اوه بسه دیگه اینقدر 1 گیگ و 3 گیگ میکنید البته شوخی کردم به دل نگیرید
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
اوه بسه دیگه اینقدر 1 گیگ و 3 گیگ میکنید البته شوخی کردم به دل نگیرید![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
اوه بسه دیگه اینقدر 1 گیگ و 3 گیگ میکنید البته شوخی کردم به دل نگیرید![]()
داخلی که بدرد نمیخوره خارجی رو هم خیلی گرون حساب میکنن زیاد تفاوتی با گیگ معمولی نمیکنه مثلا سرویس 1 مگش با 10 گیگ 25 هزار تومان فقط 1500 تومان ارزونتر از گیگ خریدن جدا درمیاد. غیر حجمی نوشتنشون هم برای مسخره شدن خودشونه دوست دارن یکم مردم رو بخندونن ولی تاسف داره متاسفم براشون. وقتی غیر حجمی باشه شما وقتی پول یک سرویس رو میدید تا آخر دوره باید نامحدود استفاده کنید چون تخفیف میدن و هر گیگ رو ارزونتر حساب میکنن میگن غیر حجمی از شکمشون درآوردن.
Last edited by sorooshfm; 01-09-2016 at 13:04.
اگر مصرف کسی کلا از سرورهای خارجی است که این سرویس به دردش نمیخورد (مخصوصا بعد از بهمن و تفکیک ترافیک داخلی و خارجی). ولی برای کسانی که مصرف داخلیشان زیاد است یا برای کسانی که میتوانند ماهانه حدود 5000 تومان هم برای vрn داخلی هزینه کنند بهتر از سرویسهای حجمی عادی است.
...... ............؟
Last edited by p30g; 02-09-2016 at 16:14.
خب درست ولی بنظرم چون محتوای سایتهای داخلی خیلی کمتر از سایتهای خارجی هست و بیشتر استفاده مردم از سایتهای داخلی سایتهای دولتی و خبری هست و نه مدیا و دانلود بنابراین زیاد ترافیک داخلی مصرف نمیکنند و بیشتر از سرور خارجی استفاده میکنند و خیلی از محتواهای سایتهای خارجی از جمله مدیا به دلیل ارزش های فرهنگی و سیاست گذاری های خاص قابل انتقال به سرورهای داخل نیست بنابراین در حال حاضر شبکه داخلی زیاد برای مشترک سودی ندارد شاید تا 5 سال دیگه بهتر شود ولی هیچوقت جای شبکه بین المللی را نمیگیرد در عوضش بسیار برای دولت و شرکتهای اینترنتی خوب شد چون هم امنیت نسبتا خوبی براشون میاره(به غیر از چین چون بیشتر تجهیزات شبکه ملی اطلاعات چینی هست و درهای پشتی خوبی برای خودشون باز گذاشتن در مواقع مورد نیاز) و شرکتهای اینترنتی هم بجای اینکه از پهنای باند بین المللی برای سایتهای داخلی استفاده کنند همونو به تعداد بیشتری از مشترکینشون واگذار میکنند بصورت سرویس و فروش گیگی حجم اینترنت.
در ساعات رایگان هیچ قانون و تضمینی وجود نداره چون حالت هدیه داره در شرایط قرارداد هم صراحتا گفته شده شرکت هیچ تعهدی راجع به کیفیت و سرعت و حتی ادامه داشتن ساعات رایگان ندارد والبته همه شرکتها همینطور نوشته اند. سرویس صبحانه وقتی خودش گفته در ساعات چهار تا ده صبح دو گیگ رایگان داری مشخصه که سرعت زیر 100 خواهد بود چون وقتی در شش ساعت کلا دوگیگ قراره دانلود بشه سرعت همین حدود 80-90 خواهد بود.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Last edited by arsinn; 01-09-2016 at 17:58.
(سرویس کولاک غیرحجمی 33گیگ در ماه حجم بین الملل)
این حجم بین الملل یعنی چی ؟ نامحدوده داخلی؟
نامحدود بدرد جرز لای دیوار میخوره![]()
Last edited by arming900; 01-09-2016 at 18:39.
کلا کیفیت نت تو ایران داری حی بدتر میشه
Sent from my D6633 using Tapatalk
سرویس صبحانه اصلی که دیگر ارائه نمی شود دانلود رایگانش از ساعت 6 تا 10 بود و حجم رایگان یکساله اش 1395 گیگ بود.
سرویسی که در صفحات قبلی به نام صبحانه نوشته شده بود، سرویس شهاب 10 مگ با حجم 2 گیگ در ماه و از 4 تا 10 صبح نامحدود است(نه اینکه هر شب 2 گیگ دانلود رایگان داشته باشد).
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)