تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2063 از 2365 اولاول ... 10631563196320132053205920602061206220632064206520662067207321132163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,621 به 20,630 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام
    برادر من امپ 4کانال که نمیتونه 2جفت کواک و یه ساب رو ساپورت کنه.
    شما باید یه 4کانال برای باند و یه امپ مونو برای ساب تهیه کنی .
    پخش نظرم اگر اکبند میخوای بگیری 123 الپاین .دسته دو هم : 145 یا 9886 .
    امپ 4کانال دسته دو میتونی 6604 جی وی سی یا 7004 جی وی سی یا 4115 hpx گرندزیرو یا هرتز ep4x دسته دو پیدا کنی .
    باند بیضی : 6921 سونی
    Mtx t6c693
    1072 dls
    Mc609 gladen
    و باند گرد 16 سانتی : واسه این مورد تجربه ای ندارم چون تاحالا سمتش نرفتم اما هلیکس صدای خوبی داره .گرند زیرو هم ارزون داره.گلیدن هم از 200 داره به بالا .
    منکه نگفتم آمپ 4 کانال میخوام.گفتم 5 کانال اگه نشد به اجبار 4 کانال.آخه اگه 2 تا آمپ ببنم جدای از هزینه بالای 2 تا آمپ دوبرابر کابل و ... هم لازم میشه!تجربه ی هدیونیت alpine 9883 رو دارین؟آکبندشو میتونم بخرم با بودجم میخونه اگه خوب باشه.2 جفت کامپ بلندی صدای 6975 رو داره؟چون پرتاب صدای 6975 کاملا برام کافیه زیادم هست فقط کیفیت نداره خستم میکنه.یه جفت کامپ برا طاقچه یه جفت برا درا.کامپی که مثلا 50 آر ام اس میده رو نمیشه دوتاشو بست به یه کانال؟!یعنی دوجفتشو بست به دوکانال. دوکانال دیگه رو هم بریج بست به ساب؟!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

راستی الان ماشینم پرشیاست ولی احتمالا چند ماه دیگه ال90 بخرم

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

منکه نگفتم آمپ 4 کانال میخوام.گفتم 5 کانال اگه نشد به اجبار 4 کانال.آخه اگه 2 تا آمپ ببنم جدای از هزینه بالای 2 تا آمپ دوبرابر کابل و ... هم لازم میشه!تجربه ی هدیونیت alpine 9883 رو دارین؟آکبندشو میتونم بخرم با بودجم میخونه اگه خوب باشه.2 جفت کامپ بلندی صدای 6975 رو داره؟چون پرتاب صدای 6975 کاملا برام کافیه زیادم هست فقط کیفیت نداره خستم میکنه.یه جفت کامپ برا طاقچه یه جفت برا درا.کامپی که مثلا 50 آر ام اس میده رو نمیشه دوتاشو بست به یه کانال؟!یعنی دوجفتشو بست به دوکانال. دوکانال دیگه رو هم بریج بست به ساب؟!
    شما دوتا سیم کشی نمیخوای ، یک سیم کشی قویتر میخوای و تقسیم .
    قطعاتی که ازشون حرف میزنید ربطی بهم ندارن ، اسپیکر بازاری پایونییر در کنار پخش قدیمی آلپاین ؟!
    ازون کارا شاید بشه با یک آمپ قوی کرد ، ولی خوب کنترل روی صدا از بین میره ! عملا یچیز تو مایه های همون 6975 میشه .

شما اگه کیفیت میخوای یک جفت کامپ خوب جلو ببند + یک ساب .
    ا

4. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirhosein72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام..
    ایا امپهای چند سال قبل که ساخته در ژاپن یا ساخت توی یکی از کشورهای اروپایی است به این چینی های امروز ارزش خرید دارد؟؟؟؟؟
    بستگی به امپ داره.

6. این کاربر از amirhosein72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام..امیرجسین عزیز...
    یک جا رفتم امپ سونی وپاناسونیک داشت گفت ساخت خود ژاپن است...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

شما دوتا سیم کشی نمیخوای ، یک سیم کشی قویتر میخوای و تقسیم .
    قطعاتی که ازشون حرف میزنید ربطی بهم ندارن ، اسپیکر بازاری پایونییر در کنار پخش قدیمی آلپاین ؟!
    ازون کارا شاید بشه با یک آمپ قوی کرد ، ولی خوب کنترل روی صدا از بین میره ! عملا یچیز تو مایه های همون 6975 میشه .

شما اگه کیفیت میخوای یک جفت کامپ خوب جلو ببند + یک ساب .
    ا
    دوست عزیز انگار من نمیتونم منظورمو برسونم.میگم قبلا 6975 داشتم کیفیتش افتضاحه نه اینکه بخوام دوباره ببندمش.پس یه جفت کامپ برا درا با یه جفت کواک برا عقب؟پس با این حساب مجبورم یه آمپ مونو هم بعدا اضافه کنم.کواک سونی،ام تی ایکس یا هلیکس؟آمپ XM-GTR4A سونی گزینه ی مناسبی میتونه باشه برا کواک و کامپ؟پخش هم 9883 آلپاین؟نظرتون راجب اینا چیه فعلا؟بعدا آمپ مونو هم میخرم سابمم وصل میکنم.یه جا خونده بودم برا بهتر شدن سیستم باید کواک یا کامپ جلو پرتاب صداش از عقبیا بیشتر باشه!آمپ 5 کانالم که هیشکی هیچ چیزی در موردش نگفت مثلا میتونست امپ 9500 کنوود باشه با کواکی مثل e69x هلیکس و یه جفت کامپ برا درا.اما چون هیچ تجربه ای درموردشون ندارم خواستم از تجربه ی شما عزیزان استفاده کنم ولی ظاهرا هیشکی موافق نیس.
    Last edited by ROUGH; 15-07-2016 at 21:28.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام:

دوستان 1 جفت باند جی بی ال 963 تازه خریدم 400 وات اهمش زده 2.3 ساخت 2016 می باشد
    فروشنده گفت هم با آمپ کار می کنه هم بدون آمپ حالا از کجا باید فهمید قابل نصب آمپ می باشد یا نه ؟
    در ضمن هد یونیت 9650 پایونیر می باشد

با تشکر

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان عذر میخام مجدد مزاحم شدم ؛ به نظرت روی درای عقب حرکت نزنم ؟ کامپ نزارم تو درای عقب ؟ ماشین 405 ، یا کامپ بزارم در جلو بقیه طاقچه عقب ؟ عقب ب نظرت یه جفت ج میده یا دو جفت ببندم ؟ کامپ و کواک با هم واسه طاقچه عقب ج نمیده ؟ کواک هم کاپا11 مد نظرمه بازم اگه مدل خاصی مد نظرتونه بگید
    سپاس از پاسخگویی
    Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
    سلام صبح دوستان بخیر.
    خیر رو در نیازی نیست.
    به نظر من اگر قراره عقب هم اسپیکر نصب کنی کامپ نصب کنی بهتره البته در کنار ساب ووفر ولی اگر ساب نمیبندی چاره ای به کواک نیست. اونم یک جفت کافیه.ولی ساب ووفر یه چیز دیگه هست.
    حمید جان مجددا سلام و ممنون بابت پاسخ گویی محصولات گلیدن اصل رو از کجا میتونم گیر بیارم داداش ؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
    سلام
    هر لوازمی خواستید اگر تهران تشریف دارید که معرفیتون میکنم حضورا تشریف ببرید و اگر شهرستان هستین و اگر مایل بودین میتونم براتون تهیه و ارسال کنم.
    لطف کنید این تاپیک رو هم ملاحظه بفرمائید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام..
    ایا امپهای چند سال قبل که ساخته در ژاپن یا ساخت توی یکی از کشورهای اروپایی است به این چینی های امروز ارزش خرید دارد؟؟؟؟؟
    سلام
    اگر خیلی قدیمی باشن خیر صلاح نیست.احتمال فساد در متریالشون هست مثل خازنها و....
    دوست عزیز انگار من نمیتونم منظورمو برسونم.میگم قبلا 6975 داشتم کیفیتش افتضاحه نه اینکه بخوام دوباره ببندمش.پس یه جفت کامپ برا درا با یه جفت کواک برا عقب؟پس با این حساب مجبورم یه آمپ مونو هم بعدا اضافه کنم.کواک سونی،ام تی ایکس یا هلیکس؟آمپ XM-GTR4A سونی گزینه ی مناسبی میتونه باشه برا کواک و کامپ؟پخش هم 9883 آلپاین؟نظرتون راجب اینا چیه فعلا؟بعدا آمپ مونو هم میخرم سابمم وصل میکنم.یه جا خونده بودم برا بهتر شدن سیستم باید کواک یا کامپ جلو پرتاب صداش از عقبیا بیشتر باشه!آمپ 5 کانالم که هیشکی هیچ چیزی در موردش نگفت مثلا میتونست امپ 9500 کنوود باشه با کواکی مثل e69x هلیکس و یه جفت کامپ برا درا.اما چون هیچ تجربه ای درموردشون ندارم خواستم از تجربه ی شما عزیزان استفاده کنم ولی ظاهرا هیشکی موافق نیس.
    سلام
    با آمپ سونی gtr4 موافقم امپ خوبیه.
    در مورد امپ 5 کانال میتونید به گلیدن RC150C5 هم فکر کنید کمی قیمتش بالاس ولی ارزش خرید داره.1.050.000 تومن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام:

دوستان 1 جفت باند جی بی ال 963 تازه خریدم 400 وات اهمش زده 2.3 ساخت 2016 می باشد
    فروشنده گفت هم با آمپ کار می کنه هم بدون آمپ حالا از کجا باید فهمید قابل نصب آمپ می باشد یا نه ؟
    در ضمن هد یونیت 9650 پایونیر می باشد
    با تشکر
    سلام
    یعنی چی 2.3 اهم؟!!مگه میشه آخه؟!!! یا باید 2 باشه یا 3 دیگه
    به طور کلی بهتره اسپیکرهای 4 اهمی به پائین رو مستقیم به پخش وصل نکنید.بهتره با آمپلیفایر مناسب درایو بشن.هم صدای بهتری بهتون میده هم به دستگاه فشار وارد نمیشه.

11. 4 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

آقا حمید ممنون از پاسخ

این 2.3 اهم دقیقا روی جعبه دستگاه نوشته
    و جالب اینکه تو دفترچه هد یونیت 9650 نوشته از به کار بردن اسپیکر زیر 4 اهم خودداری نمائید

حالا اگر این اسپیکر را مستقیم بزنم احتمال سوختن تیوتر زیاده ؟ و عمر اسپیکر کاسته میشه درسته؟

خوب اگه به آمپ بزنم مشکل ( مثلا 725 کننود یا 3602 پایونیر کدام بهتره؟) پیش نمیاد؟
    منظور از درایو شدن یعنی تبدیل خروجی اسپیکر به 4 اهم بوسیله آمپ می باشد؟

با تشکر از پاسخ شما
    Last edited by breny; 16-07-2016 at 15:04.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Amir 3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با سلام
    لطفا براي پرايد 132، يک هديونيت و يک جفت باند و آمپلي فايرمعرفي نماييد. میزان هزینه تقریبا 600 تومان . پس از بررسی خودم به این اقلام رسیدم: پخش در رنج 230 تومان(Pioneer Deh-x1853ub و Sony CDX-G1152U)، باند 200 تومان (Pioneer TS-6965V3 و Pioneer TS-A6995S) و آمپ 2 یا 4 کانال (Pioneer GM-A 3602 و Pioneer GM-A4604) .خواهشمندم در خصوص ترکیب پیشنهادی خودتون ، و نه الزاما همین اقلام منو راهنمایی کنید. با تشکر

حمید
    آقا وقت کردی دست مارو هم بگیر لطفا و اینکه ممکنه آمپ رو بعدا بخرم باندی رو تو رنج 200 تومن
    معرفی کنید که هم بدون و هم با آمپ قابل استفاده باشه؟ تشکر
    نیست کسی که مرا یاری کند؟!؟!؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •