من سرویس جشنواره گرفتم...ولی دکمه خرید واسم غیرفعاله.
دوستان برای شما هم اینطوریه؟.
من سرویس جشنواره گرفتم...ولی دکمه خرید واسم غیرفعاله.
دوستان برای شما هم اینطوریه؟.
خیر.من هم سرویسم جشنوارست و همین الان 10 گیگ خریدم بدون هیچ مشکلی
این بسته های شاتل لند و اینا خیلی بی خورده کلا![]()
من سرویسم جشنواره(اکو optimal) هست و گزینه 10ت برام غیر فعاله.
جالبه بعد از این همه حرف و سخن که اینترنتو ارزون میکنیم و ترافیک داخلی رو تقریبا به نامحدود نزدیک میکنیم و فلان و بهمان... حالا شاتل اومده برای سایت متعلق به خودش که هر گونه مصرفی از سوی کاربران برایش ضرری ایجاد نمیکنه ( از لحاظ پهنای باند و خرید آن ) و به اصلاح از این جیب به اون جیب میشه ، محدودیت گذاشته و 20 تومن میگیره!!!! نمردیمو ارزون شدن نت و نت نامحدود رو هم دیدیم!!! با این همه ، باز اگه نماوا و شاتل لند از نظر محتوا سایت های در خور و خوبی بودند ، شاید این هزینه کمی منطقی میومد ولی اینکه واسه یه مشت سایت بی محتوا و بی کاربرد اینقد پول بگیرن ، زور داره!
خدایی نماوا رو که نمیدونم ولی شاتل لند سایتش خیلی خوبه مخصوصا بخش نرم افزار ! میشه گفت تقریبا غنی هست ! باید توجهم داشته باشیم که سابقه سایتایی مثل پی سی دانلود یا همین پی سی ورلد خودمونو رو نداره !
بخش بازیشم اگه این مصادیق مجرمانه بزاره اونم خیلی خوبه ! نمیدونم الان تمام مشکلات این مملکت حل شده فقط مثلا بتمن یا رزیدنت اویل بازی کردن ما مونده !!!
بازی های جدید رو هم تا جایی که من میدونم میذاره ولی بعضیاشون به دلیل همین مصادیق مجرمانه بعد چن روز لینکاش پاک میشه :/
Last edited by | SoRoush 8K |; 07-07-2016 at 23:56.
سلام
دوستان کسی از قیمت سرویس وایرلس شاتل و هرینه راه اندازیش اطلاعی داره (PtP) و این که سرعت و محدودیت مصرفش چقدر هست؟
من خودم تا حالا نداشتم ولی بر اساس پرس و جویی که کردم ، هزینش کلا با آنتن و مودم و نصب و غیره ، چیزی بین 400 تا 500 تومن در میاد! کیفیتش که خیلی خوبه و سرعتشم بستگی داره که فاصلتون تا دکل شاتل چقدر باشه که اگه نزدیک باشید و قدرت سیگنالتون بالا باشه ، بالای 30 مگابیت سرعت خواهید داشت!
در مورد محدودیت و نوع سرویس ها، هر دو مانند سرویس های adsl ( اکو و ارت ) می باشد ؛ در صورت مصرف زیاد در تایم رایگان ، در سرویس های وایرلسی هم محدود میشید!
دوستان کسی مشکل تایم اوت و لگ داشت تو بازی نداره ؟؟
پینگ تو بازی اوکیه ولی لگ داره زیاد، پینگ گوگل کاملا تایم اوت میشه
سلام دوست عزیز
ممنون از اطلاع رسانیتون
مورد اول که زده به همراه ترافیک ویژه شاتل لند ، منظور همینکه که از سایت شاتل لند 1000 گیگابایت میتونیم دانلود کنیم ، چون من برای همین شاتل لند میخواستم قبل از تعطیلات بیام شاتل اما متاسفانه امروز فردا متصل خواهد شد ، گفتم اگه همینطوره همین مورد رو خریداری کنم
با سپاس![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)