این شرکت جدید نیست و چند سالی میشه فعالیتشو از ماهشهر شروع کرده
اینترنت پیشگامان رو تو خوزستان می فروشه تو بستر های adsl و wireless
من سال پیش تو آبادان ازشون adsl گرفتم . سرویس نامحدود 256 بدون محدودیت حدود 250 گیگ میشد دانلود کرد ماهی چهل تومن .
این شرکت جدید نیست و چند سالی میشه فعالیتشو از ماهشهر شروع کرده
اینترنت پیشگامان رو تو خوزستان می فروشه تو بستر های adsl و wireless
من سال پیش تو آبادان ازشون adsl گرفتم . سرویس نامحدود 256 بدون محدودیت حدود 250 گیگ میشد دانلود کرد ماهی چهل تومن .
هرچی که بشه برا ما که فرقی نداره!!..بدتر از حالای ما که ممگن نیست بشه
من منظورم همراه اول بود نه ایرانسل!
ایرانسل هم مگه نامحدود داره مثل همراه اول
من منطقه 4 هستم ؛ کیان اباد
راستش آره داره
من یکی از نزدیکانم پرسیدم فقط ببینید پورت خالی دارند یا نه
اگه بدر توی ناحیه رو میگین، که یکی از بدترین برخورد ها رو با مشتری داره، فکر میکنه مشتری ببوگلابیه!
یخورده بالاترش هم نمایندگی ایرانسل هست، اون از این بدتر، یه طبقه بالاست انگار دخمه اس
کلا نمیدونم چرا اینطورن، بدر فقط به ظاهر دفترش رسیده، پشتیبانی و اینا صفر
آره داره برو تو سایتشون نرم افزار "ایرانسل من" رو دانلود کن از اونجا با حساب E-care وارد نرم افزار شو تمام طرح ها رو نشون میده
بدر رایان که مال 200سال پیشه قبلا خوب بود شبانه داشت اکانتینگش هم مثل مخابرات ibs هست میگفتن شبا سرعتا رو از اکانتینگ باز میزاره و اندازه دان استریمتون میتونستید سرعت بگیرید ولی انگار بعد یه مدت تنظیم مقررات فهمیده بود گفتن جریمشون کرده و برا چند روز نتشون قطع شده
الان هم فکر کنم شبانه رو حذف کرده البته آخرین خبری که ازشون داشتم قرار بود adsl رو جمع کنن و فقط وایرلس کار کنن دیگه نمیدونم الان هنوز adsl کار میکنن یا نه
Last edited by farshad0123; 20-07-2016 at 20:59.
نت من هیچ سایتی باز نمیکنه.
مال شما هم اینطوریه ؟
چند بار ریست کردم آیپی هم 2185 هست
اگه چراغ ADSL نمیپره پس مشکل از مرکز مخابراتی نیست احتمالا
اینجور قطعی مربوط میشه به ISP احتمالا واسه فیبر نوری همچنان مشکل IP گرفتن وجود داره
اون مشکل سرعت هم دست خودشونه واسه فیبر نوری محدود کردن سرعت رو ( از اکانتینگ )
طرح نامحدود اش چند تا چنده ؟
قیمت چقدره؟ 3 جی تو اهواز سرعتش بالاتر از همراه اوله یا نه![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)