تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 356 از 848 اولاول ... 256306346352353354355356357358359360366406456 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,551 به 3,560 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

خیر ، منظور ترافیک داخلی هست.
    به نظر این طور نمیاد چون طبق مصوبه ترافیک خارجی هم داره این سرویس و از اونجایی که پارس انلاین نمیتونه ترافیک رو جدا کنه(فعلا) مقدار یک سوم ترافیک داخلی رو به ترافیک خارجی اضافی کرده

/
    توی صدای مشتری گفتم طبق مصوبه باید سرویسی رو که من میخوام ارائه کنید حالا ببینم فردا چی میشه

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فقط یه سوال! این اینترنت ایران منظور ار گیگی که گفته گیگ بین الملله؟ چون مثلا چهار مگ رو زده 34 گیگ. توی مصوبه زده 40 گیگ داخلی بیست گیگ خارجی. پس این اسم ایران که جلوشه الکیه دیگه؟ یعنی این هم یه سرویس معمولی با حجم 34 گیگ و مبلغ 60 تومنه؟
    یا باید ترافیک داخل و خارج رو تفکیک کنه یا اگه امکانش رو نداره ، یک سوم ترافیک داخلی رو به ترافیک بین الملل اضافه کنه!! در صورتی که گفتن این مورد کلا اینترانته ، باید ازشون شکایت کنید ، چون هیچ جای مصوبه نگفته که کلا اینترانت بدن به ملت!

3. 2 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

2 احتساب ترافیک اضافه؟!

سلام دوستان
    تا حالا ترافیک شبانه ای که استفاده میکنین رو دقیقا چک کردین؟
    من اوایلی که اشتراک گرفته بودم چک کردم چندبار درست بود ولی دیشب به طور اتفاقی بعد از دانلود که چک کردم متوجه شدم حدود 1 کیگ اضافه بر چیزی که دانلود کردم برام محاسبه شده
    دانلود شبانه من دقیقا 7 گیگ بوده که میشه 7168 مگ در صورتی که 8220 مگ توی سیستم برای من ثبت شده
    شما تا حالا چک کردین؟

5. این کاربر از AmirHA2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به سرویس اینترنت ایران که جدیدا اضافه شده چیه. گویا برای مشترکین قدیمی هنوز فعال نشده. به نظر میرسه برای کسایی که دانلود بالا ندارن مناسبه. اینترنت سرعت 1 مگ (سرعت اسمی 128) با حجم 17 گیگ که میشه 25 تومن برای من به شخصه خیلی خوبه.

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان نظرتون راجع به سرویس اینترنت ایران که جدیدا اضافه شده چیه. گویا برای مشترکین قدیمی هنوز فعال نشده. به نظر میرسه برای کسایی که دانلود بالا ندارن مناسبه. اینترنت سرعت 1 مگ (سرعت اسمی 128) با حجم 17 گیگ که میشه 25 تومن برای من به شخصه خیلی خوبه.
    آره برای مشترکین قدیمی ظاهرا فعال نیست

شاید تبلیغ برای ورودی های جدیده میخان جذب مشتری کنند با این سرویساشون

فقط یه چیزی برای من هنوز ابهام داره:بعضی از دوستان میگن این فقط برای ترافیک داخلی با توجه به اسمش که زده اینرتنت ایران ولی من چیزی تو سایت پارس آنلاین ندیدم،اصلا ننوشته بود فقط برای اینترنت داخلی باشه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

الان دیدمش
    والا من 120میدم برای 6ماه یعنی ماهی 20 اگر ماهی 10اومن 10گیگ ماهیانه میدادند خوب بود شیانه هم مصرف چندانی ندارم
    Last edited by binaafarin; 01-08-2016 at 12:44.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بهشت

پيش فرض

آره برای مشترکین قدیمی ظاهرا فعال نیست

شاید تبلیغ برای ورودی های جدیده میخان جذب مشتری کنند با این سرویساشون

فقط یه چیزی برای من هنوز ابهام داره:بعضی از دوستان میگن این فقط برای ترافیک داخلی با توجه به اسمش که زده اینرتنت ایران ولی من چیزی تو سایت پارس آنلاین ندیدم،اصلا ننوشته بود فقط برای اینترنت داخلی باشه
    شما فکر شو بکنید برنامه های تلگرام و.. یانرتنت خارجی نیاز داره کسی میره سمت اینترمت داخلی اصلا؟
    این سرویسها بعید میدونید داخلی باشه ضمن اینکه قیمتشم پایین نیست اونقدرهام

10. این کاربر از binaafarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    تا حالا ترافیک شبانه ای که استفاده میکنین رو دقیقا چک کردین؟
    من اوایلی که اشتراک گرفته بودم چک کردم چندبار درست بود ولی دیشب به طور اتفاقی بعد از دانلود که چک کردم متوجه شدم حدود 1 کیگ اضافه بر چیزی که دانلود کردم برام محاسبه شده
    دانلود شبانه من دقیقا 7 گیگ بوده که میشه 7168 مگ در صورتی که 8220 مگ توی سیستم برای من ثبت شده
    شما تا حالا چک کردین؟
    سلام
    برای من از همون روز اول همین طور حساب میکرد ولی ظاهرا اینجا به غیر از من و شما کسی این مشکل رو نداره!
    پارسال این مشکل رو توی انجمن مطرح کردم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تو سایت پارس آنلاین هم دوبار درخواست بررسی حجم دادم ولی عنوان شد سیستم درست محاسبه کرده!

ظاهرا اون مقدار اضافه ای که کم میکنه زکات دانلوده !

12. این کاربر از mohamadir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

سلام
    برای من از همون روز اول همین طور حساب میکرد ولی ظاهرا اینجا به غیر از من و شما کسی این مشکل رو نداره!
    پارسال این مشکل رو توی انجمن مطرح کردم:

تو سایت پارس آنلاین هم دوبار درخواست بررسی حجم دادم ولی عنوان شد سیستم درست محاسبه کرده!

ظاهرا اون مقدار اضافه ای که کم میکنه زکات دانلوده !
    به نظرم سیستم اکاتینگ و مصرف پارس نباید مشکلی داشته. حداقل توی این 10-15 سالی که من مشترکش هستم مغایرت ندیدم. احتمالا میدم شما برنامه هایی دارید که خودکار اقدام به اپدیت میکنن یا مثلا الان ویندوز 10 همیشه خودش اتومات اپدیت میکنه و نمیشه جلوش رو گرفت یا مثلا گوشیتون برنامه هاش اپدیت میشه و... حالا شاید اپدیت نباشه و چیزهای دیگه ای در حال دانلود باشه ولی خب از اونجایی که تقریبا تعداد افرادی که با مقادیری که پارس نشون میده مغایرت داره مصرفشون فکر کنم پارس درست محاسبه میکنه. پیشنهادم اینه که برنامه های مانیتورینگ نصب کنید مثل networx و مصرف برنامه ها و ساعت به ساعت سیستمتون رو کنترل کنید تا به متهم اصلی برسید

14. 2 کاربر از 993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

به نظرم سیستم اکاتینگ و مصرف پارس نباید مشکلی داشته. حداقل توی این 10-15 سالی که من مشترکش هستم مغایرت ندیدم. احتمالا میدم شما برنامه هایی دارید که خودکار اقدام به اپدیت میکنن یا مثلا الان ویندوز 10 همیشه خودش اتومات اپدیت میکنه و نمیشه جلوش رو گرفت یا مثلا گوشیتون برنامه هاش اپدیت میشه و... حالا شاید اپدیت نباشه و چیزهای دیگه ای در حال دانلود باشه ولی خب از اونجایی که تقریبا تعداد افرادی که با مقادیری که پارس نشون میده مغایرت داره مصرفشون فکر کنم پارس درست محاسبه میکنه. پیشنهادم اینه که برنامه های مانیتورینگ نصب کنید مثل networx و مصرف برنامه ها و ساعت به ساعت سیستمتون رو کنترل کنید تا به متهم اصلی برسید
    من تمام آپدیت های ویندوز و گوشیم غیر فعاله
    ماشاا... چه آپدیتی هست که نیمه شب شروع شده و 1 گیگ هم حجمشه
    حالا فردا شب دوباره تستش میکنم ببینم چی جوریه
    Last edited by AmirHA2008; 01-08-2016 at 16:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •