البته سمند فکر کنم سایز 10 جا می گیره متاسفانه. مگر اینکه سمند های جدید نسبت به سابق تغییر کرده باشن.
البته سمند فکر کنم سایز 10 جا می گیره متاسفانه. مگر اینکه سمند های جدید نسبت به سابق تغییر کرده باشن.
سلام
الان ساب sqx داری میخوای با splxهلیکس عوض کنی؟
لوازم کلا چیا داری؟هزینه؟
سلام
سونی هم یه مدل داره بچه ها میگن خوبه من خودم نشنیدم صداش رو.اما این مدلهائی که عرض کردم همگی بدون آمپ و با آمپ صداشون خوبه البته توصیه اکید میکنم حتما از آمپلیفایر برای درایو کردنشون استفاده کنید.
در مورد سوالی که در پست بعدی کردین اگر بخواهید سیستم کامل داشته باشید بله باید جلو از کامپوننت یا کواکسیال و عقب هم از کامپوننت یا کواک تو صندوق از ساب استفاده کنید.باید ببینید چی لازم دارین.
برای جلو باید یه جفت کوکا 10 بگیرید. هم میتونید هلیکس e4x بگیرید هم از برندهای دیگه.مثلا گلیدن m100
سلام ممنونم از توجه شما
باکس سابتون باید 30-32 لیتر باشه 17 کمه حواستون باشه.(من جاتون باشم ساب رو rs12 بر می داشتم البته تموم کردن و باید صبر کنید تا بار جدید برسه)
این آمپ گرند که انتخاب کردین برای sqx کمه.باید 150 وات روی 2 اهم بهش بدین.بهترین آمپ rs100c4 خود گلیدن هست
برای ساب 601 خوبه.
پک 4 گیج استاندارد فقط استفاده کنید کانکشن mtx و گلیدن.
باطری 74 هم کافیه.
کابل rca و سیم اسپیکر خوب که مس خالص باشه حتما استفاده کنید.فقط از برندهائی که نام بردم.کابل اسپیکر 2*2.5mm
سلام
آمپ bm رو مخالفم کار اشتباهی کردین.همچنین خازن رو.چقدر من اینجا نوشتم و نوشتم که خازن نیاز نیست اونم اینا که خودشون مصرف کننده و زالو برقن به جای کمک ضرر هم یزنن.(البته بدبخت زالو باز خیلی خوبه و برای انسان مفیده)مشکل قطع شدن هم ماله آمپتونه.اصلا هم تویتر و ...نبندین اولین فرصت آمپلیفایرتون رو تعویض کنید اون خازن هم پس بدید یا بفروشین.
سلام حمید آقا. ممنون از راهنماییتون. یکم تو خریدن تجهیزات عجله کردم، الانم میخام آمپ و خازن رو پس بدم ب نظر شما جه آمپی بگیرم که بتونه این ساب و با ی جفت کواکسیال کدنس راه بندازه؟؟؟؟ ماشینمم پراید 131 باتری پرایدم فکر کنم 50 آمپر باشه نیاز به تعویض داره؟؟ اگه باتری و 75 آمپر کنم باید دینام هم عوض کنم؟؟؟
کسی دوستان اطلاعی نداره ؟![]()
سلام آقا حميد
والا از فروشش منصرف شدم
الان يه p99 ديدم شايد بخرم
كلا ميخوام برم رو استيج جلو فقط اونم به لطف پي ٩٩ اكتيو 2way
پيشنهاد واس آمپ و كامپ چي ميدين خودم رو مسكوني با ميله لجند بودم
راستي مسكوني as100 4 با گليدن rs100 4 چقد اختلاف دارن از لحاظ كيفيت
بعد پيشنهاد ميشه من spxl رو رد كنم يه ووچه بگيرم ٥.١ يهو
سلام حمید آقا خیلی ممنون از بابت راهنمایی شما و همینطور امیر حسین خان از شما هم ممنونم که قبلا مرا یاری کرديد برای سیستم پارس
اگر بخواهم وسایل زیر را تهیه کنم ، امکان هست که قیمت ، تلفن یا آدرس بدین شیراز هستم ، امکان پست هم هست؟
دو جفت کامپوننت
Gladen sqx 165
ساب
Gladen rs12
سيلد باکس 17 اگر واقعا کم باشه 30 چون فضای صندوق برام مهما
آمپلی
Gladen rs100c4
Gbl gto 601
سیم پک 4 ، کانکشن
Last edited by ghassemi_82; 13-08-2016 at 20:11.
سلام
امان از این عجله کردن شما جوونها.
ببین برای آمپ هرچقدر بیشتر هزینه کنی بیشتر هم نتیجه میگیری.نون اسپیکر رو آمپ میده.کواک و ساب هر کدوم چقدر وات rms نیاز دارن؟باطری رو فعلا دست نزن.اگر کابل برق و منفی 4 گیج خوب کشیدی که هیچ اگر نه حتما اونها رو هم تعویض کن.
سلام
p99 رو تو خریدش شک نکن.
ماسکنی که دیگه سوال ندارهاتفاقا دیشبب با یکی از دوستان که مدتی بود داشت اغلب آمپلیهای خوب بازار رو تست میکرد صحبت می کردم.قبلا یه as200.2 داشت که خودم برای یکی از دوستان ازش برداشتم.ایشون آمپهای ووچه5.1 هلیکس a4 گرند سری رفرنس الپاین pdx و گلیدن xl250c4 رو تست کرد.در آخر هم یه ماسکنی as200.4 گرفت.گفت واقعا نسبت به هزینه ای که میکنی عالیه.
نظرش در مورئ ووچه این بود که به صدا رنگ میده و وفادار به سورس نیست.گرند که خب خیلی عالیه اما خیلی گرونه.a4 هم بدرد میدرنج و تویتر میخوره و هیجان نداره.اما ماسکنی هم صدای گرمتر و پردیتیلتری داره هم قدرتمنده.خلاصه تو خرید سری as مخصوصا 200.4 شک نکن.
کامپوننت هم من شدیدا zero pro 165.2pp رو پیشنهاد میکنم بعد از اون Dc ش رو.یه ساب هم عقب ببند ببین چیکار میکنه 200.4 برات.
خیلی تفاوت دارن.راحت 30% ماسکنی بالاتر می ایسته.به نظر من هلیکس رو هم میتونی استفاده کنی ولی من عاشق sqx هستن.واقعاا صدای کیپ و بیسهای نرم و پری میزنه.با 200.4 هم راحت درایو میشه هم میتونی sqx12 بگیری که 640 وات بهش میده رو 4 اهم بریج هم میتونی sqx12ex بگیری که 950 وات رو 2 اهم بهش میده.این به نظرم بهترم هست.
سلام
بله فقط برخی از اجناس موجود نداره شرکت.ان شاءالله تا ایک ماه آینده بار جدید میرسه.
کلیه لوازماتون هم بعد از تهیه از طریق تی پاکس براتوت ارسال خواهد شد.
به نظر من آمپتونم گلیدن کنید تا یکدست بشن.برای rs12 میتونیذ
FD130.2
ML125.2
RC 600.1
رو انتخاب کنید.البته هیچ کدوم موجود نیست.
این نمونه باکس سفارشی گلیدن هست که برای دوستان اماده کردن. سیلد 32 لیتری مخصوص سابهای 12 اینچ گلیدن.قیمت 145 تومن.
![]()
سلاموحيدم آقا حميد از شمال sqx ex هم دارم شما خودت واسم گرفتيوالا از هزينه as 200 4 بر نميام چند هست الان؟كامپ زيرو چي اون چنده؟ هرتز لجند خوب نميشه؟
مخلصم وحید جان.اصلا یادم نبود برات قبلا گرفتم. تعداد بچه ها اینقدر زیاده که دیگه بادم نمیمونه براشون چیا گرفتم.
ماسکنی الان که موجود نیست ولی قبلا فکر کنم 2500-600 بود.کامپ زیرو پی پی هم 2400 و دی سی حدود 1800.هرتز لجند رو من تاحالا نه دیدم نه صداش رو شنیدم.کلا هرتز نگیر چیز جالبی نداره.تو الترو مدیا آدیسان و کانکشن رو من قبول دارم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)