درود.
مودم D-link dwr-932_d1
راهی برای اینکه دستی فرکانس رو انتخاب کنم وجود داره؟
میخام 2600 رو تست کنم باهاش.
درود.
مودم D-link dwr-932_d1
راهی برای اینکه دستی فرکانس رو انتخاب کنم وجود داره؟
میخام 2600 رو تست کنم باهاش.
با سلام .
برای اینجور مودمها که میتونند بطور مستقیم به USB کامپیوتر وصل بشوند باید از AT ^ Commands استفاده کنید . برنامه putty رو دانلود و اجرا کنید و طبق عکس زیر تیک سریال رو انتخاب کنید .
در کادر serial line باید پورت سریال مودم رو وارد کنید . از Device manager و قسمت Ports - COM & LPT ویندوز احتمالاً میتونید پورت سریال این مودم رو پیدا کنید .
محتوای مخفی: مثال پورت و سریال یه مودم
همانطوریکه در عکس زیر میبینید پورت سریال مودم COM6 هست . بعد از اینکه پورت رو وارد کردید و تیک سریال رو زدید با یه اسم دلخواه در قسمت save session ذخیره کنید . به چیز دیگه ای دست نزنید .
روی اسمی که قبلاً ذخیره کردید دابل کلیک کنید که یه صفحه سیاه باز میشه و میتونید دستورات رو وارد کنید . برای اطمینان از اینکه همه چیز درست کار میکنه دستور زیر رو وارد کنید (کپی پیست کنید) که باید مشخصات مودم رو نشان بده .
برای حالتی که روی lte only و فرکانس 2600 قفل بشه دستور زیر رو وارد کنید (کپی پیست کنید) و اینتر بزنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای حالتی که روی lte only و فرکانس 1800 قفل بشه دستور زیر رو وارد کنید .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در دستورات بالاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
03 به معنی 4G Only LTE هست .
3FFFFFFF به معنی all supported هست .
40 به معنی B7 FDD 2600 هست .
4 به یعنی B3 FDD 1800 هست .
2 و 4 که بعد از 3FFFFFFF اومده نمیدونم به چه معنی هست .
دو نکته :
1. این روش برای مودمهایی هست که با USB به سیستم وصل میشوند .
2. این روش رو تست نکردم پس با مسئولیت خودتان انجام بدید .
3. دربرنامه putty وقتی که راست کلیک میکنید به معنی paste کردن هست . پس اگر قبلاً چیزی رو کپی کرده بودید فقط راست کلیک کنید تا paste بشه .
منابع :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا عطا ممنون از اطلاعات مفیدتون
میدونید چه دستوری باید بدیم که تنظیمات دیفالت قبل از تغییر را نشان بده که اگر خواستیم برگردونیم بدونیم؟ برای اینکه 4g only بشه این دستور رو بدیم درسته؟
AT^SYSCFGEX="03",3FFFFFFF,2,4
Sent from my iPhone 6s+
دستور زیر رو وارد کنید و ببینید چه خروجی میده .میدونید چه دستوری باید بدیم که تنظیمات دیفالت قبل از تغییر را نشان بده که اگر خواستیم برگردونیم بدونیم؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین دستور رو ناقص نوشتید . دو حالت هست :برای اینکه 4g only بشه این دستور رو بدیم درسته؟
AT^SYSCFGEX="03",3FFFFFFF,2,4
1. برای اینکه فقط 4G only بشه و فرکانسها همچنان بصورت اتوماتیک توسط مودم انتخاب بشه دستور زیر رو وارد کنید .
7fffffffffffffff به معنی all band هست و بطور اتوماتیک باندها انتخاب میشن .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2. اگر منظورتان این باشه که علاوه بر 4G روی فرکانس خاصی هم قفل بشه دستوری که من در پست بالا گفتم رو باید وارد کنید .
درود.
دوست عزیز من وقتی مودمم رو با کابل USB به سیستم وصل میکنم توی قسمت Portچیزی اضافه نمیشه در حالیکه توی قسمت Network Adapters همونطور که توی تصویر زیر نشون دادم مودمم اضافه میشه. تکلیف چیه؟
درود.
دوست عزیز من وقتی مودمم رو با کابل USB به سیستم وصل میکنم توی قسمت Portچیزی اضافه نمیشه در حالیکه توی قسمت Network Adapters همونطور که توی تصویر زیر نشون دادم مودمم اضافه میشه. تکلیف چیه؟
سؤال بعدی:
از چه طریقی بفهمم الان مودمم به 1800 وصله یا 2600. آیا نرم افزاری وجود داره برای نصب روی گوشی یا سیستم؟
==================
گوشی LG G5 رو وصل کردم و با پورت 7 شناسایی شد. بعد مراحل رو رفتم ولی اون صفحه ی cmd که باز میشد امکان نوشتن و یا الصاق نداره.
Last edited by KING iMAN; 10-08-2016 at 16:50.
این مودم COM port نداره متاسفانه ، پس با این روشی که گفتم امکان تغییر فرکانس وجود نداره .
البته بعضی مودمها مثل e3372 هوآوی ابتدا باید به حالت debug mode سوئیچ بشن که در اینصورت به COM ports دسترسی خواهد داشت .
debug mode رو برای این مودم ندارم؟
سلام
کسی از تنظیمات این مودم برای 3جی ایرانسل سر در میاره
![]()
تنظیماتت درسته
اگر میخوای مودم فقط از دانگل نت بگیره باید یو اس بی را پرایمری و دوال ون رو هم خاموش نگهداری.
Sent from my iPhone 6s+
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)