دوستان من هر چی گشتم دانگل e3372 انلاک (بدون اپراتور) برای خرید پیدا نکردم. کسی جایی سراغ داره برای فروش داشته باشه؟
Sent from my iPhone 6s+
دوستان من هر چی گشتم دانگل e3372 انلاک (بدون اپراتور) برای خرید پیدا نکردم. کسی جایی سراغ داره برای فروش داشته باشه؟
Sent from my iPhone 6s+
این دقیقا چیکار میکنه؟
شما از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فایلها رو دانلود کنید.البته نگاه کنید مدلش s باشه که روی مودم میتونید ببینید.برای آنلاک کردنش برید تو سایت راستین بازار و لینک همین مودم و اونجا توضیح داده.راحته.به این روش که کد آنلاک و فلش رو با دادن شماره imei در این سایت میتونید بگیرید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آنلاک کردنش خیلی راحته.همون اپراتوری بخرید و به روشی که بالا گفتم آنلاک کنید.در سایت راستین بازار با عکس توضیح داده چطور.
یعنی به ایرانسل سفارش بدم؟ هیچ جا پیدا نمیشه ازاد بخرم؟ الان زورکی ایرانسل یه سیمکارتم روش باز میده.
Sent from my iPhone 6s+
مودم 3372 به صورت آنلاک (سفارش مگا فون) در سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موجود هست
منتها نمیدونم همین فایل ها روی این مودم هم قابل فلش زدن هست یا نه
کمترین قیمتی که میتونی تهیه کنی همیناست.از بامیلو یا راستین بازار.سیمکارت هم نخواستی خوب استفاده نمیکنی وگرنه خود مودم رو آنلاک کنی ربطی دیگه به ایرانسل نداره.
آره همین فایلها به همه این مودمها میخوره.فقط باید از رو مودم ببینی مدل s هست یا h که برای همون رو دانلود کنی.
دوستان من مودم e5372t رو احتمالا می خوام بفروشم . دوام باتری 3560 میلی امپریش خیلی خوبه. توی بازار ایران نیست و برای من از استرالیا اوردند. هواوی برای تلسترا سفارشی زده. انتن زیر هم اشانتیون میدم. اگر کسی تمایل داشت قیمت مد نظرش رو پخ کنه.
ای دی تلگرامم akbar9000
![]()
سلام من دنبال یک روش برای انلاک کردن مودم هواوی e5220 لطفا اگه میشه بنده حقیر رو راهنمایی کنید
باتشکر جواد
دوستانی که نیاز به آنتن تقویتی دارند این سایت مدل های مختلفی آورده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قیمت هایش به نظرم زیاد جالب نیستند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)