تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1394 از 1849 اولاول ... 394894129413441384139013911392139313941395139613971398140414441494 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,931 به 13,940 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

کسی نمیدونه چجوری باید درخواست تخلیه بدم ؟؟؟؟
    عزیز اصلا لزومی نداره زنگ بزنی های وب
    شکایت کن خودشون زنگ میزنن
    دلیل تخلیه هم بگو نقل مکان اگه گفت شمارتون رو بده پورت رو عوض میکنیم بگو خطمون فیبره

2. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عزیز اصلا لزومی نداره زنگ بزنی های وب
    شکایت کن خودشون زنگ میزنن
    دلیل تخلیه هم بگو نقل مکان اگه گفت شمارتون رو بده پورت رو عوض میکنیم بگو خطمون فیبره
    نه دیگه زنگ زدم هی اصرار اصرار شما مشترک 4 ستاره مایین و سرویستون 10 روز داره و 200 مگ حجم دارید
    گفتم نه نمیخواد مهم نیست جمعش کنین بعدشم 195 شکایت کردم ایشاالله زود جمعش کنن میگه که خب شما الان 5 روز بی اینترنتی گفتم نگران نباشین 2 تا خط دیگه دارم ،میگه الان شما خططتون 12 مگه گفتم من یک 16 مگ و 10 مگ دیگه دارم موند چی بگه گفت خیلی خب باشه پس تا 48 ساعت دیگه زنگ میزنن و فلان گفتم اوکی رفتم شکایت کردم

4. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

نه دیگه زنگ زدم هی اصرار اصرار شما مشترک 4 ستاره مایین و سرویستون 10 روز داره و 200 مگ حجم دارید
    گفتم نه نمیخواد مهم نیست جمعش کنین بعدشم 195 شکایت کردم ایشاالله زود جمعش کنن میگه که خب شما الان 5 روز بی اینترنتی گفتم نگران نباشین 2 تا خط دیگه دارم ،میگه الان شما خططتون 12 مگه گفتم من یک 16 مگ و 10 مگ دیگه دارم موند چی بگه گفت خیلی خب باشه پس تا 48 ساعت دیگه زنگ میزنن و فلان گفتم اوکی رفتم شکایت کردم
    من پریروز رفتم پنل دیدم 16 تا فشفشه 1 روزه 1 گیگ و یه فشفشه 1 روزه 7 گیگ و 2 تا فشفشه 1 روزه 3 گیگ دارم

دارم اینارو میزنم تموم شه تخلیه کنم

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من پریروز رفتم پنل دیدم 16 تا فشفشه 1 روزه 1 گیگ و یه فشفشه 1 روزه 7 گیگ و 2 تا فشفشه 1 روزه 3 گیگ دارم

دارم اینارو میزنم تموم شه تخلیه کنم
    منم همینجوری 3 روز هرچی فشفشه بود زدم تا تموم شد امشب زنگیدم 20 نفرم جلوم بودن :|
    فقط میخوان مخ بزنن که نری از شرکتشون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    من 6 سال مشترک پارس آنلاین هستم و می خوام خطم رو تخلیه کنم به دلیل گران بودن سرویس هاش و رفتم از تو سایت های وب کارهای ثبت نام رو هم انجام دادم و حتی پول هم پرداخت کردم.
    اما وقتی اومدم تو این تاپیک و نظرات دوستان رو در مورد به قول خودشون بای وب دیدم متوجه شدم که چندان هم خوب نیس و همه دارن تخلیه می کنن.
    میخواستم ببینم کسی هست تو اهواز های وب داشته باشه بگه کیفیتش چطور هست؟
    من استفاده از اینترنت بیشتر در طول روز هست اما دانلود شبانه هم دارم. می خواستم فشفشه 50 گیگ فعال کنم واسه یه ماهم که نیازم رو جواب بده اما الان با توجه به نظرات می خوام ببینم میشه بگم پولم رو پس بدن؟
    الان واقعا موندم که کدوم شرکت برم چون شاتل هم پورت خالی داشت تو منطقه ما اما من تعرفه هاش رو که نگاه کردم اونم ارزون نبود و سرویس ماهیانه بالای 6 گیگ نداشت

پروفشنال mehryar1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

همه دارن تخلیه میکنن و میرن شرکت های دیگه
    چرا های وب هیچ کاری نمیکنه ؟؟؟
    سلام
    خوب اگه میخواست کاری بکنه اصلا نباید میزاشت کار به اینجا میکشید
    من تو منطقه خودمون که مطمئنم پارسال که ثبت نام کردم های وب خیلی مشترک داشت چون مثلا شب های جمعه افت سرعت کاملا محسوس بود مثل مخابرات ipکم میاورد
    (مخصوصا شب ها همین ساعت) و وصل نمیشد و... همه شم بخاطر قیمت مناسب ترش بود الان چی؟شبونه رو برداشته،سرعت ها رو که میگن پایینتر میبنده ولی صحبت اینه کجا باید رفت
    مخابرات هم حتی میخواد نامحدود ها رو جمع کنه تو هر تاپیکی که میری بعضی ها میگه بسته شبانه ایرانسل میخریم اینقدر دانلود میکنیم این حرف من یادتون باشه با این اوضاع
    بزودیه که بساط این بسته هام جمع کنن یا گرونترش کنن خلاصه اصلا نمیشه روش حساب کرد...

9. 3 کاربر از mehryar1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من اهوازم، کیفیت خطش افتضاح. هر چند روز یه بار هم چند ساعت قطعی داره

می خواستم تخلیه کنم، سمت ما شرکت های دیگه پورت خالی نداشتن :/

11. 2 کاربر از golijon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سلام دوستان
    من 6 سال مشترک پارس آنلاین هستم و می خوام خطم رو تخلیه کنم به دلیل گران بودن سرویس هاش و رفتم از تو سایت های وب کارهای ثبت نام رو هم انجام دادم و حتی پول هم پرداخت کردم.
    اما وقتی اومدم تو این تاپیک و نظرات دوستان رو در مورد به قول خودشون بای وب دیدم متوجه شدم که چندان هم خوب نیس و همه دارن تخلیه می کنن.
    میخواستم ببینم کسی هست تو اهواز های وب داشته باشه بگه کیفیتش چطور هست؟
    من استفاده از اینترنت بیشتر در طول روز هست اما دانلود شبانه هم دارم. می خواستم فشفشه 50 گیگ فعال کنم واسه یه ماهم که نیازم رو جواب بده اما الان با توجه به نظرات می خوام ببینم میشه بگم پولم رو پس بدن؟
    الان واقعا موندم که کدوم شرکت برم چون شاتل هم پورت خالی داشت تو منطقه ما اما من تعرفه هاش رو که نگاه کردم اونم ارزون نبود و سرویس ماهیانه بالای 6 گیگ نداشت
    تو منطقه ما هیشکی جز های وب پورت خالی الان نداره که اونم معلومه چرا خالی مونده ! ولی به نظر شما شاتل میرفتی حداقل سر شبی میتونستی یه عکس تو تلگرام بفرستی.

13. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dont9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

طرحاش موقت هستن
    واسه دانلود شبانه اگه زیاد استفاده کنی سرعتو محدود میکنن
    گیگ اضافش واسه من که 20گیگ لازم دارم بصرفه نی
    Last edited by dont9; 20-08-2016 at 13:04.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

مشترکا تخلیه کنن برن بهتر کیفیت برای ما عالی میشه هر چی مشتری کمتر کیفیت بیشتر به همین دلیل من می مانم های وب

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •