سلام. البته درست تر ش اینه که +4G بودن یا نبودن یک گوشی رو با پردازندهی اون بررسی کنیم. گوشی های Cat 6 در دسته ی +4G قرار میگیرند، اما از طرف دیگه نمیشه گفت همهی گوشی های Cat 5
، +4G نیستند. اگه از حالت تجمیع حامل پشتیبانی کنند، +4G هستند.
سلام. البته درست تر ش اینه که +4G بودن یا نبودن یک گوشی رو با پردازندهی اون بررسی کنیم. گوشی های Cat 6 در دسته ی +4G قرار میگیرند، اما از طرف دیگه نمیشه گفت همهی گوشی های Cat 5
، +4G نیستند. اگه از حالت تجمیع حامل پشتیبانی کنند، +4G هستند.
4G / Sari
![]()
چطور میشه تشخیص داد کدوم پردازنده ها این امکان رو دارن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ProcessorIntel® Atom™ x 5-Z8500 Processor (2M Cache, Quad Core™, Up to 2.24 GHz)
این تبلت پشتیبانی میکنه؟
سلام. در مورد چیپ ست های qualcomm این اطلاعات در دسترس هست. به طور مثال سری Snapdragon 615 که چیپ ست گوشی بنده هست. در واقع مودم LTE در این چیپ ست ها به صورت integrated یا مجتمع وجود داره و بعضی مواقع البته از هم جدا هست. در مورد چیپ ست های دیگه مثل پردازنده ای که شما نام بردید این اطلاعات شاید در دسترس نباشه یا یک چیپ مخصوص و جدا از پردازندهی اصلی کار اتصال LTE رو انجام بده.
سلام عزیز یه همچین نرم افزاری که بشه تو اندروید ازش استفاده کرد سراغ نداری اگه باشه که واقعا کارم رامیافته
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
سلام عزیز چه جوری می تونم یه دونه تهیه کنم تو تمام سایتایی که می شناختم رفتم همه زدن ناموجود در ضمن اگه کابل شبکه ای که فاصله اش تا داخل منزل حدود ۲۲متر باشه تو کاراییش چقدر تفاوت ایجاد میکنه اصلا حداکثر متراژش چقدره؟
عزیز این نرم افزار اندرویدش رو هم میشه پیدا کرد اگه بشه که خیلی عالیه
سلام عزیز چه جوری می تونم یه دونه تهیه کنم تو تمام سایتایی که می شناختم رفتم همه زدن ناموجود در ضمن اگه کابل شبکه ای که فاصله اش تا داخل منزل حدود ۲۲متر باشه تو کاراییش چقدر تفاوت ایجاد میکنه اصلا حداکثر متراژش چقدره؟
سلام. لطفاً یک مقدار مرتب تر پُست ارسال کنید تا امکان پاسخ دهی بهتر وجود داشته باشه. آنتن SXT LTE اگر در فروشگاههای آنلاین موجود نیست، با شماره تلفن اونها تماس بگیرید و زمان موجودی بعدی را بپرسید. این آنتن به دلیل خاص بودن کمیاب هست. کابل شبکه هم با متراژ ۳۰ متر توسط بنده در مورد این آنتن تست شد و کارایی بدون مشکل هست.
به روی چشم بسیار بسیار ممنون از راهنماییتون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)