تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3064 از 3747 اولاول ... 206425642964301430543060306130623063306430653066306730683074311431643564 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,631 به 30,640 از 37467

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز
    اگر کسی نامحدود آسیاتک استفاده کرده ممنون میشم نظرش رو بگه
    من قبلا داستم روالش به این صورت هستش سرویسی که می خرید در ماه یک حجمی داره اون حجم که گفته رو باید تقسیم تعداد روزای ماه بکنید مثلا اگر 40 گیگ در ماه زده تقسیم بر مثلا یک ماه سی روزه بکنید مصرف روزانه شما بیشتر اون عدد بشه سرویس تون رو در اون روز به طور کامل نصف می کنن اگر باز بیشتر بشه بازم نصف میشه تا اون روز به اتمام برسه در مجموع من قبلا داشتم بدجوری باعث اذیت شد مجبور شدم سرویس حجمی بگیرم البته اگه به پشتیبان تماس بگیرید و زیادی پاپیچ بشید این موضوع رو اعلام می کنن و گرنه بیشتر مواقع حرف از نویز خط می زنن و بس کلا پشتیبان به درد لای جرز می خوره وبس

2. این کاربر از sara_2656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز.من میخوام از شاتل کوچ کنم به سرویس دهنده دیگه میخواستم بدونم:
    1.پینگ سرویس های آسیاتک چطوریه آیا برای گیم مناسب هست؟شما چه پینگی میگیرید؟
    2.پایداری سرویس چطوره آیا قطعی زیاد داره؟
    3.در سرویس های نامحدود حداقل چقدر بیشتر از حداقل تبادل اطلاعات که در قرارداد آمده میشه استفاده کرد.آیا مثل سرویس های نامحدود شاتل هست که تا 2-3 برابر حداقل ترافیک بزارن استفاده کنیم؟
    اگر لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم
    عجیبه که شما از شاتل که الان با اختلاف بهترینه ، میخوای بری به آسیاتک که در حال حاضر آشغال ترین و افتضاح ترینه!!!

من خودم از اکثر شرکتا نت داشتم و خیلیاشونو تجربه کردم و پیشنهاد می کنم فعلا دور آسیاتکو خط بکشی و سمتش نری! در حال حاضر بهترین شرکتای ارائه دهنده ADSL از لحاظ کیفیت ، شاتل و صبانت و پارس آنلاین هستند.

4. 3 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

عجیبه که شما از شاتل که الان با اختلاف بهترینه ، میخوای بری به آسیاتک که در حال حاضر آشغال ترین و افتضاح ترینه!!!

من خودم از اکثر شرکتا نت داشتم و خیلیاشونو تجربه کردم و پیشنهاد می کنم فعلا دور آسیاتکو خط بکشی و سمتش نری! در حال حاضر بهترین شرکتای ارائه دهنده ADSL از لحاظ کیفیت ، شاتل و صبانت و پارس آنلاین هستند.
    آره
    من پارس دارم واقعا از نظر کیفیت عالیه
    قطعی هاش تقریبا یه بار در هفته و اونم به مدت کمتر از 10 دقیقه است (تازه تو این یکی دو هفته که اختلال داشت این طور بود الان که 4-5 روزه اصلا قطع نشده)
    پینگ 4.2.2.4 اکثرا بین 90 تا 110 و پینگ 8.8.8.8 بین 105 تا 120 و پینگ داخلی هم 20 میلی ثانیه است (پکت لاست هم تقریبا 1 در 500 تاست)
    سرعت تک کانکشن هم با سرعت مولتی کانکشن هیچ فرقی نداره و در ساعات اوج مصرف هم کمتر از 200-300 کیلوبایت نمیشه
    تنها ایراد پارس مسئله هزینه اشه که اونم واسه کسی که دانلود نداره و کیفیت و پایداری در طول روز میخواد واقعا خوبه و با صرفه جویی میشه حلش کرد
    کیفیت پارس زمانی مشخص میشه که از شرکت هایی مثل بای وب و آسیاتک نت داشته باشی اونوقت قدر پارس رو بیشتر میشه فهمید
    البته اگر پورت خالی شاتل تو مرکز کسی باشه بهتره بره شاتل چون تقریبا همین کیفیت رو با هزینه خیلی کمتر داره و میشه حجم خیلی بیشتری رو هم دانلود کرد (تو پارس عملا باید دانلود فایل های با حجم زیاد رو کنار بذاری وگرنه با وجود شبانه 1/3 قیمت بازم هزینه اش خیلی سنگین میشه)
    Last edited by broosli; 20-08-2016 at 00:56.

6. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من از این اسیا تک میخوام جمع اوری کنم و برم سمت شاتل

یکی لطف میکنه جریان این شاتل لند و دانلود شبانه شاتل رو بگه چجوریه و هر شب چقدر میشه باهاش بدون محدودیت دانلود کرد ؟

این شاتل لند رو هم یه توضیح بدید ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

تصمیمم قطعی نیست فعلا دارم تحقیق میکنم. راستش من از کیفیت شاتل راضیم پشتیبانی خوبی هم داره اما مساله اینجاست که من سرویس نامحدود آرت 2 دارم اما با مصرف فقط 24 گیگ سرعتم رو به 16 کیلوبایت رسوندند در صورتی که دوره های قبل من تا نزدیک 40 گیگ هم مصرف میکردم و هیچ اتفاقی نمی افتاد حالا این در حالی هست که شاتل بعد از ارزان کردن ترافیک حداقل سقف تبادل اطلاعات رو افزایش داده بود و منطقی هست که حتی بتونم بیشتر هم مصرف کنم اما حالا بدتر شده. پشتیبانی هم بهم گفت که شما پرمصرفی این اتفاق افتاده. این چه سرویس نامحدودیه که با 24گیگ مصرف محدود میشم؟

- - - Updated - - -

تصمیمم قطعی نیست فعلا دارم تحقیق میکنم. راستش من از کیفیت شاتل راضیم پشتیبانی خوبی هم داره اما مساله اینجاست که من سرویس نامحدود آرت 2 دارم اما با مصرف فقط 24 گیگ سرعتم رو به 16 کیلوبایت رسوندند در صورتی که دوره های قبل من تا نزدیک 40 گیگ هم مصرف میکردم و هیچ اتفاقی نمی افتاد حالا این در حالی هست که شاتل بعد از ارزان کردن ترافیک حداقل سقف تبادل اطلاعات رو افزایش داده بود و منطقی هست که حتی بتونم بیشتر هم مصرف کنم اما حالا بدتر شده. پشتیبانی هم بهم گفت که شما پرمصرفی این اتفاق افتاده. این چه سرویس نامحدودیه که با 24گیگ مصرف محدود میشم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من قبلا داستم روالش به این صورت هستش سرویسی که می خرید در ماه یک حجمی داره اون حجم که گفته رو باید تقسیم تعداد روزای ماه بکنید مثلا اگر 40 گیگ در ماه زده تقسیم بر مثلا یک ماه سی روزه بکنید مصرف روزانه شما بیشتر اون عدد بشه سرویس تون رو در اون روز به طور کامل نصف می کنن اگر باز بیشتر بشه بازم نصف میشه تا اون روز به اتمام برسه در مجموع من قبلا داشتم بدجوری باعث اذیت شد مجبور شدم سرویس حجمی بگیرم البته اگه به پشتیبان تماس بگیرید و زیادی پاپیچ بشید این موضوع رو اعلام می کنن و گرنه بیشتر مواقع حرف از نویز خط می زنن و بس کلا پشتیبان به درد لای جرز می خوره وبس
    هیچی اگر روال نامحدودش اینه که اصلا مناسب کارم نیست. ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

نوشته شده توسط rezahacker3020 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شماها که میگین مفته من شاتل گرفتم یک ساله 40 تومن با 20 گیگ حجم دانلود شبانه از 2 تا 7 با سرعت 1700 هم دانلود میکنم هر شب 25 گیگ فایل میگیرم

کسی در خصوص این سرویس شاتل نظری نداره ، کسی استفاده کرده تا حالا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برای کسانی که سرویس 10 مگ گرفتن هم سرعت در ساعات رایگان و از سرور آسیا پایین اومده؟
    یا فقط کسایی که سرویس جشنواره نوروزی رو خریدن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

کلا سرعت پایین اومده ، چه سرور آسیا ، چه سرور غیر آسیا ، برای من که 4 روزه این جوری شده

14. این کاربر از hosseinbateni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •