که میگید زیروپرو پر نمیکنه محض اطلاع دوسته من باهاش krx3 راه انداخته و اقای رجبی عزیز هم با ادیسان 5.1 krx3 راه انداخته و کاملا پر کردشون که هیچ میترکونه.
    یه سوال اینکه میگین با زورش نمیرسه مگه با نتورک بعد منظورتون اینه نتورک زور زیاد میکنه ؟؟؟؟؟
    Last edited by amirhosein72; 09-09-2016 at 17:04.

11. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما مشکلت اینه هنوز گیر اعداد و ارقام و وات هستی هیچوقت به خوش صدایی فکر نمیکنی.
    اینجوری خرج کردن اخرش از این که اینقدر هزینه کردی راضی هستی و مجبوری از صدا هم راضی باشی چون اینقدر خرج کردی .
    اینی که میگم رو هم دیدم هم تجربه کردم و هم الان یکی از دوستان نزدیکم همینجوریه .
    امپ ادیسان هم اون کانال 75 واتی کلاس a هستش و اون 140 واتی ها کلاس ab روی 2 و 4اهم.
    این کار هم اشتباهه که با بریج ساب رو راه بندازی طی مدت طولانی به امپ فشار میاد شما که تو فکر وات هستی باید امپ مونو انتخاب کنی که ساب رو پر کنه.
    این as100.4 هم که میگید زیروپرو پر نمیکنه محض اطلاع دوسته من باهاش krx3 راه انداخته و اقای رجبی عزیز هم با ادیسان 5.1 krx3 راه انداخته و کاملا پر کردشون که هیچ میترکونه.
    یه سوال اینکه میگین با زورش نمیرسه مگه با نتورک بعد منظورتون اینه نتورک زور زیاد میکنه ؟؟؟؟؟
    فکر کنم بد بیان کردم نتورک ربطی به زور نداشت دو تا بحث جدا بود قاطی شد و اینکه وقتی بخوای روی اون آمپ نتورک ببندی ووفر میاد رو آمپ AB که توان RMS بالاتری داره و روی دو اهم هم خروجی میده
    با همه حرف هاتون در مورد اعداد و ارقام و اجبار به راضی بودن هم موافقم
    پر نکردن رو هم از صحبت های آقا حمید نقل کردم که خوب شاید من بد متوجه شدم
    ولی یه همچین برداشتی داشتم
    تمام این سوال ها رو هم می پرسم که درگیر خوش اومدن اجباری نشم و اتفاقا چون سخت پول درمیارم اصلا دوست ندارم این بلا سرم بیاد.
    حالا اگه شما میفرمایید جواب میده که از همین الآن تو صف خرید یه Av5.1 به علاوه یه zero pro هستم
    Last edited by kindlinessangel; 09-09-2016 at 19:04.

تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

فکر کنم بد بیان کردم نتورک ربطی به زور نداشت دو تا بحث جدا بود قاطی شد و اینکه وقتی بخوای روی اون آمپ نتورک ببندی ووفر میاد رو آمپ AB که توان RMS بالاتری داره و روی دو اهم هم خروجی میده
    با همه حرف هاتون در مورد اعداد و ارقام و اجبار به راضی بودن هم موافقم
    پر نکردن رو هم از صحبت های آقا حمید نقل کردم که خوب شاید من بد متوجه شدم
    ولی یه همچین برداشتی داشتم
    تمام این سوال ها رو هم می پرسم که درگیر خوش اومدن اجباری نشم و اتفاقا چون سخت پول درمیارم اصلا دوست ندارم این بلا سرم بیاد.
    حالا اگه شما میفرمایید جواب میده که از همین الآن تو صف خرید یه Av5.1 به علاوه یه zero pro هستم
    واسه جواب دادن که شک نکن اصن .من خودم k6 رو با امپ کلاریون 50واتی راه انداختم خیلی هم راضی بودم اون موقع.
    هیچ وقت هم به اینکه من چی میگم و اون چی میگه و فلانی اینو گفت تصمیم نگیر ببین دلت چی میگه چون اخرین نفر هودتی که باید راضی باشی
    من اگه یه روزی بخوام امپ گرون بهرم این دوتا گزینه رو میگیرم و از این بالاتر هم پول نمیدم چون پولشو ندارم و دیگه مثه قبل دنبال خرج کردن سیستم نیستم در یه حد که گوشم خوشش بیاد و ارزش خرج کردن تو ماشین رو داشته باشه خرج میکنم.
    امپ ادیسان 5.1 یا ماسکونی as100.4
    برای کامپ هم قیمت 1ت : زیرو165
    از 1ت بالاتر هم الپاین spx 17pro و یا زیروپرو .
    یه چیز خیلی مهم تر از اینا پخشه .شما الان دنبال بهترین قطعاتی فکر پخش رو کردی چی برداری ؟ اینارو با 7056 کنوود مثلا ببندی تمام فانتزی هات خراب میشه
    نظر من اینه اول پخشتو انتخاب کن زورتو بزار روی خرید پخش بعد امپ بعد کامپ .

14. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •