تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2096 از 2365 اولاول ... 10961596199620462086209220932094209520962097209820992100210621462196 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,951 به 20,960 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

درود بر همه صاحبنظران و متخصصان تایپیک بخصوص آقا حمید گل
    سال گذشته با راهنمایی دوستان در همین تایپیک اقدام به خرید ضبط و باند کردم ، سوال اینجاست که آیا با اینهایی که دارم میتونم یه سیستم ببندم یا خیر منظورم اضافه کردن ساب، امپلی و هرچه که لازمه، و اینکه به برند پایونیر علاقه خاصی دارم
    مدل ضبط : Pioneer DEH-X2750UI Car Audio
    مدل باند عقب:
    Pioneer TS-A6965S Car Speaker
    مدل باند جلو:
    Pioneer TS-G1045R Car Speaker
    مشخصات داخل ----------هست چون کاربر جدید هستم نتونستم لینک بزارم.
    نکته اینکه خیلی نمیتونم هزینه کنم، و اینکه مدل ماشین پراید صبا هست. سپاس از همگی، اگر آک بخرم چقدر باید هزینه کنم و کارکرده چقدر؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوستان از دیشب یک چیزی ذهنمو شدیدا درگیر کرده!

مثلا در نظر بگیرید آمپلی 6604 رو به 4 تا باند متصل کردیم!
    تا جایی که میدونم این آمپلی ماکسیموم توانش تو هر کانال حدود 190 وات هست ( منظورم RMS نیست)
    و بازم تا جایی که میدنم وقتی پیچ گین روی نورمال هست، ولتاژ 4 ولت به باند ها اعمال میشه!

حالا با یک حساب کتاب ساده (تقسیم 190 بر 4 ) به این نتیجه میرسیم که بعضی مواقع از کابل بین باند و آمپلی جریانی حدود 45 آمپر عبور میکنه!(درسته همیشه اینطور نیست، ولی خوب بعضی وقت ها هست دیگه)

اما مشکل کجاست!؟
    مشکل اینه که این کابل هایی که همراه باند ها هست فکر کنم اگه 45 آمپر ازشون رد بشه، جزغاله میشن!(احتمالا کابل های همراه باند ها گیج 24 باشن چون در مقایسه با کابل گیج 20 کاملا نازکتر هستند!)
    این مورد اونجا خیلی جدی توجه منو به خودش جلب کرد که دیدم روی "سیم پک آمپلی فایر "5 متر کابل باند گیج 12 هست!

حالا سوال اصلی اینه که پیشنهاد میکنید بجای کابل هایی که داخل جعبه باند ها بود، از کابل قویتری استفاده کنم!؟
    *مثلا کابل 2 میلیمتر مربع یا 4 میلیمتر مربعی که تو الکتریکی ها میفروشن ، بدرد میخوره!؟(به ترتیب گیج 16 و 11 هستن تقریبا!)
    Last edited by amir200812; 06-09-2016 at 11:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به نظر من سونی بگیر از همین فلش خورا تو رنج قیمت پایینا خوش صدا تره از کنوود.
    ممنون از راهنماییتون
    یه پخش سونی DSX-A100U خریدم با سوکت فابریک و نصب و اینا شد 210
    خوش ساخت و خوش صداست
    رادیو چهار موج و کیفت سیگنال عالییه نکته خیلی خوبش خوانایی عالیه ال سی دیش توی نور شدیده. البته فک کنم غیر از 8019 من همه پخش ها خوب باشن.
    در کل به نظرن می ارزه و تشکر میکنم بابت راهنماییهاتون

4. 2 کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    حمید خان ممنون ، امروز تکه هایی که موجود بود و ارسال کردین بدستم رسید ، یک روزه ، واقعا ممنون و بسته بندی هم عالی بود محکم و سالم
    ممنونم از زحمات شما و امیدوارم پارت بعدی هم زودتر موجود بشه ..
    ممنون و سپاسگزار.
    سلام حمید خان ، ببخشید مسافرت بودم ، لینک پارت اول که ارسال کردین را گذاشتم ، منتظریم که ایشالله ما بقی موجود بشه ، ممنون و سپاسگزار دوست عزیز.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته تیبا سایز 10 فابریک نصب میشه ولی لبه های اسپیکر را برگردونی 13 هم میشه نصب کرد من الان سایز 1345 پایونیر را نصب کردم ولی صدا گمه
    راستی این مدل های 100 و 130 چنده ؟ و از کجا باید تهیه کرد شرکت شما موجود داره؟
    با تشکر
    سلام صبح عزیزان بخیر
    بله من خودم میتونم براتون تهیه کنم.ان شاءالله به زودی محصولات گلیدن موجود میشه و من در خدمتت دوستان هستم.
    rc100 قیمتش حدودا 275
    rc130 هم حدودا 280 هست.
    هر دو کواکسیال هستند.
    درود بر همه صاحبنظران و متخصصان تایپیک بخصوص آقا حمید گل
    سال گذشته با راهنمایی دوستان در همین تایپیک اقدام به خرید ضبط و باند کردم ، سوال اینجاست که آیا با اینهایی که دارم میتونم یه سیستم ببندم یا خیر منظورم اضافه کردن ساب، امپلی و هرچه که لازمه، و اینکه به برند پایونیر علاقه خاصی دارم
    مدل ضبط : Pioneer DEH-X2750UI Car Audio
    مدل باند عقب:
    Pioneer TS-A6965S Car Speaker
    مدل باند جلو:
    Pioneer TS-G1045R Car Speaker
    مشخصات داخل سایت------- هست چون کاربر جدید هستم نتونستم لینک بزارم.
    نکته اینکه خیلی نمیتونم هزینه کنم، و اینکه مدل ماشین پراید صبا هست. سپاس از همگی، اگر آک بخرم چقدر باید هزینه کنم و کارکرده چقدر؟
    درود بر شما دوست گرامی.
    به نظر من این قطعات ارزش دارن براشون هزینه کنی و امپ و .... بخری.
    سلام حمید خان ، ببخشید مسافرت بودم ، لینک پارت اول که ارسال کردین را گذاشتم ، منتظریم که ایشالله ما بقی موجود بشه ، ممنون و سپاسگزار دوست عزیز.
    سلام زضا جان. آقا مبارکتون باشه به زودی الباقی لوازم هم موجود میشه.

7. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان از دیشب یک چیزی ذهنمو شدیدا درگیر کرده!

مثلا در نظر بگیرید آمپلی 6604 رو به 4 تا باند متصل کردیم!
    تا جایی که میدونم این آمپلی ماکسیموم توانش تو هر کانال حدود 190 وات هست ( منظورم RMS نیست)
    و بازم تا جایی که میدنم وقتی پیچ گین روی نورمال هست، ولتاژ 4 ولت به باند ها اعمال میشه!

حالا با یک حساب کتاب ساده (تقسیم 190 بر 4 ) به این نتیجه میرسیم که بعضی مواقع از کابل بین باند و آمپلی جریانی حدود 45 آمپر عبور میکنه!(درسته همیشه اینطور نیست، ولی خوب بعضی وقت ها هست دیگه)

اما مشکل کجاست!؟
    مشکل اینه که این کابل هایی که همراه باند ها هست فکر کنم اگه 45 آمپر ازشون رد بشه، جزغاله میشن!(احتمالا کابل های همراه باند ها گیج 24 باشن چون در مقایسه با کابل گیج 20 کاملا نازکتر هستند!)
    این مورد اونجا خیلی جدی توجه منو به خودش جلب کرد که دیدم روی "سیم پک آمپلی فایر "5 متر کابل باند گیج 12 هست!

حالا سوال اصلی اینه که پیشنهاد میکنید بجای کابل هایی که داخل جعبه باند ها بود، از کابل قویتری استفاده کنم!؟
    *مثلا کابل 2 میلیمتر مربع یا 4 میلیمتر مربعی که تو الکتریکی ها میفروشن ، بدرد میخوره!؟(به ترتیب گیج 16 و 11 هستن تقریبا!)
    سلام
    شما توان rms رو باید در نظر بگیری که 60 واته.بعد تلفات هم داریم که این 60 وات رو کاهش میده خلاصه یه چیزی حدود 45-50 وات در بهترین شرایط اسپیکر رو تغذیه میکنه.
    بهتره از یه کابل اسپیکر خوب با ضخامت 1.5mm^2 استفاده کنید.
    کابل 2.5mm برای توانهای 100 وات به بالا هست.
    کابل 4mm هم برای ساب ووفرها توصیه میشه البته اونم باز توانهای بالای 400 وات.

9. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

حمید جان مرسی از پاسخت ،این قطعات هم به پیشنهاد شما خریدم، اگر میشه لطف کنید بگید چه مدل آمپ و ساب بخرم که ست باشه، و اینکه باندام که سری s پایونیر هست مشکلی با آپ نداره، یعنی آمپ خور هست؟ خود شما چیزی تو دست و بالت نداری؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

درود بر شما دوست گرامی.
    به نظر من این قطعات ارزش دارن براشون هزینه کنی و امپ و .... بخری.
    حمید جان مرسی از پاسخت ،این قطعات هم به پیشنهاد شما خریدم، اگر میشه لطف کنید بگید چه مدل آمپ و ساب بخرم که ست باشه، و اینکه باندام که سری s پایونیر هست مشکلی با آمپ نداره، یعنی آمپ خور هست؟ خود شما چیزی تو دست و بالت نداری؟ کارکرده باشه که بهتر قیمتشم مناسب تر میشه برام
    نهایتا تا سیصد میتونم هزینه کنم، خودم یه آمپ پایونیر دو کانال مد نظرم هست و اینکه باندارو با یه بان قویتر از سری v2 پایونیر جایگزین کنم. فکر نکنم با این مبلغ ساب بشه بست.
    Last edited by aquamarinaquamarin; 07-09-2016 at 15:33.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

ممنون آقا حمید
    اون قیمت هایی که بالا نوشتید احتمالا برای اسپیکر مباشد
    بی زحمت قیمت کامپ گلیدن را بفرماید و در اسرع وقت اعلام کنید
    باز هم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون
    یه پخش سونی DSX-A100U خریدم با سوکت فابریک و نصب و اینا شد 210
    خوش ساخت و خوش صداست
    رادیو چهار موج و کیفت سیگنال عالییه نکته خیلی خوبش خوانایی عالیه ال سی دیش توی نور شدیده. البته فک کنم غیر از 8019 من همه پخش ها خوب باشن.
    در کل به نظرن می ارزه و تشکر میکنم بابت راهنماییهاتون
    قربانت اقا کاری نکردیم ما که
    من اینو خیلی توصیه میکنم به همه.پخش زیر 300 تومن میخوای بخری فقط سونی
    بالای 300 باز انتخاب زیاد هست میشه بسته به هدفت چیز خوب بگیری

14. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •