تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1325 از 1849 اولاول ... 3258251225127513151321132213231324132513261327132813291335137514251825 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,241 به 13,250 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

من این مشکل باز شدن صفحات رو ندارم فقط کندی هست که خوب یه چیز طبیعیه تو های وب. اینایی که مشکل باز شدن صفحات دارن مطمئنید مشکل از سرعتتون نیست ؟ تست بگیرید اینجا ببینید مشکل از سرعت نباشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سایت ها کلا با سرعت 40 کیلوبایت باز میشن ولی ساعت 4 صبح من تست کردم سرعت تک کانکشن رو 700 کیلوبایت بود. پس مشخصه همش از شلوغی و افت پهنای باند های وبه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

های وب مشکل پهنای باند و نوسان شدید سرعت (سرعت تک کانکشن از 600 کیلوبایت (قبل از ظهر) تا 30 کیلوبایت (بعد از ظهر و شب) متغیره) در ساعات مختلف شب و روز داره درست، ولی این مشکل باز نشدن سایت ها ربطی به سرعت نداره چون حتی صبح ها هم که سرعت تک کانکشن تا 400-500 بالا میره و سایت های مختلف خیلی سریع لود میشن باز هم نمیتونه بعضی از سایت ها (مثل زومیت، ایران کیش و ...) رو باز کنه که فقط به آی پی ربط داره چون با تغییر آی پی و با همون سرعت (حتی سرعت تک کانکشن 30 کیلوبایت) هم لود میشن (اگه کند هم باشه باز هم میتونه باز کنه به شرطی مشکل ip نداشته باشه)

5. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من این مشکل باز شدن صفحات رو ندارم فقط کندی هست که خوب یه چیز طبیعیه تو های وب. اینایی که مشکل باز شدن صفحات دارن مطمئنید مشکل از سرعتتون نیست ؟ تست بگیرید اینجا ببینید مشکل از سرعت نباشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه سایت خاص برا همه باز نمیشه مشکل از سرعت نیست

7. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

الان دوساعته برا من قطع شده خیلی خوب سرویس میده قطعی هم براشون داره عادی میشه.موقع تمدید گزینه قطعی هم اضافه کنن به عنوان اپشن !

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

9. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

الان دوساعته برا من قطع شده خیلی خوب سرویس میده قطعی هم براشون داره عادی میشه.موقع تمدید گزینه قطعی هم اضافه کنن به عنوان اپشن !

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
    واسه منم تا ساعت 12 قطع بود!

11. این کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دیگه google translate هم نمیتونه باز کنه (حتی با آی پی هایی که zoomit و ایران کیش باز میشن!)
    برای من google translate راحت باز میشه ولی زومیت که اصلا باز نمیشه gsmarena هم به زور و به شدت قاطی پاتی باز میشه !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

برای من google translate راحت باز میشه ولی زومیت که اصلا باز نمیشه gsmarena هم به زور و به شدت قاطی پاتی باز میشه !
    اگه dns رو دستی تنظیم کردی برو اتوماتیکش کن و دستور ipconfig /flushdns رو تو cmd بزن و بعدش یه بار مودم رو خاموش و روشن کن تا dns ات اتوماتیک بشه اینجوری شاید با تغییر ip مشکل بازنکردن zoomit حل بشه (البته تو حالت dns اتوماتیک هم باید چند بار خاموش و روشن کنی ولی اگه dns دستی باشه دیگه اصلا زومیت و ... بازنمیشن (من خودم دیشب تا امروز dns ام دستی تغییر دادم 10-15 بار هم مودم خاموش و روشن کردم دیگه اصلا سایت زومیت، ایران کیش و ... رو باز نمیکرد)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

امروز google tranlate رو باز میکنه ولی 30-40 ثانیه طولش میده!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

بای وبه دیگه نمیشه کاریش کرد (الان که فقط ADSL ارائه میدن اینطوریه ببین شبکه 4g شون راه اندازی بشه وضع چی میشه!!)
    بعد بعضیا میان میگن بیایید 1.5 میلیون خرج کنید لود بالانسر و .. بخرید چون های وب خوبه!!
    فرض کن 2 تا خط گرفتیم با لود بالانسر و میکس کردیم و... وقتی نمیتونه چهارتا سایت معمولی داخلی رو باز کن چه فرقی میکنه سرویست 128 باشه یا بری دوتا خط بگیری و هزینه کنی و .. که سرعت دانلودت بشه 2.5 مگابایت با اون تجهیزات هم باز نمیتونه سایت باز کنه که
    سلام خدمت شما!
    مثل اینکه شما اصلا ادب و نزاکت رو کاملا از یاد بردین!
    این لود بالانسر فقط برای میکس کردن دوتا خط نیست که سرعت بالای 2.5 بده!
    این لودبالانسر به رنج ای پی هایی دسترسی داره که شما تو خواب هم نمیتونی تصورشو کنی اقای محترم!
    از 5 پورت لودبالانسر دوتا به های وب اختصاص داده شد دوتا به شاتل و یه دونه به اسیاتک!
    وقتی شما از IT دانشی ندارین چرا اظهار نظر می کنید اخه!؟ هی من چیزی به شما نمیگم شما باز شروع میکنی به اراجیف بافتن!
    شما فرق پورت tcp udp رو بگو
    در خصوص رنج ای پی هم بفرما تا ما روشن بشیم چرا چهارتا رنج ای پی رو هر مشترکی باید باشه!؟
    این مشکل سرعت اکثر دوستان به خاطر پورت اتصال و مسیردهی و 100 البته تجهیزات مخابراتی هستش و ربطی به همه نداره!
    تست سرعت هارو نگاه کن: با پورت UDP و رنج...........

با کدوم سرویس دهنده ای تو اوج شلوغی حوالی ساعت 8 شب پک لاست میشه صفر درصد اون نه یه روز کلا 365 روز سال:

و با کدوم سرویس دهنده ای اونم با یه لاین اینترنت 8 مگ در حالت عادی با چرت ترین ------ میتونی ویدیوهای 4K استریم کنی؟!

تو کدوم سرویس دهنده ای چه سرور داخل چه سرور خارج می تونید بدون هیچ تنظیمات و اکانتی میانگین 10 گیگ دان کنی؟!

اینم تست از وب سایت: whatbox.ca/speedtest

بابت حجم زیاد عکس ها پوزش میخوام!
    فقط این نکته رو عرض کنم والسلام در بین تمامی PAP ها فقط به جد میتونم بگم تنها های وب ارزش داره!
    ببینید سرعت نت با وجود بستگی زیاد به تجهیزات مخابراتی به تجهیزات ما هم بستگی داره!
    مودم و روتر و کانفیگ و پورت و رنج دی ان اس و ...........
    کاش به جای مسخره کردن راهکار میخواستین!!!!!!!
    افسوس................
    در پناه حق
    Last edited by frozan2014; 30-06-2016 at 12:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •