دوستان سرعت سرویس128 4 گیگ در ماه بازه 2 تا 8 صبح نامحدود ، در این بازه سرعت چنده ؟ ایا مصرف منصفانه داره ؟ ؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
دوستان سرعت سرویس128 4 گیگ در ماه بازه 2 تا 8 صبح نامحدود ، در این بازه سرعت چنده ؟ ایا مصرف منصفانه داره ؟ ؟
سایتش که فعلا چند رپزه زده در حال به روز رسانی تعرفه هاش هست، قضیه چیه؟ قیمت هاش رو نمیشه دید.
من ایرانسل قبلا ۱-۳مگ اینترنت نامحدود سه ساعتی میزدم
چند روزه ۵۰۰کیلوبایتم به زور میزنه
حالا نمی دونم منطقه ماست یا چیه
-----
در مورد آسیاتک من همیشه با قندشکنم و مشکل وبگردی ندارم(به خاطر وجود قندشکن) البته من ۱۰ مگم هر ماه چند ساعت رایگان با ۱ مگ میزنه بعد میفته رو ۴۰۰-۵۰۰
-----
در کل هیچ چی خوب نی
اگه از سایتایی که سرورشون اسیاتکه دانلود کنید فک کنم محدود نشید و با نهایته سرعت دانلود کنید ولی سروره خارج بدبخته اشکتم در میاد
بدبخت تر از اون اینه که هم سرور خارج و هم داخل محدود باشه مثل من بدبخت برم تا دریاچه ارومیه خشک نشده![]()
دانلود شبانه با اسیاتر میشه حداقل شبی 6 گیک تورنت دان کرد ؟ محدود نمیکنن؟
تو قسمت تمدید شهاب 10 گيگ در ماه بازه 4 تا 10 صبح رایگان حذف شده
قبلا سرویس 10 گيگ شهاب ماهی 50000 تومان در میومد الان با تعرفه جدید سرویس 4 گیگ در ماه شهاب + 6 گیگ حجم که بشه 10 گیگ سرویس قبلی (37000+17000) میشه ماهی 54000 تومان یعنی 4000 تومان گرونتر هم شده
خوب با اعداد بازی کردن دستشون درد نکنه![]()
Last edited by Archangel; 02-08-2016 at 02:27.
صبانت فعلا صفحه تعرفه هاش در حال بروز رسانیه بعید نیست اونام حرکتی مشابه آسیا بزنن
میشه لینکی چیزی از مشخصات این بسته ها بزارید؟
توی خود بسته های سایت ایرانسل اینا نبود
اینطور که شما و بقیه دوستان از ایرانسل تعریف میکنید باید برای من که شاید در ماه حدود 40 گیگ مصرفم باشه (20 گیگ عادی + 20 گیگ دانلود) مناسبه درسته؟
لعنتی ها برای چی شبانه 4 تا 10 صبح را برداشتن 2 نصف شب به درد نمیخوره که![]()
به منطقتون ربط داره نسبت به بقیه خیلی به صرفست
از نرم افزار ایرانسل من میتونید ببینید این بسته هارو
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)