سلام دوستان یه لپ تاپ میخوام بگیرم میخوام همه چی تموم باشه هم برای بازی میخوام هم مالتی مدیا قیمتش هم حدود قیمت 4 میلیون باشه چی پیشنهاد میدین؟
سلام دوستان یه لپ تاپ میخوام بگیرم میخوام همه چی تموم باشه هم برای بازی میخوام هم مالتی مدیا قیمتش هم حدود قیمت 4 میلیون باشه چی پیشنهاد میدین؟
سلام
اگر میتوانی بیشتر از 4 میلیون هزینه کنی، مدل ASUS ROG GL552VW را توصیه میکنم.
ASUS N552VW - A
به نظرم برو سراغ سری n ایسوز .. واقعا برندهای دیگه تو سطح مالتی مدیای همه فن حریف به پای ایسوز نمیرسند و در حال حاضر با توجه به قیمت و کارایی رقیب خاصی برای این سری پیدا نمیشه .
سلام
اگه هدفت بیشتر بازی کردنه من بهت توصیه میکنم صبر کنی لپ تاپ های جدید معرفی شن با گرافیک پاسکال سری 1000 , الان لپ تاپ گیمینگ خریدن اشتباهه.
سری پاسکال ؟
کی میاد ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
همین الانشم اومده , لپ تاپ های خیلی قوی ای اومدن با گرافیک های 1060-1070-1080 و مدل های SLI هم دارن تازه , صبر کنید تا وارد بازار ایران شن , خود من هم منتظر همین لپ تاپ های جدید هستم.
فرق این یری با قبلی چیه
ایم سری قبلو میدونی
Sent from my iPhone using Tapatalk
فرق این سری گرافیک اینه که کوچیک تر و کم مصرف تر هستن و در عین حال بسیار قدرتمند تر هم هستن , به طوری که قدرت نسخه لپ تاپ این کارت گرافیک با نسخه کامپیوتر تقریبا برابر هست (یک مقدار کمی ضعیف تر هست) و همه گرافیک های این نسل از 4K و Virtual Reality (واقعیت مجازی) پشتیبانی میکنن , اسم نسل قبل Maxwell نام داشت و واقعا خیلی تفاوت دارن با هم از لحاظ.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)