تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 25 از 25

نام تاپيک: گوشی سونی بگیرم؟

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

کدوم ادم عاقل وقتی گوشی مثل g5 و s7 و xperia x هم قیمته میره xperia x میخره
    جریان X که فرق میکنه کلا ، xperia x تازه اومده و کاملا حباب قیمت داره و و مطمئنا کسی که عاقل باشه با این قیمت اینو نمیخره
    ولی مثلا تا رنج 1400 بهترین گزینه z5 هست ،، تقریبا همه هم موافق هستن

به جز دوربین حتی htc 10 هم در حد رقبا نیست
    دوربین htc 10 که بالاترین نمره رو در کنار S7 داره !
    ---------------------------------
    متاسفانه این تاپیک انگار شده تاپیک خراب کردن بعضی برند ها بدون هیچ مدرکی ! اولش سونی اشغال بود حالا htc هم اشغال شد

2. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

پس چرا من که m8 دارم و خیلی هم راضی هستم ولی حاضر نیستم دوباره htc بخرم ؟
    چون هر برندی تو هر دوره سود دهی و ضرر دهی داره الان هم دوره ضرردهیشه چون گوشی هاشو نسبت به رقبا چه سخت افزاری و چه نرم افزاری بهینه نمیکنه ولی مشکلات سونی نداره، ولی سونی واقعا مشکلاتی داره. شاید چند نفر بگن برای ما خیلی خوب کار کرده ولی اکثرا یا نرم افزار یا سخت افزار یه چیزی میشه اونایی که میگن مشکل خاصی نداشته یا قبلش ایفون داشتن و فکر میکنن خب اندرویده و این چیز ها طبیعیه یا کلا از اول سونی داشتن و نمیدونن گوشی بهتری هم هست خب کدوم ادم عاقل وقتی گوشی مثل g5 و s7 و xperia x هم قیمته میره xperia x میخره البته صحبتم با اونا نیست که تصمیم میگیرن گوشی نو بگیرن و فرداش میرن برای خرید
    میشه با چند تا سرچ کوچیک تو اینترنت دید که برند هایی مثل oneplus حتی از سامسونگ هم بهتر عمل کردن

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
    واقعا نمیدونم چرا ما آدما برای کوبیدن یه چیزی خودمونو میزنیم به اون راه!!
    کیه که ندونه Xperia X تازه اومده و هر گوشی اولش قیمتش حباب داره! بذارید 3 تا 6 ماه بگذره اونوقت قیمتش رو ببینید.
    سوال درست اینه که بپرسیم با قیمت 1330 (1400 با گارانتی) چه گوشی میشه در حد z5 پیدا کرد!؟! فقط گوشی های چینی با این قیمت همچین گوشی دارن!
    شما اون g5 و s7 رو از لحاظ امکانات و قیمت با Xperia Z5 مقایسه کنید تا ببینیم کدوم مقرون به صرفه است.
    درباره گوشی های چینی از جمله oneplus هم صحبتی ندارم و صحبت کسایی که داشتنشون خیلی درباره گوشی ها ضد و نقیضه. از جمله داشتن مشکل مدیریت رم
    جالبه که از نظر شما oneplus بهترین برند گوشی شده!!

خلاصه من طرفدار برند سونی هستم ولی تعصب کورکورانه ندارم و مشکلاتشو میبینم و میگم (خواستید مشکلات Z5 رو خیلی رک میگم). از اونور هم هیچ برندی رو به قصد کوبیدن نقد نمیکنم.
    کوبیدن یه گوشی و برند هیچ کاری نداره
    Last edited by MCSE MAN; 21-07-2016 at 23:47.

4. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

منم وقتی پارسال داشتم سونی m4 میگرفتم از هرکی پرسیدم میخوام سونی بگیرم میگفت نگیر هنگ میکنه برو سامسونگ بگیر و ...
    همین حرف ها و جانبداری های بی پایه و اساس باعث شد برم سونی بگیرم . واقعا سونی از همرده های دیگه برتره بخصوص در دوربین و باتری و...

اگه نباشه جاش خالی می مونه malakhak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

واقعاً آدم خنده اش میگیره از بعضی از حرفهایی که دوستان میزنن ، من نمیفهمم نکنه اینایی که هی واسه سامسونگ تلیغ میکنن چیزی گیرشون میاد یا شایدم چند درصد سهام شرکت سامسونگ مال باباشونه

من تا الان چهار مدل سونی رو داشتم همه از پرچمدارهای سونی بودن هیچکدوم هیچ مشکلی نداشتن ، الان هم z5p دارم هر کس ادعا میکنه این گوشی مشکل داره یا خوب نیست چرت میگه از لحاظ دوربین و صفحه نمایش 4k و باتری و زیبایی با تمام گوشی ها برابری میکنه ، طرف رفته 300 هزار تومن داده یه گوشی پایین رده سونی رو گرفته بعد ازش مثل اسب هم کار میکشه آخرش میگه گوشی های سونی به درد نمیخورن ، اینو مد نظر داشته باشین که هر چقد پول بدی همونقدر هم آش میخورین
    الان دیگه پیشرفت اسمارت فون ها جوری شده که تمام برندها پرچمدارهاشون بی نظیر هستن ، هر کسی که میگه خوب نیستن مطمعن باشید تا حالا تو عمرش باهاشون کار نکرده
    خواهشا از روی تعصب الکی و کورکورانه به کسی مشاوره غلط ندید

7. این کاربر از malakhak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •