تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1773 از 2607 اولاول ... 77312731673172317631769177017711772177317741775177617771783182318732273 ... آخرآخر
نمايش نتايج 17,721 به 17,730 از 26070

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

ببخشید شما مودم مناسبی می شناسید که از دانگل 4G ساپورت کنه؟
    که بشه با یک مودم از مخابرات و ایرانسل استفاده کرد.
    شما چه طوری از ایرانسل و مخابرات هم زمان استفاده می کنید؟
    نه من همچین کاری نمیکنم!!!!برای مخابرات یه مودم adsl 8961 تی پی لینک دارم
    برای ایرانسل هم که روی گوشیم هستش هات اسپات فعال میکردم و چون من از دسکتاپ استفاده میکنم یه دونه روتر 841hp TPLINK وصل کردم به کامپیوتر با کابل شبکه و با استفاده از وایرلس اون روتر وصل کردم به هات اسپات گوشی(مثل این میمونه که از روتر وایرلس به عنوان کارت شبکه بی سیم استفاده کنی)البته این کار خیلی پیشنهاد نمیکنم به باتری گوشی خیلی فشار میاد و شدیدا داغ میکرد و همچنین باید هزینه کنید برای اون روتر وایرلس ولی چون کامپیوتر من مشکل داشت این کارو میکردم.ساده ترین راهش اینه که با usb گوشی رو وصل کنید به کامپیوتر یا لپتاب و از قسمت thehering & portable hotspot>USB thethering فعال کنید با این روش کمترین فشار به گوشی میاد الان خودمم مشکل کامپیوترم حل شده و از همین راه استفاده میکنم
    اگر هم مودمی میخوایید که این کارو انجام بده 8970 tp link این کارو میکنه هم adsl داره و هم 4g داره فقط من خودم استفاده نکردم و با توجه به قیمتش اصلا توجیهی نداره!بهترین راه و کم دردسرترین راه همون USB هستش

2. این کاربر از farid_givehchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tehranshahr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    ما که سیستم پس پرداخت داریم یعنی هزینه ADSL میاد روی قبض، نمیتونیم حجم اضافه بخریم؟
    قرار بوده بشه ولی بعلت سیستم داغونشون فعلا نمیشه.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

4. این کاربر از Tehranshahr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اقا الان امثال ما که نامحدود دارن از قدیم ، سر ماه قبض میلیونی نیاد برامون : \

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

بچه ها طی چند هفته اخیر کسی از مخابرات سرویس نا محدود خریده ؟؟؟ من رفتم مرکز مخابراتی میگن که دیگه این سرویس رو به مشترک جدید نمیدیم

چه طوری بفهمم راست می گن یا نه ؟؟ خواهشا راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

بچه ها طی چند هفته اخیر کسی از مخابرات سرویس نا محدود خریده ؟؟؟ من رفتم مرکز مخابراتی میگن که دیگه این سرویس رو به مشترک جدید نمیدیم

چه طوری بفهمم راست می گن یا نه ؟؟ خواهشا راهنمایی کنید
    چند هفته ای هست که نامحدود جمع شده حتی از سایت مخابراتم حذفش کردن

فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk

8. این کاربر از reza2700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

دوستان شبانه رایگان هنوز هم هست ؟ از ساعت چند تا چند ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

علیرضا صیدی امروز در نشست خبری در مورد مشکل کیفیت برخی مشترکان اینترنت اظهارداشت: بر اساس بررسی های صورت گرفته حدود ۸۵ درصد مشترکان اینترنت از کیفیت سرویس دهی مخابرات راضی هستند و میزان رضایتمندی مشترکان نسبت به سال گذشته با افزایش چشمگیری روبرو است.وی ادامه داد: با این حال برای افزایش کیفیت سرویس دهی اینترنت، کمیته بررسی تعیین کیفیت را تشکیل داده ایم تا کیفیت این شبکه بهبود یابد.صیدی با بیان اینکه بخشی از مشکل اختلال در اینترنت مخابرات به خارج از موضوعات فنی مربوط می شود، گفت: نوع مصرف تعدادی از مشترکان خاص مخابرات باعث ایجاد مشکل در این باره شده است به نحوی که این مشترکان به صورت نامتعارف از پهنای باند اینترنت استفاده می کنند و این موضوع باعث می شود سایر کاربران نتوانند به میزان مناسب از اینترنت استفاده کنند.مدیر عامل شرکت مخابرات استان تهران با اشاره به اینکه این مشکل مربوط به قراردادهایی است که قبل از سال ۹۰ برای اینترنت منعقد شده است، گفت: این قراردادها برای مشترکان نامحدود مخابرات بوده و آنها به صورت غیر متعارف از اینترنت دانلود می کنند و یا تجهیزات خاصی برای دانلود نصب کرده اند که باعث اشغال شبکه اینترنت می شود.وی با بیان اینکه این مشترکان خسارت مالی زیادی به مخابرات زده اند، تاکید کرد: این مشترکان شناسایی شده اند و به زودی راهکار مناسبی برای آنها اعمال می کنیم.

11. این کاربر از jjjan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز fandak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

علیرضا صیدی امروز در نشست خبری در مورد مشکل کیفیت برخی مشترکان اینترنت اظهارداشت: بر اساس بررسی های صورت گرفته حدود ۸۵ درصد مشترکان اینترنت از کیفیت سرویس دهی مخابرات راضی هستند و میزان رضایتمندی مشترکان نسبت به سال گذشته با افزایش چشمگیری روبرو است.وی ادامه داد: با این حال برای افزایش کیفیت سرویس دهی اینترنت، کمیته بررسی تعیین کیفیت را تشکیل داده ایم تا کیفیت این شبکه بهبود یابد.صیدی با بیان اینکه بخشی از مشکل اختلال در اینترنت مخابرات به خارج از موضوعات فنی مربوط می شود، گفت: نوع مصرف تعدادی از مشترکان خاص مخابرات باعث ایجاد مشکل در این باره شده است به نحوی که این مشترکان به صورت نامتعارف از پهنای باند اینترنت استفاده می کنند و این موضوع باعث می شود سایر کاربران نتوانند به میزان مناسب از اینترنت استفاده کنند.مدیر عامل شرکت مخابرات استان تهران با اشاره به اینکه این مشکل مربوط به قراردادهایی است که قبل از سال ۹۰ برای اینترنت منعقد شده است، گفت: این قراردادها برای مشترکان نامحدود مخابرات بوده و آنها به صورت غیر متعارف از اینترنت دانلود می کنند و یا تجهیزات خاصی برای دانلود نصب کرده اند که باعث اشغال شبکه اینترنت می شود.وی با بیان اینکه این مشترکان خسارت مالی زیادی به مخابرات زده اند، تاکید کرد: این مشترکان شناسایی شده اند و به زودی راهکار مناسبی برای آنها اعمال می کنیم.
    آقای علیرضا صیدی گفته :‌ "میزان رضایتمندی مشترکان نسبت به سال گذشته با افزایش چشمگیری روبرو است"""

---
    دروغ که شاخ و دم نداره . تو روز روشن اصلا بگو 100 درصد رضایت دارن!!! این مدیران مخابرات هم برای خودشون نون دونی درست کردن

13. این کاربر از fandak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

می خوان مشترکین پرمصرف رو شناسایی کنن و راهکار مناسب براشون اعمال کنن
    یعنی چی ؟؟؟؟
    کسی حق این کار رو نداره
    عجبا .....

تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

مدیرعامل مخابرات تهران افزود: «به خاطر نوع مصرف این دسته از کاربران خاص، مخابرات برنامه‌هایی را برای جلوگیری از اقدام در نظر گرفته است. در حال حاضر این دسته از مشترکان شناسایی شده و در حال مذاکره هستیم تا با جلب رضایت آنها، کاربران فوق را به نوع دیگری از قرارداد ترغیب کنیم.»به گفته‌ی صیدی، این دسته از مشترکان تا پایان قرارداد و حداکثر یکسال به این شیوه‌ از اینترنت نامحدود استفاده خواهند کرد و به دلیل ابلاغ مصوبه‌ی جدید به صورت خودکار پس از پایان قرارداد باید در صورت تمایل به ادامه دریافت سرویس اینترنت از مخابرات، به سرویس‌ اینترنت نامحدود تا حجم معین تغییر وضعیت دهند.او تأکید کرد: با وجود ابلاغ این مصوبه، شرکت مخابرات، مشترکان اینترنت نامحدود که مصرف منصافه دارند را الزام به تغییر وضعیت نمی‌کند.»

اولش میگه ترغیب میکنیم.بعد کاربر رو مجبور به تغییر سرویس میکنه. اونم اینترنت نـــــامحدود تا حجم معین!!! . زیر ساخت با این تعرفه های جدیدش واقعا شاهکار کرد برای ISP ها. نونشون رو حسابی زد تو روغن. اومده تعرفه تصویب کرده که از لحاظ معنایی دچار تناقضه... چرا؟ چون همه چیز از لحاظ حقوقی به نفع خودشون باشه و کاربر حق اعتراض نداشته باشه. اینترنت نامحدود داشته باشه ولی باید گیگی 1500 بده. تبریک میگم واقعا. همین اینترنت 1 مگش که تهش 130 کیلوبایت سرعت داره به لعنت خدا نمیارزه. 4 نفر تو خونه هستیم یه نفر ویدیو ببینه بقیه تعطیل میشن. بعد ببین چیکار کردن که همین اینترنت فکسنی رو هیچ شرکت دیگه ای با این قیمت نمیده و باید حلوا حلوا اش کنیم. حالا هم ظاهرا سودشون از رقبا کمتر شده با تشویق و ترغیب و آخر سر به زور میخوان پلن های آشغال حجمی شون رو گیگی 3200 بکنن تو پاچه ما.

16. 2 کاربر از xomax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •