تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 374 از 380 اولاول ... 274324364370371372373374375376377378 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,731 به 3,740 از 3793

نام تاپيک: درخواست و اعلام قیمت انواع تلویزیون، فقط در این تاپیک

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

دوستان 2 تا سوال داشتم

1- مدل های 2016 سامسونگ سری KS کی نمایندگی سامسونگ فکر میکنید وارد میکنه ؟
    2- برای این تی وی های اسمارت اگر فلس مموری رو مستقیم بزنیم به تی وی پخش میشه یا باید حتما بلوری یا دستگاه جدا خریداری بشه ؟
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hammy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

نمایندگی سامسونگ رو نمی دونم ولی یک سری از فروشگاه های بانه ای امروز یک سریش رو به محصولاتشون اضافه کردند.

در ضمن مواظب باشید یک سری از سایت ها زدند مثلا KS7960 همراه با 3D همون طور که می دونید لاین آپ سامسونگ 2016 اصلا 3D نداره و در واقع اینها سری J سال 2015 هستند که تو ایران به اسم سری K می خواهند فروخته شوند!!!

با تشکر

3. این کاربر از Hammy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نمایندگی سامسونگ رو نمی دونم ولی یک سری از فروشگاه های بانه ای امروز یک سریش رو به محصولاتشون اضافه کردند.

در ضمن مواظب باشید یک سری از سایت ها زدند مثلا KS7960 همراه با 3D همون طور که می دونید لاین آپ سامسونگ 2016 اصلا 3D نداره و در واقع اینها سری J سال 2015 هستند که تو ایران به اسم سری K می خواهند فروخته شوند!!!

با تشکر
    قربان ممنون

کلا خرید از سایتهای آنلاین بانه مثل دیجی بانه و سلام بابا او اینا رو شما تجربه داشتی توضیه میکنی ؟
    گارانتی هاش چطوری هست تو تهران ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hammy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

قربان ممنون

کلا خرید از سایتهای آنلاین بانه مثل دیجی بانه و سلام بابا او اینا رو شما تجربه داشتی توضیه میکنی ؟
    گارانتی هاش چطوری هست تو تهران ؟
    راستش من تجربه نداشتم به طور کلی برای امثال سامسونگ که هم تفاوت قیمتی شدیدی ندارند و گارانتی سام هم بدک نیست خرید از بانه رو توصیه نمی کنم (جز مواردی مثل همین سری 2016 KS که با گارانتیش اصلا نیومده و معلوم نیست اصلا بیارند چون سایتهایی مثل دیجی کالا دارند سری J رو به اسم K می فروشند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). ولی برای مواردی مثل سونی که قیمت وحشتناک متفاوته و من تو فروم ها شکایت از گارانتی اصلیش رو هم شنیدم می شه خرید از بانه رو توصیه کرد.

به هر حال ریسکش مشخصا بالاتر هست. ولی این به این مفهوم نیست که خرید با گارانتی بدون ریسک هست!!

6. این کاربر از Hammy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستش من تجربه نداشتم به طور کلی برای امثال سامسونگ که هم تفاوت قیمتی شدیدی ندارند و گارانتی سام هم بدک نیست خرید از بانه رو توصیه نمی کنم (جز مواردی مثل همین سری 2016 KS که با گارانتیش اصلا نیومده و معلوم نیست اصلا بیارند چون سایتهایی مثل دیجی کالا دارند سری J رو به اسم K می فروشند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). ولی برای مواردی مثل سونی که قیمت وحشتناک متفاوته و من تو فروم ها شکایت از گارانتی اصلیش رو هم شنیدم می شه خرید از بانه رو توصیه کرد.

به هر حال ریسکش مشخصا بالاتر هست. ولی این به این مفهوم نیست که خرید با گارانتی بدون ریسک هست!!
    قربان

یک سوال هم در مورد فلش مموری مستقیم داشتم

اگر فیلم مثلا mkv رو روی فلس بطور مستقیم بزنیم به تی وی بدون مشکل پخش میشه معمولا ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

اطلاع دقیق ندارم
    ولی بعید میدونم پسوندهای مختلف رو از روی فلش ساپورت نکنه، مدلهای قدیمی تر از اینها تو این مورد اکی هستند

البته سامسونگ در پخش زیرنویس فراسی مشکل داره گویا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام مدل های 2016 ال جی میدونید کی وارد بازار میشه ؟
    مثل uh770 یا uh850 البته مد نظرم سایز 49 اینچ هست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    چند روز پیش یه تلویزیون ال جی مدل 55lx341c از بانه به قیمت 2350خریدم.
    موقع خرید فروشنه بهم گفت سرعتش 200 هرتزه ولی الان فهیدم تو سایت که سرعتش 60 هرتزه !!
    حالا به نظرتون مشکلی پیش میاد و کیفیت تصویر و پخش خیلی خوب نمیشه؟؟؟؟ آخه راستش من اطلاعاتی درمورد سرعت فریم ندارم و نمیدونم 60 هرتز حالا خوبه یا نه؟؟؟
    یه سوال دیگه ام داشتم اینکه با تلویزیونم که زبان فارسی رو پشتیبانی میکنه میتونم فیلم زیرنویس دار ببینم یا اینکه باید تلویزیون اسمارت میخریدم؟؟؟؟
    خیلی ممنون میشم یکی از دوستان راهنمایی کنه.
    مشخصات تلویزیون رو هم تو این لینک میتونید ببینید.به نظرتون تلویزیون خوبی هست یا نه ؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام ّمی خواستم تا 4500 تومن تلوزیون بگیر از 45 تا 50 اینچ.اول دنبال ال جی 8500 بودم ولی وقتی تفاوت تصویرشو با سونی دیدم نظرم عوض شد.کسی از سونی 50 اینچ w800 c شناخت کافی داره?زیرنویسش اذیت میکنه?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •