تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 506 از 1547 اولاول ... 640645649650250350450550650750850951051655660610061506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,051 به 5,060 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقا بالاخره منم شاتلی شدم، art1 یا ۱۲۸ نامحدود گرفتم. چند ساعت گذشته محدود که نشدم هنوز )) خودشون گفتن تا ۱۶ گیگ محدود نمیشم، سرعت دانلودش حدودا ۱۲۰-۱۳۰

مشکلم چیز دیگه ایه، میخواستم بدون برای شما هم همه ۵ تومن هزینه رانژه دارین و ۱۵ تومن هزینه زورکی به اسم نصب و راه اندازی؟ چون کارشناس فرستادن برای نصب در صورتی که جایی ازت نمیخوان که انتخاب کنی کارشناس میخوای یانه
    خودشون که گفتن هزینه رانژه س

ولی طبقه آخرین مصوبه جلسه ۲۳۷ تنظیم مقررات:

8 -در صورت درخواست مشترك براي راه اندازي تجهیزات انتهایی (مودم) از سوي ارایه کننده خدمت، هزینه آن به عهده مشترك
    است که در این صورت سقف تعرفه راه اندازي خدمت، یکصد و پنجاه هزار(000،150 (ریال بوده و در صورت درخواست
    مشترك، ارایه کننده خدمات موظف به نصب و راه اندازي تجهیزات انتهایی مشترکین خواهد بود.

11-تعرفه دایر کردن (رانژه) خطوط مشترکین حداکثر مبلغ هفتاد هزار(000،70(ریال و تعرفه تخلیه خطوط حداکثر مبلغ پنجاه
    هزار(000،50(ریال می باشد. شرکت مخابرات ایران موظف است بر اساس مقررات ارایه امکانات پایهاي نسبت به دایر کردن و
    یا تخلیه خطوط مشترکین اقدام کند.

هرچند تا حداکثر ۱۲ تومن آزادن که بالا ببرن ولی فک میکنم گرانترینشون برای پارس آنلاین بود که ۱۰ تومنه، (شاتل عملا ۲۰ تومن هزینه راه اندازی داره) مشکل اون ۱۵ تومن نیست، مشکل اینه، که اگه هزینه کارشناس باشه کارشون اشتباس، زورکی نمیشه که
    حسته نباشی اشتباه خیلی بزرگی کردی آرت گرفتی وقتی این همه تخفیف خرید گیگ زده !!!!!! اصلا سایت مایت یا تلگرم رو چک نمی کنی ؟
    لطف کن چند تا از مزایای آرت رو بگو که با نگرفتنش از دست میدادی ؟
    الان بهترین موقع بود که راحت سرویس عالی بگیری ...
    حدسم اینه از هیچ جا خبر نداری درسته ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

حسته نباشی اشتباه خیلی بزرگی کردی آرت گرفتی وقتی این همه تخفیف خرید گیگ زده !!!!!! اصلا سایت مایت یا تلگرم رو چک نمی کنی ؟
    لطف کن چند تا از مزایای آرت رو بگو که با نگرفتنش از دست میدادی ؟
    الان بهترین موقع بود که راحت سرویس عالی بگیری ...
    حدسم اینه از هیچ جا خبر نداری درسته ؟
    دادا بیا بیا بزن، اعصاب نداریا، خوب ۱۰۰ گیگ ۱۰۰ روزه برام‌ کمه، با ۱۲۸ نامحدود پارس آنلاین با سرعت ۴۰-۵۰ ماهی ۵۰ گیگ مصرف داشتم. کلا سرویسای آنلاین مث یوتیوب و اسپاتیفای زیاد استفاده میکنم، نمیخوام هر بار ویدئو‌میبینم برم حجممو چک کنم، دانلود هم بخوام ایرانسل و‌همراه اول هستن
    یه مورد دیگه اینکه من همیشه یه ماهه میگیرم که اگه سرویسا تغییر کرد بالافاصله تخلیه کنم

کلا مخالف اینترنت حجمی هم هستم، سال ۸۹ اینترنتای نامحدود خیلی بیشتر و بهتر بودن ولی چون اکثرا با حجمی راحتن نامحدودا دارن حذف میشن، همونطور که میدونی تو اکثر کشورا اینترت حجمی جز پلنای فرعیه اونم نه ۱۰ گیگ و ۲۰ گیگ،
    همینجوری پیش بره نامحدود همین دو سه تا شرکتم حذف میشه،

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

D-Link DSL-2750U
    نه فرقی نمیکنه
    منم تقریبا مشکلم مثل شما هست با مودم 2730 ولی روی مودم قدیمیم tp8811 این مشکل رو ندارم
    بنطرم یه مودم از دوست اشنا قرض بگیرید چک کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دادا بیا بیا بزن، اعصاب نداریا، خوب ۱۰۰ گیگ ۱۰۰ روزه برام‌ کمه، با ۱۲۸ نامحدود پارس آنلاین با سرعت ۴۰-۵۰ ماهی ۵۰ گیگ مصرف داشتم. کلا سرویسای آنلاین مث یوتیوب و اسپاتیفای زیاد استفاده میکنم، نمیخوام هر بار ویدئو‌میبینم برم حجممو چک کنم، دانلود هم بخوام ایرانسل و‌همراه اول هستن
    یه مورد دیگه اینکه من همیشه یه ماهه میگیرم که اگه سرویسا تغییر کرد بالافاصله تخلیه کنم

کلا مخالف اینترنت حجمی هم هستم، سال ۸۹ اینترنتای نامحدود خیلی بیشتر و بهتر بودن ولی چون اکثرا با حجمی راحتن نامحدودا دارن حذف میشن، همونطور که میدونی تو اکثر کشورا اینترت حجمی جز پلنای فرعیه اونم نه ۱۰ گیگ و ۲۰ گیگ،
    همینجوری پیش بره نامحدود همین دو سه تا شرکتم حذف میشه،
    ببین یه کار نکن آدم به غلط کردن بیفته چرا خواسته بهت کمک کنه !!!!
    اینجا همه به هم کمک می کنن مثل شما نمیان اینطوری برخورد کن !!!
    به هر حال !!!!!!!
    چیزی که من می بینم شما تعریف درستی از اینترنت نداری !!!!!!!!
    کسی با سرعت 50 کیلو بایت میره تو یوتیوب دیگه ..... ولش!!!!!!!!!!!
    wow اسپاتیفای با 50 کیلوبایت بر ثانیه ؟ مطمئنی مارو نگرفتی ؟ فیلترشو چیکار میکردی اونم با 50 کیلو رد میکردی حتما اونوقت با 20 کیلو موزیک گوش میدادی اونم از نوع house !!!!!!!!
    شما با این سرویس بیش از 20 گیگ نمی تونی دانلود کنی بعدش شدید محدود میشی !!!!!!
    ماهی هم 30 تومن باید بدی !!!!!!!
    میشد 200 گیگ 110 تومن گرفت واسه 100 روز با سرعت 16 مگ !!!!!! + شاتل لند !!!
    اگرم بد صحبت کردم که نکردم دیگه بزار به جساب بچگیم !!!!!!!!
    هدف کمک بود .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

ببین یه کار نکن آدم به غلط کردن بیفته چرا خواسته بهت کمک کنه !!!!
    اینجا همه به هم کمک می کنن مثل شما نمیان اینطوری برخورد کن !!!
    به هر حال !!!!!!!
    چیزی که من می بینم شما تعریف درستی از اینترنت نداری !!!!!!!!
    کسی با سرعت 50 کیلو بایت میره تو یوتیوب دیگه ..... ولش!!!!!!!!!!!
    wow اسپاتیفای با 50 کیلوبایت بر ثانیه ؟ مطمئنی مارو نگرفتی ؟ فیلترشو چیکار میکردی اونم با 50 کیلو رد میکردی حتما اونوقت با 20 کیلو موزیک گوش میدادی اونم از نوع house !!!!!!!!
    شما با این سرویس بیش از 20 گیگ نمی تونی دانلود کنی بعدش شدید محدود میشی !!!!!!
    ماهی هم 30 تومن باید بدی !!!!!!!
    میشد 200 گیگ 110 تومن گرفت واسه 100 روز با سرعت 16 مگ !!!!!! + شاتل لند !!!
    اگرم بد صحبت کردم که نکردم دیگه بزار به جساب بچگیم !!!!!!!!
    هدف کمک بود .
    بیخیال دادا اعصاب خودتو خورد نکن، دمت گرم که خواستی کمک کنی ولی چرا عصبی آخه
    ولله من بدون هیچ مشکلی اسپاتیفای گوش میدادم ، یوتیوبم ۳۶۰ باز میکرد، ولی اون پارس آنلاین بود، اینجا هم اومدم ببینم چجوریه نامحدودش.

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من ریلکسم فقط رکم برای همین فک می کنی عصبیم !!!!!!!!
    در هر صورت اشتباه کردی از نظر من !!!!!!!
    فرصت استثنایی خرید گیگ همیشگی نیست یعنی هر موقع خواستی هر وقت خودشون بخوان میزارن اگه قبلش میومدی اینجا خیلی بهتر می تونستی سرویستو انتخاب کنی .
    ارت 1 اونم با 110 کیلو دانلود و یوتیوب و اسپاتیفای رفتن اونم فیلترش خیلی تجربه وحشتناکیه واقعا اعصاب قوی میخواد تحمل چنین چیزی اونم با وجودی که اینا سروهای خارج رو همیشه کلی محدود می کنن ...

7. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

کانال تلگرام شاتل :

دوستان گرامی،
    در روزهای گذشته برخی از مشترکین شاتل برای پرداخت آنلاین صورت حساب های خود، با مشکلاتی در تراکنش های بانکی روبه رو شده اند.
    دلیل بروز برخي از این تراکنش های ناموفق، مشکلاتی بوده است که در سامانه پرداخت شاپرک با درگاه الکترونیکی بانک ها وجود دارد.
    ضمن سپاس از شکیبایی شما، مایل ایم به اطلاع برسانیم، با آن که این مشکل از دایره اختیارات شاتل خارج بوده است، همکاران ما برای برطرف شدن آن در حال انجام پی گیری های مورد نیاز با سامانه بانکی کشور هستند.
    امیدواریم از این پس شاهد مشکلاتی از این دست نباشیم.

باسپاس
    امور مشتریان گروه شرکت های شاتل

@
    Shatel

9. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام من تازه ثبت نام کردم منتظرم که خط رانژه بشه ، یه سوال ساده داشتم اینکه شاتل میخواد شبانش رو حذف کنه؟

داره خودمونی میشه dont9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با اجازه بزرگترا بله

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خیلی ممنونم ، البته من ارت ۳ گرفتم چون دوتا خط دارم میخواستم روی خط دوم یه سرویس محدود بگیرم که میبینم اینجا هم شبانس رو داره حذف میکنه ، شانس نداریم
    یه ۶۰۰ تا تک تومنی کم کردن حالا خون ملت رو میمکن...

13. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •