تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 419 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بعد من ده بار تو همین چند پست اخیر گفتم از چین خریدم شما باز میپرسی خرید داشتی
    در زمان نوشتن پست، پست قبلی شما رو ندیدم

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام دوست من
    هاب بله
    هاب پاوردار بنده تست كردم جواب ميده يعني ميشناسه
    روي دانگل هم ميشناسه
    ولي اينكه چقدر كارايي داره و كجا كارايي داره بنده تست نكردم
    تجربه من اين هست مسئوليتش پاي خودت

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
    خوب دانگل بشناسه که خیلی خوبه ایول نیازی هم به هاب نیست ادم رم میندازه روش
    مرسیییی

داره خودمونی میشه morypory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من این آنتن را سفارش دادم میخواستم دوستان نظرشون را درباره آنتن به من بگویند .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از morypory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه morypory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من در ابتدا میخواستم یه مودم ارزون قیمت یعنی E8372 و یه آنتن تقویت‌کننده بیرونی 4G بخرم

متاسفانه تو ایران فروشگاهی که آنتن تقویتی بیرونی 4G خوب داشته باشه ندیدم، دوستان اگه میشناسن لطفا معرفی کنن

یه سایت novinphone رو پیدا کردم که آنتن‌هاش فوق‌العاده گرون هست، به طوری که یه مدلشون W435 که ۲۰۹ هزار تومن میفروشن، تو سایت‌های خارجی بین ۲۰ تا ۲۵ دلار قیمت داره، خودتون حساب کنین چقدر روش میخورن

و اینکه تو جزئيات محصول هم یه اعداد عجیب غریبی مثل 35db و 49db نوشته شده که خودم نمی‌دونستم چیه، اما با کمک دوستان در این تاپیک متوجه شدم که این اعداد همش فیکه و تبلیغاتیه، علاوه بر این موارد تو کل سایتشون هم خبری از مارک یا برند سازنده آنتن‌ها وجود نداره و اسم همین مدل یعنی w435 رو هم من از روی کامنت یکی از افرادی که قبلا خریداری کرده بود فهمیدم

خلاصه فعلا بیخیال خرید آنتن تقویتی بیرونی 4G از این سایت اون هم با یه همچین قیمت گزافی شدم، باز هم میگم دوستان اگه سایت خوبی میشناسن که آنتن‌های خوب با قیمت مناسب داره لطفا معرفی کنن

بعدش با خودم گفتم حالا که میخواستم تا ۴۰۰ برای E8372 و آنتن بیرپنی خرج کنم، چرا نرم کلا یه مودم رومیزی با قدرت دریافت‌کنندگی خوب نخرم، یه خرده تحقیق کردم که مدل b315 چشمو گرفت، دیدم عطا هم همینو خریده

تو منطقه ما آنتن‌دهی 4G ضعیفه، راستین بازار میگه در شرایطی که سیگنال ضعیف باشه در بین مودم‌های رومیزی b315 بهتر عمل میکنه، امیدوارم که اینطور باشه و قدرت گیرندگی امواج 4G این مودم خوب باشه

تازه این مودم آنتن جداگانه هم میخوره، که شاید بعدها اگه فروشگاهی آنتن‌های بهتری موجود کرد میشه خرید و به b315 وصل کرد، اصن شاید تا اون موقع خوده ایرانسل شبکه 4G رو گسترده‌تر کرد و وضعیت سیگنال منطقه ما هم خوب شد، خدا رو چی دیدین
    من از آدرس زیر و سایت چین شاپ این آنتن را سفارش دادم فعلا که 41 هزار تومان پرداخت کردم تا بعد ببینم چقدر دیگر باید پرداخت کنم

6. این کاربر از morypory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

من خیلی دنبال این قضیه بودم تا اینکه با راهنمایی شما تونستم مودم e5336 ایرانسلو انلاک کنم.
    ممنون از راهنمایی خیلی خوبتون.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من از آدرس زیر و سایت چین شاپ این آنتن را سفارش دادم فعلا که 41 هزار تومان پرداخت کردم تا بعد ببینم چقدر دیگر باید پرداخت کنم
    دوست عزیز به دستت رسید یه تست اصولی از قدرت گیرندگی آنتن بگیر بذار اینجا تا اگه واقعا جواب میده ما هم بخریم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

بعضی از دوستان میگن این تستی که راستین بازار گذاشته ارزش نداره و نگفته در چه شرایطی تست گرفته و در اون لحظه‌ای که تست گرفته شاید شبکه ایرانسل شلوغ‌تر یا خلوت‌تر بوده و ..............

اگه دوستان مقاله رو با دقت بخونن نوشته که در شرایط بسیار ضعیف سیگنال این تست‌ها انجام شده، شاید ایراد کار اون‌ها این بوده که باید این آزمایش رو در شرایط خوب سیگنالی نیز انجام میدادن

اما اگه فرض کنیم فردی که تست رو انجام داده شخص صادقی بوده، دیگه فرقی نداره شرایط تست چگونه بوده چرا که تست در هر شرایطی که بوده باشه برای همه دستگاه‌ها یکسان بوده و در شرایط یکسان b315 پایدارتر عمل کرده

و اینکه آزمایش‌کننده، تست رو ۶ بار برای هر دستگاه تکرار کرده و معیار مقایسه رو متوسط اعداد به دست اومده گرفته نه بیشینه یا کمینه‌ی اون‌ها

تا نظر دوستان چی باشه؟

10. این کاربر از puya2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این آنتنهای indoor امکان نداره dbi بالا داشته باشند . الان یه عکس از داخل این آنتن که ادعا میشه 35dbi هست پیدا کردم (پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) چیز خاصی هم نداره . دو ورق مسی برش خورده روی عایق که سیم هم به انتهاش لحیم شده .

در لینکی که گذاشتم دو نکته مهم درمورد این آنتن دیده میشه .
    اول اینکه یکی از کاربرها فقط با یکی از سیمها نتیجه میگرفت و اگر هردو سیم رو به مودم وصل میکرد کیفیت سیگنال و سرعت کاهش پیدا میکرد .
    دوم اینکه یکی دیگه از کاربرها بعد از بازکردن این آنتن متوجه شده که یکی از سیمها به خاطر لحیم کاری نامناسب و وجود اتصالی غیر فعال بوده .

12. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این انتن بهترینه به نظر من اگه از چین سفارش با پول گمرگ واسه من شد 126 ولی اون سایت هم قیمت هاش بدک نیست.
    تستش هم تو این تاپیک باید باشه . بالای 14 تا از همین تا الان گرفتم
    سلام اون تبدیل هاش توی جعبه هست یا جدا خریدی؟ کابلش چند متر هست؟ بزاریم پشت بوم خراب نمیشه که؟[emoji1]

sent from Huawei mate 8

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من ادعایی ندارم چیزی رو هم نمیخام به کسی ثابت کنم. مختارید.من تجربه خودمو گفتم. حالا هر متخصصی هم که باشه نظرش محترمه. شما حال ندارین تاپیک های اینحا رو بخونید و تست منو ببنید . اونوقت میگی رد میشه؟؟؟؟

مهم نیست البته خودم پیدا کردم براتون گذاشتم. مثل مهندسا حرف میزنی.
    لطغا با برنامه E5186 Toolbox_latest وضعیت سیگنال رو چک کنید. RSRP رو میخوام ببینم چقدر تغییر میکنه.(در حالت 4G تست بگیرید).

اگر میخواهید تست بذارید آنتن رو همان جایی بذارید که مودم رو قبلاً آنجا گذاشته بودید . یعنی یه مکان ثابتی رو مشخص کنید اول مودم رو بدون اینکه آنتنی بهش وصل باشه بذارید اونجا و با برنامه ای که گفتن وضعیت سیگنال رو چک کنید ، سپس مودم رو بردارید و ایندفعه آنتن رو بذارید همان جا (هیچ تغییری در مکانش ندید) و وضعیت سیگنال رو چک کنید . اگر امکانس هست عکس هم از وضعیت سیگنال هم بذارید .

ضمناً اگر مودمی دارید که در تنظیماتش امکان انتخاب آنتن اکسترنال یا built-in هست حتماً این مورد رو کنترل کنید .

15. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •