تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 119 از 419 اولاول ... 1969109115116117118119120121122123129169219 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,181 به 1,190 از 4183

نام تاپيک: تاپیک جامع مودم های 3G و 4G ( مشکلات - آنلاک - فلش و ...)

داره خودمونی میشه EDWARD WHITE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام
    من یه مودم E3372 ایرنسل دارم که آنلاکش کرده بودم بعد داشتم به ی ورژن جدیدتر آپدیت میکردم که برق رفت. الان هر کاری میکنم نه میشه آپدیتش کرد و نه کار میکنه. کسی راهی سراغ داره که بشه دوباره درستش کرد یا باید بندازمش دور

یه ویدئو از e3372h توی youtube هست که مودم رو باز کردن و یکه نقطه رو 3 ثانیه متصل کردن تا حافظه فلش پاک شده ... بعد طرف برای بقیش پول می خواد که یه نرم افزار درست کرده که مجانی نیست .... گارانتی فکر کنم بتونه این کارو بکنه !
    اگه به نتیجه رسیدید اینجا هم بگید .... چون منم از اینا 1 دونه سوزوندم !!!

چرا آخه ! فدای سرش

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام
    من یه مودم E3372 ایرنسل دارم که آنلاکش کرده بودم بعد داشتم به ی ورژن جدیدتر آپدیت میکردم که برق رفت. الان هر کاری میکنم نه میشه آپدیتش کرد و نه کار میکنه. کسی راهی سراغ داره که بشه دوباره درستش کرد یا باید بندازمش دور
    فکر کنم باید فلش بشه یعنی دوباره برنامه ریزی بشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممنون از پاسخگویی دوستان. کسی راه حل دیگه ای سراغ نداره؟!
    به نظرتون گارانتی قبول میکنه

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دو مودم هوآوی e3372 و B315 رو باهم مقایسه کردم ، هردو دقیقاً در یک مکان هستند و روی فرکانس 2600 هم قفل شدند .

تست e3372 . این تست رو چندین بار تکرار کردم و کلی هم حجم هدر دادم متاسفانه و اونی که بیشترین سرعت رو داشت ذخیره کردم .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سیگنال و فرکانسهای مربوط به این مودم در عکس زیر مشخص هست .

تست B315 . فقط یکبار تست شده و برخلاف تست بالا چندبار تکرار نکردم . نمیدونم تست بعدی مثل همین خواهد بود یا خیر .

سیگنال و فرکانسهای مربوط به مودم B315 در عکس زیر مشخص هست .

یه نکته : مودم B315 به محض اینکه روشن کردم و بهش کانکت شدم از 5 خط آنتن ، سه آنتن رو داشتم ولی مودم e3372 بین دو و سه خط آنتن جابجا میشه و استیبل نیست .

5. 5 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

دو مودم هوآوی e3372 و B315 رو باهم مقایسه کردم ، هردو دقیقاً در یک مکان هستند و روی فرکانس 2600 هم قفل شدند .

تست e3372 . این تست رو چندین بار تکرار کردم و کلی هم حجم هدر دادم متاسفانه و اونی که بیشترین سرعت دانلود رو داشت ذخیره کردم .

سیگنال و فرکانسهای مربوط به این مودم در عکس زیر مشخص هست .

تست B315 . فقط یکبار تست شده و برخلاف تست بالا چندبار تکرار نکردم . نمیدونم تست بعدی مثل همین خواهد بود یا خیر .

سیگنال و فرکانسهای مربوط به مودم B315 در عکس زیر مشخص هست .

یه نکته : مودم B315 به محض اینکه روشن کردم و بهش کانکت شدم از 5 خط آنتن ، سه آنتن رو داشتم ولی مودم e3372 بین دو و سه خط آنتن جابجا میشه و استیبل نیست .
    شاید باورت نشه دیشب که اومده بودم انجمن دیدم b315 خریدی میخواستم پست بذارم بگم یه مقایسه بین b315 و e3372 بذار، نمی‌دونم چی شد یادم رفت!

حالا که داشتم پست‌های تازه انجمن رو می‌دیدم، دیدم که باز شما تو این تاپیک پست گذاشتی گفتم حتما چیزه جدیدی کشف کردی یا تست جدیدی گذاشتی که خوشبختانه همین‌طور هم هست

فقط یه چیزی! چجوریه که هر دو مودم در یه مکان و هر دو رو 4G و هر دو رو یه فرکانس هستن، اما میزان سیگنال دریافتی‌شون در حد یک یا دو دسی‌بل با هم تفاوت داره؟ مگه قدرت گیرندگی b315 نباید بهتر باشه؟ یعنی فقط در حد یکی دو دسی‌بل بهتره؟

منم میخواستم همین مودم b315 رو بخرم. مقاله راستین بازار رو که خوندم دیگه مطمئن شدم در شرایط مساوی در بین مودم‌های رومیزی b315 بهتره، اما تو تست راستین بازار خبری از قدرت دریافت سیگنال نبود، اینجا هم، با این دو تا عکسی که شما گذاشتی، موضوع سوال‌برانگیز شده؟

7. این کاربر از puya2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام.قیمت این b315 چند هست؟گارانتی چه شرکتی معتبر هست براش؟

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.قیمت این b315 چند هست؟گارانتی چه شرکتی معتبر هست براش؟

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
    ۴۱۰ هزار تومن

گارنتی IDH فکر کنم معتبر باشه

10. این کاربر از puya2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

شاید باورت نشه دیشب که اومده بودم انجمن دیدم b315 خریدی میخواستم پست بذارم بگم یه مقایسه بین b315 و e3372 بذار، نمی‌دونم چی شد یادم رفت!

حالا که داشتم پست‌های تازه انجمن رو می‌دیدم، دیدم که باز شما تو این تاپیک پست گذاشتی گفتم حتما چیزه جدیدی کشف کردی یا تست جدیدی گذاشتی که خوشبختانه همین‌طور هم هست

فقط یه چیزی! چجوریه که هر دو مودم در یه مکان و هر دو رو 4G و هر دو رو یه فرکانس هستن، اما میزان سیگنال دریافتی‌شون در حد یک یا دو دسی‌بل با هم تفاوت داره؟ مگه قدرت گیرندگی b315 نباید بهتر باشه؟ یعنی فقط در حد یکی دو دسی‌بل بهتره؟

منم میخواستم همین مودم b315 رو بخرم. مقاله راستین بازار رو که خوندم دیگه مطمئن شدم در شرایط مساوی در بین مودم‌های رومیزی b315 بهتره، اما تو تست راستین بازار خبری از قدرت دریافت سیگنال نبود، اینجا هم، با این دو تا عکسی که شما گذاشتی، موضوع سوال‌برانگیز شده؟
    من بين ٣٣٧٢ و mr200 مقايسه سيگنال و آنتن كرده بودم
    دقيقا ٣٣٧٢ روي سه خط از ٥ خط آنتن بود ولي mr200 روي ١٠٠ درصد
    البته تست سرعت نگرفتم ولي آنتن دهي عالي داره

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirdiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    این کارا رو با لپتاب باید انجام داد. دیگه جز اصول اولیه تو موبایل و مودم

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirdiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شرمنده دوست عزیز که مجددا مزاحم شدم فقط میخواستم بپرسم وجه کالا را چطور پرداخت کردین من که می خواهم یک خرید انجام بدهم در مرحله پرداخت وجه مانده ام و نمی دانم چگونه باید عمل کنم اگر امکان دارد در این خصوص مرا راهنمائی کنید
    بده چین شیپ واست بخره به ادرس خودت من تا حالا دهها انتن و موبایل و سایر تجهیزات و کانکتور دادم واسم خریده بین 20 تا 30 روزم درب خونم تحویل گرفتم. خیلی هم منصفه

14. این کاربر از amirdiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •