تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2080 از 2365 اولاول ... 10801580198020302070207620772078207920802081208220832084209021302180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,791 به 20,800 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

البته سمند فکر کنم سایز 10 جا می گیره متاسفانه. مگر اینکه سمند های جدید نسبت به سابق تغییر کرده باشن.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا حمید
    میخواستم ببینم نظرتون واس استیج جلو چیه؟
    ماشینو فروختم ال 90 گرفتم
    میخوام یه کامپ بزارم واس جلو با یه آمپ 4کانال پیشنهاد چی میدین
    راستی اگی کسی sqx رو خواست میدم
    نظرم و spxl helix هست ساب تو مخیمه
    سلام
    الان ساب sqx داری میخوای با splxهلیکس عوض کنی؟
    لوازم کلا چیا داری؟هزینه؟
    سلام ممنون از جوابت
    بله یک چفت واسه عقب پارس
    قیمت سه تا رو دیدم از ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومن هست ، یعنی شما نظرت اینه که اگر این مارک و مدل ها رو بگیرم از معادل باند ۲۰۰ هزار تومنی سونی یا پایونیر بهتره ؟

سلام
    سونی هم یه مدل داره بچه ها میگن خوبه من خودم نشنیدم صداش رو.اما این مدلهائی که عرض کردم همگی بدون آمپ و با آمپ صداشون خوبه البته توصیه اکید میکنم حتما از آمپلیفایر برای درایو کردنشون استفاده کنید.
    در مورد سوالی که در پست بعدی کردین اگر بخواهید سیستم کامل داشته باشید بله باید جلو از کامپوننت یا کواکسیال و عقب هم از کامپوننت یا کواک تو صندوق از ساب استفاده کنید.باید ببینید چی لازم دارین.
    سلام به همه دوستان.
    من پخش X400 دارم و یه جفت هم E69X توی تاقچه عقب سمند.
    آمپلی هم 847f
    حالا سوالم اینه که باند گرد واسه درای جلو، توی بازه 200 تا 250 چی پیشنهاد میدین؟
    من تا حالا از بحثای فروم خیلی چیزا یاد گرفتم؛ ممنون میشم جواب این سوالم رو هم بدین.
    برای جلو باید یه جفت کوکا 10 بگیرید. هم میتونید هلیکس e4x بگیرید هم از برندهای دیگه.مثلا گلیدن m100
    سلام به دوستان بزرگوارم ،از راهنمایی های شما حميد آقا و امیر حسین خان ممنونم. برای پارس داشبورد جدید با پخش تصویری پرونيکس قبلا زحمت بهتون داده بودم و از راهنمایی های شما به نتیجه زیر رسیدم
    دو جفت کامپ gladen sqx165 برای استيج جلو و عقب
    ساب gladen m12 با سيلد باکس 17
    آمپ گرند زرو 4125x برای کامپ و jbl gto601 برای ساب
    سئوالی که از حضورتون دارم اینکه ایا آمپ ها تناسب لازم را با کامپ و ساب دارند و یک صدای کیفیتی مناسب ، توام با کمی قدرت دریافت میکنم ، یا اینکه بهتر است آمپلی دیگری در نظر بگیریم .
    و اینکه سیم پک 4 با باطری اسيدي 74 آمپر مناسب این سیستم هست ؟
    ممنون از اینکه در این فروم زحمت میکشید و راهنمایی می‌فرمائید.سپاس
    سلام ممنونم از توجه شما
    باکس سابتون باید 30-32 لیتر باشه 17 کمه حواستون باشه.(من جاتون باشم ساب رو rs12 بر می داشتم البته تموم کردن و باید صبر کنید تا بار جدید برسه)
    این آمپ گرند که انتخاب کردین برای sqx کمه.باید 150 وات روی 2 اهم بهش بدین.بهترین آمپ rs100c4 خود گلیدن هست
    برای ساب 601 خوبه.
    پک 4 گیج استاندارد فقط استفاده کنید کانکشن mtx و گلیدن.
    باطری 74 هم کافیه.
    کابل rca و سیم اسپیکر خوب که مس خالص باشه حتما استفاده کنید.فقط از برندهائی که نام بردم.کابل اسپیکر 2*2.5mm

سلام خدمت همه دوستان. من یه پخش 1853 پایونیر با ی جفت باند ZRS 69.3 300 watts کندنس دارم. برای ارتقا یه ساب Tremor-x124 Earthquake 1250 watts با یه آمپلی 4 کانال MB Acoustics MBA-707 3950 watts با یه خازن 6 فاراد مکسیدر گرفتم. نصابم گین مربوط به باندها رو باز نکرد گفت چون باندات کیفیتیه و آمپت قدرتی برا همین ممکنه باندا بسوزه. قرار شد ی جفت تیوتر بگیرم که با باندام سری کنه و بعد گین آمپ و تنظیم کنه. میخاسم بدونم این کار اشکالی نداره؟؟؟؟ یا کواکسیاله قدرتی بگیرم؟؟؟؟
    ی مشکل دیگه اینکه بعضی وقتا سابم قط میشه یعنی آهنگ داره پخش میشه ولی بیس ندارم بعد دوباره درس میشه . ی بارم این جوری شد کلا تا ی روز سابم کار نمیکرد، میخاسم بدونم مشکل از کجاس ؟؟؟ از پخش ؟؟؟؟ یا از آمپ؟؟؟؟ باتشکر
    سلام
    آمپ bm رو مخالفم کار اشتباهی کردین.همچنین خازن رو.چقدر من اینجا نوشتم و نوشتم که خازن نیاز نیست اونم اینا که خودشون مصرف کننده و زالو برقن به جای کمک ضرر هم یزنن.(البته بدبخت زالو باز خیلی خوبه و برای انسان مفیده)مشکل قطع شدن هم ماله آمپتونه.اصلا هم تویتر و ...نبندین اولین فرصت آمپلیفایرتون رو تعویض کنید اون خازن هم پس بدید یا بفروشین.

3. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام
    آمپ bm رو مخالفم کار اشتباهی کردین.همچنین خازن رو.چقدر من اینجا نوشتم و نوشتم که خازن نیاز نیست اونم اینا که خودشون مصرف کننده و زالو برقن به جای کمک ضرر هم یزنن.(البته بدبخت زالو باز خیلی خوبه و برای انسان مفیده)مشکل قطع شدن هم ماله آمپتونه.اصلا هم تویتر و ...نبندین اولین فرصت آمپلیفایرتون رو تعویض کنید اون خازن هم پس بدید یا بفروشین.

سلام حمید آقا. ممنون از راهنماییتون. یکم تو خریدن تجهیزات عجله کردم، الانم میخام آمپ و خازن رو پس بدم ب نظر شما جه آمپی بگیرم که بتونه این ساب و با ی جفت کواکسیال کدنس راه بندازه؟؟؟؟ ماشینمم پراید 131 باتری پرایدم فکر کنم 50 آمپر باشه نیاز به تعویض داره؟؟ اگه باتری و 75 آمپر کنم باید دینام هم عوض کنم؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

سلام وقتتون بخیر
    عذر میخوام اگه سوالم جاش اینجا نیست.
    من یه پخش 300uvm کنوود دارم. وقتی رو فلش موزیک جدید میریزم و با پی سی مرتبش میکنم تا اولین موزیک همین جدیده خونده شه ولی وقتی میزارم روی پخش اصلا معلوم نیست کجا میره و مثلا وسطای لیست موزیک پلی میشه.
    باید چیکار کنم که وقتی موزیک جدید میریزم رو فلش همون به عنوان ترک اول فولدر پخش شه؟
    کسی دوستان اطلاعی نداره ؟

داره خودمونی میشه 212vr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

سلام آقا حميد
    والا از فروشش منصرف شدم
    الان يه p99 ديدم شايد بخرم
    كلا ميخوام برم رو استيج جلو فقط اونم به لطف پي ٩٩ اكتيو 2way
    پيشنهاد واس آمپ و كامپ چي ميدين خودم رو مسكوني با ميله لجند بودم

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

راستي مسكوني as100 4 با گليدن rs100 4 چقد اختلاف دارن از لحاظ كيفيت
    بعد پيشنهاد ميشه من spxl رو رد كنم يه ووچه بگيرم ٥.١ يهو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام حمید آقا خیلی ممنون از بابت راهنمایی شما و همینطور امیر حسین خان از شما هم ممنونم که قبلا مرا یاری کرديد برای سیستم پارس

اگر بخواهم وسایل زیر را تهیه کنم ، امکان هست که قیمت ، تلفن یا آدرس بدین شیراز هستم ، امکان پست هم هست؟

دو جفت کامپوننت
    Gladen sqx 165
    ساب
    Gladen rs12
    سيلد باکس 17 اگر واقعا کم باشه 30 چون فضای صندوق برام مهما
    آمپلی
    Gladen rs100c4
    Gbl gto 601
    سیم پک 4 ، کانکشن
    Last edited by ghassemi_82; 13-08-2016 at 20:11.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام حمید آقا. ممنون از راهنماییتون. یکم تو خریدن تجهیزات عجله کردم، الانم میخام آمپ و خازن رو پس بدم ب نظر شما جه آمپی بگیرم که بتونه این ساب و با ی جفت کواکسیال کدنس راه بندازه؟؟؟؟ ماشینمم پراید 131 باتری پرایدم فکر کنم 50 آمپر باشه نیاز به تعویض داره؟؟ اگه باتری و 75 آمپر کنم باید دینام هم عوض کنم؟؟؟
    سلام
    امان از این عجله کردن شما جوونها.
    ببین برای آمپ هرچقدر بیشتر هزینه کنی بیشتر هم نتیجه میگیری.نون اسپیکر رو آمپ میده.کواک و ساب هر کدوم چقدر وات rms نیاز دارن؟باطری رو فعلا دست نزن.اگر کابل برق و منفی 4 گیج خوب کشیدی که هیچ اگر نه حتما اونها رو هم تعویض کن.
    سلام آقا حميد
    والا از فروشش منصرف شدم
    الان يه p99 ديدم شايد بخرم
    كلا ميخوام برم رو استيج جلو فقط اونم به لطف پي ٩٩ اكتيو 2way
    پيشنهاد واس آمپ و كامپ چي ميدين خودم رو مسكوني با ميله لجند بودم
    سلام
    p99 رو تو خریدش شک نکن.
    ماسکنی که دیگه سوال ندارهاتفاقا دیشبب با یکی از دوستان که مدتی بود داشت اغلب آمپلیهای خوب بازار رو تست میکرد صحبت می کردم.قبلا یه as200.2 داشت که خودم برای یکی از دوستان ازش برداشتم.ایشون آمپهای ووچه5.1 هلیکس a4 گرند سری رفرنس الپاین pdx و گلیدن xl250c4 رو تست کرد.در آخر هم یه ماسکنی as200.4 گرفت.گفت واقعا نسبت به هزینه ای که میکنی عالیه.
    نظرش در مورئ ووچه این بود که به صدا رنگ میده و وفادار به سورس نیست.گرند که خب خیلی عالیه اما خیلی گرونه.a4 هم بدرد میدرنج و تویتر میخوره و هیجان نداره.اما ماسکنی هم صدای گرمتر و پردیتیلتری داره هم قدرتمنده.خلاصه تو خرید سری as مخصوصا 200.4 شک نکن.
    کامپوننت هم من شدیدا zero pro 165.2pp رو پیشنهاد میکنم بعد از اون Dc ش رو.یه ساب هم عقب ببند ببین چیکار میکنه 200.4 برات.
    راستي مسكوني as100 4 با گليدن rs100 4 چقد اختلاف دارن از لحاظ كيفيت
    بعد پيشنهاد ميشه من spxl رو رد كنم يه ووچه بگيرم ٥.١ يهو
    خیلی تفاوت دارن.راحت 30% ماسکنی بالاتر می ایسته.به نظر من هلیکس رو هم میتونی استفاده کنی ولی من عاشق sqx هستن.واقعاا صدای کیپ و بیسهای نرم و پری میزنه.با 200.4 هم راحت درایو میشه هم میتونی sqx12 بگیری که 640 وات بهش میده رو 4 اهم بریج هم میتونی sqx12ex بگیری که 950 وات رو 2 اهم بهش میده.این به نظرم بهترم هست.
    سلام حمید آقا خیلی ممنون از بابت راهنمایی شما و همینطور امیر حسین خان از شما هم ممنونم که قبلا مرا یاری کرديد برای سیستم پارس
    اگر بخواهم وسایل زیر را تهیه کنم ، امکان هست که قیمت ، تلفن یا آدرس بدین شیراز هستم ، امکان پست هم هست؟
    دو جفت کامپوننت
    Gladen sqx 165
    ساب
    Gladen rs12
    سيلد باکس 17 اگر واقعا کم باشه 30 چون فضای صندوق برام مهما
    آمپلی
    Gladen rs100c4
    Gbl gto 601
    سیم پک 4 ، کانکشن
    سلام
    بله فقط برخی از اجناس موجود نداره شرکت.ان شاءالله تا ایک ماه آینده بار جدید میرسه.
    کلیه لوازماتون هم بعد از تهیه از طریق تی پاکس براتوت ارسال خواهد شد.
    به نظر من آمپتونم گلیدن کنید تا یکدست بشن.برای rs12 میتونیذ
    FD130.2
    ML125.2
    RC 600.1
    رو انتخاب کنید.البته هیچ کدوم موجود نیست.
    این نمونه باکس سفارشی گلیدن هست که برای دوستان اماده کردن. سیلد 32 لیتری مخصوص سابهای 12 اینچ گلیدن.قیمت 145 تومن.

10. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    شهسوار

پيش فرض

سلاموحيدم آقا حميد از شمال sqx ex هم دارم شما خودت واسم گرفتيوالا از هزينه as 200 4 بر نميام چند هست الان؟كامپ زيرو چي اون چنده؟ هرتز لجند خوب نميشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلاموحيدم آقا حميد از شمال sqx ex هم دارم شما خودت واسم گرفتيوالا از هزينه as 200 4 بر نميام چند هست الان؟كامپ زيرو چي اون چنده؟ هرتز لجند خوب نميشه؟
    مخلصم وحید جان.اصلا یادم نبود برات قبلا گرفتم. تعداد بچه ها اینقدر زیاده که دیگه بادم نمیمونه براشون چیا گرفتم.
    ماسکنی الان که موجود نیست ولی قبلا فکر کنم 2500-600 بود.کامپ زیرو پی پی هم 2400 و دی سی حدود 1800.هرتز لجند رو من تاحالا نه دیدم نه صداش رو شنیدم.کلا هرتز نگیر چیز جالبی نداره.تو الترو مدیا آدیسان و کانکشن رو من قبول دارم.

13. این کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •