تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1316 از 1849 اولاول ... 3168161216126613061312131313141315131613171318131913201326136614161816 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,151 به 13,160 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اره متاسفانه zoomit دو سه روزه الان برام باز نمیشه !
    بعضی سایت های داخلی هم سرعت باز شدنشون افتضاح شده - نمونش فارس نیوز - از سایت خارجی دیر تر باز میشه !
    نمیدونم جریان چیه ! قبلا این مشکل های مسخره رو نداشتم
    نکته جالبش اینجاست که همین سایتا با قندشکن به راحتی باز میشن (یه راهشم اینه که مودمو خاموش و روشن کنی آی پی عوض بشه)
    معلوم نیست دارن چی کار میکنن ولی هرچی هست بی ارتباط با طرحهای اینترنت ملی و فی. لتر. ینگ هوشمند نیست (آسیاتک هم 2-3 ماهه همین بلا سرش اومده)

2. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

نکته جالبش اینجاست که همین سایتا با قندشکن به راحتی باز میشن (یه راهشم اینه که مودمو خاموش و روشن کنی آی پی عوض بشه)
    معلوم نیست دارن چی کار میکنن ولی هرچی هست بی ارتباط با طرحهای اینترنت ملی و فی. لتر. ینگ هوشمند نیست (آسیاتک هم 2-3 ماهه همین بلا سرش اومده)
    اره با قند شکن باز میشن ولی من از دیروز 3 بار مودم رو خاموش روشن کردم ایپی هم عوض شده ولی بازم زومیت باز نمیشه !

4. 2 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اره با قند شکن باز میشن ولی من از دیروز 3 بار مودم رو خاموش روشن کردم ایپی هم عوض شده ولی بازم زومیت باز نمیشه !
    بستگی به شانست و آی پی که بهت میفته داره ممکن با 10 بار خاموش و روشن کردن هم مشکل حل نشه (به گیت وی هم ربطی نداره چون من دوبار که آی پی گرفتم هر دو از گیت وی 13 بود ولی با یکی زومیت و ایران کیش و ... بازنمیشدن ولی با یه آی پی دیگه از همون گیت وی همه این سایتا باز میشدن)
    روز به روز هم داره به تعداد سایتایی که های وب باهاشون این مشکل رو داره اضافه میشه
    Last edited by broosli; 26-06-2016 at 16:31.

6. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دانلود شبانه شما هم مشکل داره ؟ نوسان سرعت خیلی زیاد شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

دانلود شبانه شما هم مشکل داره ؟ نوسان سرعت خیلی زیاد شده
    کلا هر اتفاقی که واسه این چند روزه واسه نت میوفته ۹۹٪ از‌ طرف های وبه [emoji1]

شاید باورتون نشه ولی نت من از شنبه صبح قطعه! میگن مرکزتون دارن کابل برگردان میزنن تا ۳ روز کاری زمان میبره. نمی دونم جریان این کابل برگردان چیه که ساختمان روبرویی و کل‌ ساختمان ما (حتی طبقه بالایی که فقط‌ رقم آخر شمارش با ما فرق میکنه) اینترنتشون بدون اختلال وصله اونوقت این های وب یدونه شنبه خرابی خط زدن، دیروز زنگ زدم دوباره یه خرابی دیگه زدن گفتن ۳ روز کاری زمان میبره! ۲۸خرداد هم ۲۴ ساعت نتم به خاطر اختلالات خود های وب قطع بود. ۲۴ خرداد هم ۷-۶ ساعت نت نداشتم به خاطر این که یهو حجمم از ۱۲ گیگ اومده بود رو 0!
    موقعی هم که وصله هر لحظه امکان داره چراغ اینترنت واسه ۱ دقیقه تا ۱ ساعت خاموش بشه.

یه ماهی هم هست که پکت لاست و تایم اوت و سرعت تک کانکشن به حد اعلای خودش رسیده.

هر روز هم که یه سایت جدید به لیست سایت هایی که های وب باز نمیکنه اضافه میشه.

پشتیبانی هم که عملا کشک! هم اکنون شما نفر ۳۵ام در صف می باشید...

حالا ببینید بعد این که آواسل راه اندازی بشه چی میشه...

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

9. 3 کاربر از Aria.A97 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

کلا حرف دل ما رو زدی

11. 2 کاربر از broosli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اقا من امروز ترافیکم تموم شد ( البته 2 تا تا فشفشه 5 روزه در طول این ماه خریده بودم ) از سرویسم 4 روز مونده ، خواستم بازم یه 5 روزه بگیرم دیدم نمیشه ! خواستم تمدید کنم هم دیدم نوشته فقط 72 ساعت مونده با پایان سرویس میشه این کارو کرد ! حالا مجبور شدم الکی یه فشفشه 1 روزه بگیرم تا فردا بشه بتونم تمدید کنم ! اینجور وقتا باید چی کار کنم !!؟ راهی هست ؟

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

اقا من امروز ترافیکم تموم شد ( البته 2 تا تا فشفشه 5 روزه در طول این ماه خریده بودم ) از سرویسم 4 روز مونده ، خواستم بازم یه 5 روزه بگیرم دیدم نمیشه ! خواستم تمدید کنم هم دیدم نوشته فقط 72 ساعت مونده با پایان سرویس میشه این کارو کرد ! حالا مجبور شدم الکی یه فشفشه 1 روزه بگیرم تا فردا بشه بتونم تمدید کنم ! اینجور وقتا باید چی کار کنم !!؟ راهی هست ؟
    خیر ! این هم از برکات های وب هست. تنها راه خرید نیترو یک روزه هست.

14. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه بخوای فشفشه 5 روزه بگیری ، باید یه نیتروی پیش خرید بگیری که 1 روز به پایان سرویست اضافه شه و بتونی بخری! اگه نه که تا فردا صبر کنی که سرویستو تمدید کنی!

16. 2 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت 4l1r3z4's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شاید باورتون نشه ولی نت من از شنبه صبح قطعه! میگن مرکزتون دارن کابل برگردان میزنن تا ۳ روز کاری زمان میبره. نمی دونم جریان این کابل برگردان چیه که ساختمان روبرویی و کل‌ ساختمان ما (حتی طبقه بالایی که فقط‌ رقم آخر شمارش با ما فرق میکنه) اینترنتشون بدون اختلال وصله اونوقت این های وب یدونه شنبه خرابی خط زدن، دیروز زنگ زدم دوباره یه خرابی دیگه زدن گفتن ۳ روز کاری زمان میبره! ۲۸خرداد هم ۲۴ ساعت نتم به خاطر اختلالات خود های وب قطع بود. ۲۴ خرداد هم ۷-۶ ساعت نت نداشتم به خاطر این که یهو حجمم از ۱۲ گیگ اومده بود رو 0!
    موقعی هم که وصله هر لحظه امکان داره چراغ اینترنت واسه ۱ دقیقه تا ۱ ساعت خاموش بشه.

در سایت 195 شکایت کنید و بابت قطعی ها خسارت بگیرید و باهاشون اتمام حجت کنید که در صورتی که قطعی ها ادامه داشته باشه تا تجدید نظر آخر میرید جلو !

18. 2 کاربر از 4l1r3z4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •