سلام.حمید اقا می شود بگید برای ساب 8 اینچی ابعاد باکس چند است..چون یک ساب 8 یا نهایت 10 می خواهم برای ماشین می خواهم بینم ابعادش حدود چند است؟؟؟چه درحالت سیلد وچه در حالت پورت...
سلام.حمید اقا می شود بگید برای ساب 8 اینچی ابعاد باکس چند است..چون یک ساب 8 یا نهایت 10 می خواهم برای ماشین می خواهم بینم ابعادش حدود چند است؟؟؟چه درحالت سیلد وچه در حالت پورت...
سلام ي پخش ساده واسه ٢٠٦ معرفي كنيد ي جفت باند ٣٠٠ تومني هم دارم
پخشع بايد حتما يا ايپاد وصل شه يا بلوتوث
قيمت تا ٣٥٠ ميخوام
نظر خودم روي 3850 pionner هست نظر شما چيه
Sent from my iPhone using Tapatalk
کنوود BT600 کامل ترین انتخاب شماست ولی من بشخصه صدای پایونیر رو ترجیح میدم ( با توجه به سلیقه ) . صداشو گوش کنید اگر راضی بودید بهترین انتخابه .
Last edited by امير موسر; 21-08-2016 at 12:26.
سلام یک سیستم کیفیتی میخوام ببندم البته نه اینه بیس باز نباشم و.لی میخوام بیشتر خودم لذت ببرم از آهنگ تا مردم بیرون
یک جفت باد 6975 از قدیم دارم
پخش وکامپوننت میخوام با آمپلی و ساب ممنون میشم معرفی کنید با قیمت
خودرو هم 206 هست
Last edited by isbn; 21-08-2016 at 13:03.
بسیار خوب. الان sqx8vb موجوده 670 تومن.بقیه رو هم قیمتها رو سوال میکنم برات مینویس. تو تلگرام شب بهم pmبده.
از بابت همه چیه sqx خیالت راحت باشه.اگر باز هم میخوای SQ خالص داشته باشی شیفت بده به سمت zero165 که 1تومن هست و ساخت آلمان.منتها کمی مید بیس و هیجان کم میشه.ضمنا باید امپ هم ماسکنی as100.4 بشه.
به نظر من اگر خیلی اهل بیس و سر و صدا نیستی یه جفت زیرو165 یه ماسکنی 100.4 که 1770 هست و همین باکس sqx رو بگیر.ماسکنی هم فکر کنم یدونه شرکت موجود داره.
داستان هرچقدر پول بدیه هاولی من جات باشم همین ست رو برمیدارم.(که برداشتم قبلا
)ماسکنی شاهکاره
سلام.
باید محاسبه بشه چون حجم پورت و Displasement ساب رو باید محاسبه و به حجم خالص اضافه کنی. لذا برای ساب های مختلف متفاوت هست.در هر صورت برای ساب 8 پورتد حدودا(18لیتر)370x280x310/210 mm
10 پورتد هم 550x360x340/200 mmکه 36 لیتره
برای ساب 8 و باکس سیلد حدودا 10 لیتری میشه یه مکب 25*25*25 سانتیمتری
برای سایز 10 هم حدودا 22 لیتری که میشه 31*31*31 سانتیمتر.
سلام.
بودجتون رو میفرمائید؟
تا ٢ تومن
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام به همه دوستان.
یه آمپ هلیکس b four هستش، دست دوم. قیمت هم 350
آیا ارزش داره؟
و سوال خیلی خیلی مهم تر، چطور میشه آمپ دست دوم رو تست کرد که سالمه یا نه؟![]()
حمید اقا...برای ساب کیفیتی وموزیکال پورت بهتره یا سیلد...باندم هلیکسe69xااست....
۲-وکلا ساب ویبره بهتره یا کوبشی.؟؟؟
دیشب کلی مزاحم آقا حمید شدم. آقا شرمنده
با همین فرمون اگه پیش برم فکر کنم باید ماشین رو پس بدم فقط سیستم بخرم
از دوستان اگه کسی ساب و باکس SQX10VB یا SQX08vb داره ممنون میشم تو صندوق یه عکس ازش بگیره هیچ ذهنیتی ندارم نسبت بهشون
اگر هم کسی رو سیستمش sqx165 نصب هست و تهران تشریف داره ممنون میشم یه وقت بده مزاحم اش بشم صدای سیستمش رو بشنم.
----------
یه سوال فنی که توی فروم های خارجکی هم جواب درستی براش پیدا نکردم.
تفاوت Vented Box و Ported Box صرفا توی نوع دریچه است؟ اصلا تفاوت دارن با همدیگه؟ خیلی نظرات متفاوت بود. منطقی ترین جوابی که دیدم این بود که توی Vented Box نویز ناشی از عبور هوا از دریچه کمتر است. که البته خیلی ها هم مخالف بودن و می گفتند تفاوتی نداره.
چیزی که خودم متوجه شدم توی پورت از لوله جهت عبور هوا استفاده میشه توی ونت از کانال کشی داخل باکس!!
Last edited by kindlinessangel; 22-08-2016 at 07:49.
سلام یه سوال داشتم من الان رو ماشینم ضبط ۳۸۵۰ پایونر دارم یه ضبط دست دو bt۹۴۵۰ افتاده میخوام تعویض کنم چون ۶ کاناله لازمه الان من تو مشخصات این ضبط خوندم نوشته فقط از سیستم عامل ای او اس ساپورت میکنه الان من اندروید وصل کنم به این ضبط مثل ۳۸۵۰ میتونم اهنگ به صورت دیجیتال با یو اس بی بخش کنم یا نه
یکیم تفاوتها این مدل با ۹۶۵۰ رو بگین ممنون میشم بجز فاصله زمانه تولیدشون
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)