در زمان نوشتن پست، پست قبلی شما رو ندیدم
در زمان نوشتن پست، پست قبلی شما رو ندیدم
خوب دانگل بشناسه که خیلی خوبه ایول نیازی هم به هاب نیست ادم رم میندازه روش
مرسیییی
با سلام خدمت دوستان من این آنتن را سفارش دادم میخواستم دوستان نظرشون را درباره آنتن به من بگویند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از آدرس زیر و سایت چین شاپ این آنتن را سفارش دادم فعلا که 41 هزار تومان پرداخت کردم تا بعد ببینم چقدر دیگر باید پرداخت کنم
من خیلی دنبال این قضیه بودم تا اینکه با راهنمایی شما تونستم مودم e5336 ایرانسلو انلاک کنم.
ممنون از راهنمایی خیلی خوبتون.![]()
دوست عزیز به دستت رسید یه تست اصولی از قدرت گیرندگی آنتن بگیر بذار اینجا تا اگه واقعا جواب میده ما هم بخریم
بعضی از دوستان میگن این تستی که راستین بازار گذاشته ارزش نداره و نگفته در چه شرایطی تست گرفته و در اون لحظهای که تست گرفته شاید شبکه ایرانسل شلوغتر یا خلوتتر بوده و ..............
اگه دوستان مقاله رو با دقت بخونن نوشته که در شرایط بسیار ضعیف سیگنال این تستها انجام شده، شاید ایراد کار اونها این بوده که باید این آزمایش رو در شرایط خوب سیگنالی نیز انجام میدادن
اما اگه فرض کنیم فردی که تست رو انجام داده شخص صادقی بوده، دیگه فرقی نداره شرایط تست چگونه بوده چرا که تست در هر شرایطی که بوده باشه برای همه دستگاهها یکسان بوده و در شرایط یکسان b315 پایدارتر عمل کرده
و اینکه آزمایشکننده، تست رو ۶ بار برای هر دستگاه تکرار کرده و معیار مقایسه رو متوسط اعداد به دست اومده گرفته نه بیشینه یا کمینهی اونها
تا نظر دوستان چی باشه؟
این آنتنهای indoor امکان نداره dbi بالا داشته باشند . الان یه عکس از داخل این آنتن که ادعا میشه 35dbi هست پیدا کردم (پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) چیز خاصی هم نداره . دو ورق مسی برش خورده روی عایق که سیم هم به انتهاش لحیم شده .
در لینکی که گذاشتم دو نکته مهم درمورد این آنتن دیده میشه .
اول اینکه یکی از کاربرها فقط با یکی از سیمها نتیجه میگرفت و اگر هردو سیم رو به مودم وصل میکرد کیفیت سیگنال و سرعت کاهش پیدا میکرد .
دوم اینکه یکی دیگه از کاربرها بعد از بازکردن این آنتن متوجه شده که یکی از سیمها به خاطر لحیم کاری نامناسب و وجود اتصالی غیر فعال بوده .
سلام اون تبدیل هاش توی جعبه هست یا جدا خریدی؟ کابلش چند متر هست؟ بزاریم پشت بوم خراب نمیشه که؟[emoji1]
sent from Huawei mate 8
اگر میخواهید تست بذارید آنتن رو همان جایی بذارید که مودم رو قبلاً آنجا گذاشته بودید . یعنی یه مکان ثابتی رو مشخص کنید اول مودم رو بدون اینکه آنتنی بهش وصل باشه بذارید اونجا و با برنامه ای که گفتن وضعیت سیگنال رو چک کنید ، سپس مودم رو بردارید و ایندفعه آنتن رو بذارید همان جا (هیچ تغییری در مکانش ندید) و وضعیت سیگنال رو چک کنید . اگر امکانس هست عکس هم از وضعیت سیگنال هم بذارید .
ضمناً اگر مودمی دارید که در تنظیماتش امکان انتخاب آنتن اکسترنال یا built-in هست حتماً این مورد رو کنترل کنید .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)