تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3015 از 3747 اولاول ... 201525152915296530053011301230133014301530163017301830193025306531153515 ... آخرآخر
نمايش نتايج 30,141 به 30,150 از 37467

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

من اخر ماه قراردادم تمام میشه از های وب میرم.شما میخوای چه سرویسی و از چه شرکتی بگیری؟ چه سرویسی بگیرم که بتونم مثل های وب بدون کم کردن سرعت شب ،دانلود کنم در حد شبی یک گیگ.روز مهم نیست چون استفاده ندارم
    قبل از اتمام قراردادتون هم میتونید تخلیه کنید (منم دو سه هفته از مدتش مونده بود ولی حجمش که تموم شد حیفم اومد دوباره پول بدم حجم بخرم که نتونم ازش استفاده کنم زنگ زدم 1565 درخواست تخلیه دادم)
    با این شرایط شما شاتل واستون از همه مناسب تره (صبانت رو خبر ندارم چون تو منطقه ما ADSL ارائه نمیده)
    منتها مشکل شاتل نبود پورت و طولانی بودن مدت انتظار و ثبت نامه
    من عید که های وب یه مدت همین جوری افتضاح شده بود (البته اون دفعه عمق فاجعه از این سری خیلی کمتر بود) میخواستم برم شاتل که با نمایندگیش تماس گرفتم گفت پورت نداریم 10 روز، 2 هفته دیگه و تا الان هم همین مشکل وجود داشت الان هم میگفت پورت نداریم 10 روز 2 هفته دیگه ثبت نام می کنیم منم دیدم فایده نداره انقدر منتظر بمونم های وب هم که گند زده بود شدید، دیگه رفتم جشنواره 1 ساله پارس آنلاین ثبت نام کردم (65 گیگ حجم، سرعت تا 16 مگ (سرعت دانلود 2 و آپلود 1 مگ)، قیمت کلش شد 75 تومن)
    البته یه چیزی هم بهتون بگم الان یکی دو ساله هم شرکت ها دارن شبانه رایگان و دانلودهای رایگان رو حذف میکنن (ظاهرا دستور از بالاست!) هیچ بعید نیست چند وقت دیگه همین آسیاتک و شاتل هم شبانه شون به تاریخ بپیونده (مثل کاری که قبلا صبانت، پارس آنلاین و همین های وب انجام دادن) شاتل همین شاتل لندش که جشنواره 1 ماهه رایگان گذاشته بود واسه تبلیغ و جلب مشتری برداشته ماهی 20 تومن میگیره واسه همین چیزی که قبلا رایگان بود اینه که به نظرم خودتون ببینید کیفیت کدوم شرکت تو شهر و منطقه شما مناسبه برید همونجا (زیاد رو شبانه و ... رایگان حساب باز نکنید مطمئن باشید به زودی همه شرکت ها حذفش خواهند کرد)
    Last edited by broosli; 31-07-2016 at 14:28.

2. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

من اخر ماه قراردادم تمام میشه از های وب میرم.شما میخوای چه سرویسی و از چه شرکتی بگیری؟ چه سرویسی بگیرم که بتونم مثل های وب بدون کم کردن سرعت شب ،دانلود کنم در حد شبی یک گیگ.روز مهم نیست چون استفاده ندارم . آسیاتک اینطوریه ؟
    آسیاتک مزخرف هم دائم یا قطع میشه یا اینترانت میشه هزینه رانژه رو دوبار ازم گرفته شد تو تایم رایگان حجم کم میکنه ریز مصرفش قاطی شده و هیچی درست نشون نمیده
    دیگه چی بگم
    Last edited by wire; 31-07-2016 at 15:05.

4. 2 کاربر از wire بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALB3RT0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2015
    محل سكونت
    BONAB

پيش فرض

درود
    دوستان با این وضع که اکثر کاربرا ناراضی هستن
    من بازم ازاسیاتک بگیرم یانه؟اصلا اسیاتک بهتره یا شاتل؟

6. این کاربر از ALB3RT0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ای بابا، همه کاربرا ناراضین که انگار زامبیا حمله کردن به اینترنت نداشته ایران! همه جا هرج و مرجه!
    های وب ترافیک رایگانش ینی تنها دلیلش واسه رقابت با بقیه رو ورداشته، منم قصد داشتم بیام آسیاتک، ولی مثل اینکه اونم همچین اوضاع خوبی نداره!

8. 2 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

آسیاتک مزخرف هم دائم یا قطع میشه یا اینترانت میشه هزینه رانژه رو دوبار ازم گرفته شد تو تایم رایگان حجم کم میکنه ریز مصرفش قاطی شده و هیچی درست نشون نمیده
    دیگه چی بگم
    های وبم الان وضعش بهتر از این نیست که هیچ بسیار بسیار بدتر و مزخرف تر از اینه (منم قبول دارم آسیاتک اینترانت فروشه نه اینترنت!! همونم با یه کیفیت مزخرف و گرون داره میده دست مشتری) توصیه ام به همه دوستانی که دارن هی سوال میکنن کجا بهتره اینه که سمت هر شرکتی میخوان برن برن غیر از این بای وب و آسیاتک که جفتشوت عین هم دیگه هستن از نظر مزخرف و گرون بودن

10. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

درود
    دوستان با این وضع که اکثر کاربرا ناراضی هستن
    من بازم ازاسیاتک بگیرم یانه؟اصلا اسیاتک بهتره یا شاتل؟
    تصمیم شما به نوع مصرف شما از اینترنت بستگی داره.
    مثلا من گیمر هستم و یه اینترنت استیبل و پایدار نیاز دارم که پینگ ثابت و پایین داشته باشه.
    من حدود 4 سال آسیاتک داشتم و به جرات میگم آسیاتک یکی از بدترین ISP ها برای گیم هست.
    هیچوقت اینترنت پایداری ارائه نمیده مثلا پینگ و سرعت و درصد پکت لاست ساعت 11 صبح با 11 شب زمین تا آسمون فرق داره.
    همین دلایل باعث شد من از اسیاتک برم چون انتظارات منو برآورده نمیکرد.
    شما هم ببین کاربری شما از اینترنت چیه بعد تصمیم بگیرید.

12. 2 کاربر از MR.Punisher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALB3RT0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2015
    محل سكونت
    BONAB

پيش فرض

تصمیم شما به نوع مصرف شما از اینترنت بستگی داره.
    مثلا من گیمر هستم و یه اینترنت استیبل و پایدار نیاز دارم که پینگ ثابت و پایین داشته باشه.
    من حدود 4 سال آسیاتک داشتم و به جرات میگم آسیاتک یکی از بدترین ISP ها برای گیم هست.
    هیچوقت اینترنت پایداری ارائه نمیده مثلا پینگ و سرعت و درصد پکت لاست ساعت 11 صبح با 11 شب زمین تا آسمون فرق داره.
    همین دلایل باعث شد من از اسیاتک برم چون انتظارات منو برآورده نمیکرد.
    شما هم ببین کاربری شما از اینترنت چیه بعد تصمیم بگیرید.
    بیشترین استفاده من دانلود است اونم شبها و درساعات رایگان و تقریبا 20 گیگ به بالا در هر شب
    اما بعضی وقتها ویدیوهای انلاین هم میبینم و وبگردی بالایی هم دارم و اهل بازی انلاین نیستم
    حالا به نظرتون کدوم شرکت برای من مناسبه؟

14. این کاربر از ALB3RT0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

بیشترین استفاده من دانلود است اونم شبها و درساعات رایگان و تقریبا 20 گیگ به بالا در هر شب
    اما بعضی وقتها ویدیوهای انلاین هم میبینم و وبگردی بالایی هم دارم و اهل بازی انلاین نیستم
    حالا به نظرتون کدوم شرکت برای من مناسبه؟
    شما از جهت وبگردی و دیدن ویدئو آنلاین یه کم به مشکل بر می خورید چون پکت لاست آسیاتک زیاده و پینگ پایداری نداره و قطعی ها اذیتتون می کنه.
    شما دقیقا فرق اینترنت آسیاتک در روز رو با زمانی که ساعت از 6 عصر میگذره متوجه میشید.
    از نظر اینکه دانلود کردن برای شما اولین و مهم ترین فاکتور هست باید بگم بله آسیاتک در حال حاضر برای شما
    بهترین گزینه هست.گرچه هیچ وقت نمی تونید به عدد 20 گیگ برسید چون آسیاتک تو تایم رایگان سرعت ها رو محدود می کنه حداقل تا 3 هفته پیش که من مشترک بودم می کرد.
    سرعت محدود شده هم معمولا 250 تا 300 کیلوبایت بود که در بهترین شرایط بتونید 7 تا 8 گیگ در یک شب دانلود کنید.
    این شرایط تهران بود که براتون گفتم.حالا تو شهر شما نمی دونم چه شرایطی برقرار هست.
    سوال دیگه ای بود در خدمتم.

16. 3 کاربر از MR.Punisher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

نت شما هم قطع بود تا چند دقیقه پیش؟؟
    اگه یه بلیت هاپیما بگیرم واسه فرانسه اونجا میزارن بریم بالای برج ایفل؟؟ اون نوکش منظورمه ها از اونجا خودمو پرت کنم راحت شم

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

نت شما هم قطع بود تا چند دقیقه پیش؟؟
    اگه یه بلیت هاپیما بگیرم واسه فرانسه اونجا میزارن بریم بالای برج ایفل؟؟ اون نوکش منظورمه ها از اونجا خودمو پرت کنم راحت شم
    من ساعت 5 رسیدم خونه که قطع بود تازه 6:45 وصل شد . یعنی زاییدن اسیاتر شدید
    چند روزه که کاهش پینگ هم کانکت نمیشه و پینگ هم شدید بالا رفته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •