تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2086 از 2365 اولاول ... 10861586198620362076208220832084208520862087208820892090209621362186 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,851 به 20,860 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا ٢ تومن

Sent from my iPhone using Tapatalk
    پخش کن وود x400 قیمت 310
    کامپوننت گلیدن m165 جفتی 390
    امپلیفایر گلیدن rc70c4 قیمت 570
    ساب گلیدن الفا12 قیمت 200
    آمپ مونو گلیدن rc600.1 هم 495

سلام به همه دوستان.
    یه آمپ هلیکس b four هستش، دست دوم. قیمت هم 350
    آیا ارزش داره؟
    و سوال خیلی خیلی مهم تر، چطور میشه آمپ دست دوم رو تست کرد که سالمه یا نه؟
    سلام.
    برای تست آمپ باید بره زیر بار و فشار روش باشه روی امپدانسهای مختلف که مورد ادعای کارخونه هست باید تست بشه.حد اقل باید 2 ساعت متوالی روشن باشه تا ببینید پروتکت میکنه یا نه.کلیدها و سلکتورها همگی چک بشن.خش خش اگر در یک یا چند کانال شنیده بشه احتمال کثیف بودن کلید یا سلکتور مربوطه هست.
    حمید اقا...برای ساب کیفیتی وموزیکال پورت بهتره یا سیلد...باندم هلیکسe69xااست....
    ۲-وکلا ساب ویبره بهتره یا کوبشی.؟؟؟
    مسلما سیلد.
    2-این دیگه به سلیقه شما بر میگرده.
    دیشب کلی مزاحم آقا حمید شدم. آقا شرمنده
    با همین فرمون اگه پیش برم فکر کنم باید ماشین رو پس بدم فقط سیستم بخرم
    از دوستان اگه کسی ساب و باکس SQX10VB یا SQX08vb داره ممنون میشم تو صندوق یه عکس ازش بگیره هیچ ذهنیتی ندارم نسبت بهشون
    اگر هم کسی رو سیستمش sqx165 نصب هست و تهران تشریف داره ممنون میشم یه وقت بده مزاحم اش بشم صدای سیستمش رو بشنم.
    ----------
    یه سوال فنی که توی فروم های خارجکی هم جواب درستی براش پیدا نکردم.
    تفاوت Vented Box و Ported Box صرفا توی نوع دریچه است؟ اصلا تفاوت دارن با همدیگه؟ خیلی نظرات متفاوت بود. منطقی ترین جوابی که دیدم این بود که توی Vented Box نویز ناشی از عبور هوا از دریچه کمتر است. که البته خیلی ها هم مخالف بودن و می گفتند تفاوتی نداره.
    چیزی که خودم متوجه شدم توی پورت از لوله جهت عبور هوا استفاده میشه توی ونت از کانال کشی داخل باکس!!
    اختیار داری حمید جان.مراحمید
    هر دو یک معنی میدن حمید جان.پورت و ونت یعنی تهویه یا بادخور و...هرکلمه ای به این معنی.بحث اصلی تیون کردن باکس هست و ساختن پورت.چون اگر کمی بی دقتی بشه فرکانس تیون پورت به هم میریزه.لذا پورتی حرفه ای طراحی و ساخته میشه که اولا دقیقا با عدد نرم افزار برابر باشه،دوم اینکه نویز و Air Velocity کمی داشته باشه.یعنی اون پرررر پرررر معروفی که اکثر باکسهای ایرانی دارن رو نداشته باشه
    در مورد نوع پورت هم دو نوع پورت داریم.یکی استوانه ای یا همون لوله ای خودت یکی هم اسلات یا چهارگوش.اینا شکلشون با هم متفاوته وگرنه هر دو یک کار میکنند.اما نکته اینجاس که تو باکسهائی که فرکانس تیون پائینی دارن چون ظول پورت افزایش پیدا میکنه(با کاهش تیون) بنا براین نمیشه از پورتهای استوانه ای استافده کرد باید حتما از اسلات پورتها و با دادن زاویه 90 درجه ای داخل باکس به تیونها مورد نظر دست پیدا کرد.
    سلام یه سوال داشتم من الان رو ماشینم ضبط ۳۸۵۰ پایونر دارم یه ضبط دست دو bt۹۴۵۰ افتاده میخوام تعویض کنم چون ۶ کاناله لازمه الان من تو مشخصات این ضبط خوندم نوشته فقط از سیستم عامل ای او اس ساپورت میکنه الان من اندروید وصل کنم به این ضبط مثل ۳۸۵۰ میتونم اهنگ به صورت دیجیتال با یو اس بی بخش کنم یا نه
    یکیم تفاوتها این مدل با ۹۶۵۰ رو بگین ممنون میشم بجز فاصله زمانه تولیدشون
    سلام
    مگه 9450bt هم داریم؟!!
    9650 هم bt داریم هم sd که هردو با X شروع میشن.

2. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اختیار داری حمید جان.مراحمید
    هر دو یک معنی میدن حمید جان.پورت و ونت یعنی تهویه یا بادخور و...هرکلمه ای به این معنی.بحث اصلی تیون کردن باکس هست و ساختن پورت.چون اگر کمی بی دقتی بشه فرکانس تیون پورت به هم میریزه.لذا پورتی حرفه ای طراحی و ساخته میشه که اولا دقیقا با عدد نرم افزار برابر باشه،دوم اینکه نویز و Air Velocity کمی داشته باشه.یعنی اون پرررر پرررر معروفی که اکثر باکسهای ایرانی دارن رو نداشته باشه
    در مورد نوع پورت هم دو نوع پورت داریم.یکی استوانه ای یا همون لوله ای خودت یکی هم اسلات یا چهارگوش.اینا شکلشون با هم متفاوته وگرنه هر دو یک کار میکنند.اما نکته اینجاس که تو باکسهائی که فرکانس تیون پائینی دارن چون ظول پورت افزایش پیدا میکنه(با کاهش تیون) بنا براین نمیشه از پورتهای استوانه ای استافده کرد باید حتما از اسلات پورتها و با دادن زاویه 90 درجه ای داخل باکس به تیونها مورد نظر دست پیدا کرد.
    آقا ممنون
    منم ایده آل گرا امروز رفتم شرکت درخواست وام کردم یه چیز بگیرم به دلم بشینه
    به عنوان آخرین سوال ها
    مشخصات رو نگاه میکردم برایsqx10 و باکس سیلد بیست لیتر رو گفته بود
    باکس sqx08vb هم هجده لیتره.
    به نظرت بیخیال باکس فابریک بشم ساب روsqx10 کنم توی باکس سیلد بهتر نیست؟
    ماسکونی as200.4 هم شرکت میاره؟
    قیمت خیلی بالاتره؟
    آمپ میخوام یه چیزی بردارم دیگه بهش دست نزنم. میترسم چند وقت دیگه هوس کنم کامپ رو عوض کنم یا الان تصمیم بگیرم ساب رو ده بردارم اونوقت as100.4 جواب نده.
    از اون طرف هم دلم نمیاد از ماسکونی بگذرم
    اگه موجود بشه و زورم برسه ماسکونی as200.c4 رو حتما بر میدارم.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا ممنون
    منم ایده آل گرا امروز رفتم شرکت درخواست وام کردم یه چیز بگیرم به دلم بشینه
    به عنوان آخرین سوال ها
    مشخصات رو نگاه میکردم برایsqx10 و باکس سیلد بیست لیتر رو گفته بود
    باکس sqx08vb هم هجده لیتره.
    به نظرت بیخیال باکس فابریک بشم ساب روsqx10 کنم توی باکس سیلد بهتر نیست؟
    ماسکونی as200.4 هم شرکت میاره؟
    قیمت خیلی بالاتره؟
    آمپ میخوام یه چیزی بردارم دیگه بهش دست نزنم. میترسم چند وقت دیگه هوس کنم کامپ رو عوض کنم یا الان تصمیم بگیرم ساب رو ده بردارم اونوقت as100.4 جواب نده.
    از اون طرف هم دلم نمیاد از ماسکونی بگذرم
    اگه موجود بشه و زورم برسه ماسکونی as200.c4 رو حتما بر میدارم.
    سلام صبح بخیر.ارادت
    میبینم که داری کم کم میای بالا.
    باکس فابریکا اغلب پورتد هستند منم با sqx10 و باکس سیلد موافقم.
    بله 200.4 هم میاد.اتفاقا داری درست فکر میکنی همیشه گفتم رو انتخاب آمپ و اکسسوری دست و دلباز باشید.قیمت قبلش 2550 بوده که فکر نمیکنم تغییری کنه.این آمپ ته آمپه انتخاب خودم بود قبل از ZERO4
    حمید کامپوننت رو هم zero pro 165.2 DC کن.(شیطون شدم دارم وسوست میکنم) زیر 1800 هست.
    اما اگر آمپ رو به امید خدا تونستی 200.4 کنی به نظرم کامپ رو sql165 ش کن.

5. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام صبح بخیر.ارادت
    میبینم که داری کم کم میای بالا.
    باکس فابریکا اغلب پورتد هستند منم با sqx10 و باکس سیلد موافقم.
    بله 200.4 هم میاد.اتفاقا داری درست فکر میکنی همیشه گفتم رو انتخاب آمپ و اکسسوری دست و دلباز باشید.قیمت قبلش 2550 بوده که فکر نمیکنم تغییری کنه.این آمپ ته آمپه انتخاب خودم بود قبل از ZERO4
    حمید کامپوننت رو هم zero pro 165.2 DC کن.(شیطون شدم دارم وسوست میکنم) زیر 1800 هست.
    اما اگر آمپ رو به امید خدا تونستی 200.4 کنی به نظرم کامپ رو sql165 ش کن.
    حمید جان از شیطون گذشتی داری ورشکستم میکنی
    آمپ رو همون as200.4 بر میدارم بدون شک. as100.4 ریسکش بالاست
    ساب رو هم sqx10 بر میدارم با باکس سیلد (امیدوارم باکس خوب برای این باشه)
    فکر کنم همین دوتا با اکسسوری بشه 4 میلیون تا اینجا قطعیه
    zero pro دیگه واقعا زورم نمیرسه. ببینم چقدر پول برام میمونه برا کامپ حالا یا sql165 یا zero 165 و در بدترین شرایط sqx.
    میگم جالبه توی فرکانس های پایین وضعیت sqx از همه بهتره بعد zero و بعد sql در صورتی که من فکر میکردم sql باید بهتر باشه.
    ولی در کل نظرم روی sql بیشتره حدود قیمتی این چنده؟
    میگم مگنت های sql خیلی بزرگه توی در جا میشه؟! یه دو سانتی بلند تره

تورو خدا نگاه کن از 2 میلیون شروع کردیم حالا با 5 هم جمع بشه باید خدا رو شکر کنم
    آقا حمید از 5 رد نشه که دیگه باید طلاق بگیرم شب تو ماشین بخوابم

داره خودمونی میشه lvl573's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام و تشكر از دوستان و اساتيد عزيز
    مخصوصا از اميرحسين جان و حميد آقاي عزيز كه توي اين مدت محبت كردند و بنده رو راهنمايي كردن
    بالاخره بعد از تحقيقات و راهنمايي اساتيد اين فروم پروژه رو با خريد آمپ hdp4 هرتز و كامپ sqx 165 گليدن و اكسسوري (سيم برق 4 گيج گرندزيرو ، سيم اسپيكر كارينا اصلي ، RCA كيكر شروع كردم خلاصه با راهنماي هاي اميرحسين عزيز دست بكار شدم و نصبيدمش...
    پخش جي وي سي و كواك 7158 از قبل داشتم كه الان روي سيستم هست
    صدا خيلي خوب شده ولي انتظاراتم بيشتر از اين بود
    الان توي فكر يك پخش خوب هستم يه دونه آلپاين 145 پيدا كردم تا ببينم چي ميشه...

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان از شیطون گذشتی داری ورشکستم میکنی
    آمپ رو همون as200.4 بر میدارم بدون شک. as100.4 ریسکش بالاست
    ساب رو هم sqx10 بر میدارم با باکس سیلد (امیدوارم باکس خوب برای این باشه)
    فکر کنم همین دوتا با اکسسوری بشه 4 میلیون تا اینجا قطعیه
    zero pro دیگه واقعا زورم نمیرسه. ببینم چقدر پول برام میمونه برا کامپ حالا یا sql165 یا zero 165 و در بدترین شرایط sqx.
    میگم جالبه توی فرکانس های پایین وضعیت sqx از همه بهتره بعد zero و بعد sql در صورتی که من فکر میکردم sql باید بهتر باشه.
    ولی در کل نظرم روی sql بیشتره حدود قیمتی این چنده؟
    میگم مگنت های sql خیلی بزرگه توی در جا میشه؟! یه دو سانتی بلند تره

تورو خدا نگاه کن از 2 میلیون شروع کردیم حالا با 5 هم جمع بشه باید خدا رو شکر کنم
    آقا حمید از 5 رد نشه که دیگه باید طلاق بگیرم شب تو ماشین بخوابم

عالیه خوش میاد عین خودم فکر میکنی و درست تصمیم میگیری.منم برای سیستمم رور 7-8 پیش بینی کرده بودم که سر به فلک زد،اما وقتی موزیک پخش میشه هزینه ای که کردم فراموش میشه
    sql165 هم 1050 بوده.بزن تو گوششون پولشم جور میشه ،جوونی کار میکنی اقساط رو پرداخت میکنی

9. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عالیه خوش میاد عین خودم فکر میکنی و درست تصمیم میگیریم.منم برای سیستمم رور 7-8 پیش بینی کرده بودم که سر به فلک زد،اما وقتی موزیک پخش میشه هزینه ای که کردم فراموش میشه
    sql165 هم 1050 بوده.بزن تو گوششون پولشم جور میشه ،جوونی کار میکنی اقساط رو پرداخت میکنی
    آقا موجود شد خبرم کنی ها شماره ام که داری ازم
    راستی نگفتی sql 165 عمق اش توی در l90 جا میشه؟ یه دو سانتی بلند تره از بقیه؟ پشتش به اندازه کافی جا هست؟
    بعد به درای L90 اعتبار هست؟ آب نخوره تجهیزات؟

من موندم تو چجوری دلت میاد ماشین رو بیرون پارک کنی

پروفشنال khark11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    برازجان

پيش فرض

سلام

دوستان همگي بالاي 5 تومن بحث ميكنن آدم روش نميشه بياد سوال ابتدايي بپرسه كه

قبلا يه 206 داشتم واسه تفريح و ددر استفاده ميكردم ازش يه سيستم معمولي با دوتا باند 6995 و يه ساب 1400 و آمپلي 760w چهار كانال و يه پخش تي دي اچ چهار كانال همگي پايونير روش بسته بودم.
    راستش رو بخواين صداش اصلا منو قانع نمي كرد. حالا اون 206 رو فروختم و يه سمند خريدم و سيستم قبلي رو دارم ولي تصميم گرفتم كنار اون دوتا 6995 دوتا باند با كيفيت تر اضافه كنم كه حجم و مخصوصا كيفيت و وضوح صداش تو ولوم 35 يا بالاتر افت نكنه و فقط صداش بلند باشه
    الان ديگه مجبورم يه امپلي مونو واسه ساب بخرم و دوتا باند هم كه عرض كردم
    حالا خواهش من از اساتيد اينه :

1 - امپلي مونو براي ساب 1400 چي بگيرم؟

2 - باندي كه توقعات من رو برآورده كنه، پيشنهادتون چيه؟

3 - ساب من باكس نداشته و طاقچه اي بوده، حالا باكس خاصي نياز هست كه كمك كنه به كيفيت صدا يا اينكه چندان فرقي نميكنه چه باكسي بگيرم؟

4 - براي همچنين سيستمي خازن نياز هست؟ يه خازن دارم از قبل

هر چيزي پيشنهاد ميدين در مجموع 3 تاي اينا بيشتر از 1300 نشه بهتره اگه ميدونيد بايد بشه كه تا 1500 هم جا داره

يا اصلا اين پايه سيستمي كه من دارم ارزش هزينه كردن داره يا بايد از بيخ بفروشمشون و چيز جديدي بگيرم از نو؟

اساتيد عزيز ببخشيد كه طولاني شد توضيحاتم... پيشاپيش ممنونم از همگي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    حمید خان ممنون ، امروز تکه هایی که موجود بود و ارسال کردین بدستم رسید ، یک روزه ، واقعا ممنون و بسته بندی هم عالی بود محکم و سالم
    ممنونم از زحمات شما و امیدوارم پارت بعدی هم زودتر موجود بشه ..
    ممنون و سپاسگزار.

13. 2 کاربر از ghassemi_82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من میخوام واسه عقب 206 کامپوننت بگیرم چی پیشنهاد میدید ؟
    پرتاب صداش خوب باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 46 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 46 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •