تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1327 از 1849 اولاول ... 3278271227127713171323132413251326132713281329133013311337137714271827 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,261 به 13,270 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوست عزیز من کی طرفداری های وب رو کردم اخه؟! من میگم با تمامی تست هایی که روی PAP ها انجام دادم در خصوص پورت های مختلف فقط های وب الان سه ساله که نسبت به شرکت هایی که قبلا بودم خوب عمل کرده حتی شاتل که که از پیشگامان پهنا میگیره هم کم میاده منتها نیاز به یه سری هزینه ها هست!
    100% کلا تو تمامی کشور ما هیچ کاری رو تخصصی پی نمیگیرن فقط سهل انکاری و. ....... که باعث دردسرهای زیادی میشه!
    همین

2. 2 کاربر از frozan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

اگه واقعا روش و راه حلی وجود داره از دوست عزیزمون Frozen درخواست دارم که با کابران با سابقه درمیون بزاره ( پابلیک هم نمیشه )
    در ضمن چندتا نکته :
    1. خرید لود بالانسر واقعا صرفه اقتصادی نداره
    2.در مجموع های وب وضعش خرابه ( این به وضعت اکثر مشتریا بستگی داره و کافیه به اینستاگرم های وب مراجعه کنید / روش و راه حل دور زدن معیار خوبی برای سنجش یک isp نیست مخابرات کلی باگ داشت و من n گیگ حجم رایگان دانلود کردم با سرعت 500 کیلو و ماهی 7 تومن برای من عالی بود ولی بقیه ناراضی بودن پس لزوما رضایت بنده دلیلی بر خوب بودن isp نیست
    3.دوستانه مشکل رو حل کنید

4. 4 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوست عزیز من کی طرفداری های وب رو کردم اخه؟! من میگم با تمامی تست هایی که روی PAP ها انجام دادم در خصوص پورت های مختلف فقط های وب الان سه ساله که نسبت به شرکت هایی که قبلا بودم خوب عمل کرده حتی شاتل که که از پیشگامان پهنا میگیره هم کم میاده منتها نیاز به یه سری هزینه ها هست!
    100% کلا تو تمامی کشور ما هیچ کاری رو تخصصی پی نمیگیرن فقط سهل انکاری و. ....... که باعث دردسرهای زیادی میشه!
    همین
    عزیز من خدمتتون پخ دادم اگه دوس داشتید با من درمیون بزارید در غیر اینصورت با دوست خوبمون Mohammad2010 در میون بزار ( برای تایید صحت حرفاتون )
    موفق باشید

6. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اگه واقعا روش و راه حلی وجود داره از دوست عزیزمون Frozen درخواست دارم که با کابران با سابقه درمیون بزاره ( پابلیک هم نمیشه )
    در ضمن چندتا نکته :
    1. خرید لود بالانسر واقعا صرفه اقتصادی نداره
    2.در مجموع های وب وضعش خرابه ( این به وضعت اکثر مشتریا بستگی داره و کافیه به اینستاگرم های وب مراجعه کنید / روش و راه حل دور زدن معیار خوبی برای سنجش یک isp نیست مخابرات کلی باگ داشت و من n گیگ حجم رایگان دانلود کردم با سرعت 500 کیلو و ماهی 7 تومن برای من عالی بود ولی بقیه ناراضی بودن پس لزوما رضایت بنده دلیلی بر خوب بودن isp نیست
    3.دوستانه مشکل رو حل کنید
    حرفات رو به شدت تایید می کنم
    کلا حرف و منظور من همین بود و قصد ناراحت کردن و توهین به کسی رو نداشتم

8. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

سلام خدمت شما دوست عزیز
    لزوما مشکلی نبود و نخواهد بود! یکم جر و بحث که این همه خصومت نداره دوست عزیز
    من فقط اینارو به عنوان راهنمایی عرض کردم دوست عزیز
    درسته خرید لودبالانسر برای کوتاه مدت صرفه اقتصادی نداره ولی برای بلند مدت تمامی هزینه ها برمیگرده!
    من هیچ وقت نگفتم های وب خوبه و الانم میگم! درسته نارضایتی های زیادی وجود داره و این بر هیچ کس پوشیده نیست تمامی PAP ها دارن!
    این راهکار خدایی نکرده اصلا و ابدا دور زدن و استفاده حروم نیست(با وجود اینکه همین اقایون دارن بیت المال رو به تاراج میبرن) الان تو مخابرات و اسیاتک هم باگ هایی هست که مصرف کلا صرف در نظر گرفته میشه ولی اصلا ارزش نداره!
    ببینید این راهکار رو میشه علنی کرد ولی اصلا لازم نیست!
    ابتدا باید تمامی مولفه های شما بررسی بشه تا ببینیم امکانش هست برای شما یا نه!
    مشکلی هم نبوده و نیست جناب broosli ادم خوبی هستن و ........
    هیچ کدورتی هم نیست!

10. 2 کاربر از frozan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

عزیز من خدمتتون پخ دادم اگه دوس داشتید با من درمیون بزارید در غیر اینصورت با دوست خوبمون Mohammad2010 در میون بزار ( برای تایید صحت حرفاتون )
    موفق باشید
    سلام خدمت شما دوست عزیز
    پاسخ داده شده!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

نه بازم زومیت باز نمیشه !
    کلا یکی دو روز با همون dns اتوماتیک کار کن
    تو این چند ماهی که از های وب نت گرفتم کلا حالت dns اتوماتیک بهتر از dns دستی بوده (dns دستی ممکنه بعضی مواقع ایجاد کندی و یا حتی بازنشدن بعضی از سایت ها کنه و خیلی هم تفاوتی از نظر پینگ و سرعت با اتوماتیک نداره)

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

- - - Updated - - -

جناب
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    پ خ بدین با هم حلش کنیم ارادت!

- - - Updated - - -

شما که باید بهتر از همه بدونید نمیشه راه کارهارو پابلیک کرد!
    موفق باشید
    چرا الکی دارین قضیه رو پیچیده میکنین !؟
    اگه راهی هست که مشکل باز نشدن بعضی سایت ها حل بشه همین جا بگین ، اگه نه هیچی نگین کلا !
    والا من تا یه هفته پیش همه سایت ها رو راحت باز میکردم مشکلی هم نبود الان یه هفته گند زده !
    اینم مطمئنم مشکلی از سمت من نیست چون همین الان هم با قیلتر شکن همه سایت ها راحت باز میشن !

کلا یکی دو روز با همون dns اتوماتیک کار کن
    تو این چند ماهی که از های وب نت گرفتم کلا حالت dns اتوماتیک بهتر از dns دستی بوده (dns دستی ممکنه بعضی مواقع ایجاد کندی و یا حتی بازنشدن بعضی از سایت ها کنه و خیلی هم تفاوتی از نظر پینگ و سرعت با اتوماتیک نداره)
    من همیشه رو اتومات هست

14. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

چرا الکی دارین قضیه رو پیچیده میکنین !؟
    اگه راهی هست که مشکل باز نشدن بعضی سایت ها حل بشه همین جا بگین ، اگه نه هیچی نگین کلا !
    والا من تا یه هفته پیش همه سایت ها رو راحت باز میکردم مشکلی هم نبود الان یه هفته گند زده !
    اینم مطمئنم مشکلی از سمت من نیست چون همین الان هم با قیلتر شکن همه سایت ها راحت باز میشن !
    دمت گرم منم همینو میگم همون طوری که چند صفحه قبل هم گفتم با قندشکن این مشکل حل میشه ولی راه حل معقولی نیست

16. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ظاهرا مشکل کاهش شدید سرعت آپلود هم به مشکلات قبلی اضافه شده!

18. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •