با توجه به اینکه سیستم چیلترینگ به نوشتن حروف با فاصله هم حساس هست در نوشتن دقت کنید تا فروم به لقاءالله نره.
مثلا بنویسیم برنامه : Foxtrot-Romeo-Echo-Echo-Golf-Alpha-Tango-Echo
اونایی که فیلمهای هواپیمایی و ... دیدن میدونن این سیستم کد چیه
با توجه به اینکه سیستم چیلترینگ به نوشتن حروف با فاصله هم حساس هست در نوشتن دقت کنید تا فروم به لقاءالله نره.
فــ ی ل ــ تر شکن هایی مثل Fr33 G*ate و غیره حجم زیادی از نت می برن + نمیخوام از این نرم افزار ها استفاده کنم
دوستان یعنی هیچ کسی نمیشناسه ؟
مملکتمون یکه تو دنیابا توجه به اینکه سیستم چیلترینگ به نوشتن حروف با فاصله هم حساس هست در نوشتن دقت کنید تا فروم به لقاءالله نره.
خدایا شکرت
منم این رو بلدم
Mandown Mandown
Last edited by tygod4everything; 15-06-2016 at 20:40.
این Swain و Malzahar به نظرم باید یه Nerf اساسی بگیرن + بیشترین Win Rate مال این 2 تاست
آره بابااین Swain و Malzahar به نظرم باید یه Nerf اساسی بگیرن + بیشترین Win Rate مال این 2 تاست
لامصب این سوین قدیم که باف فلان نشده بود من بازی کن خوب میدیدم 1 به 2 3 راحت میزد
الانش هم قاطیه برای خودش
اون اسپلش رو روشن میکنه. هرچی دشمن بیشتر دور ورش باشه انگار بیشتر خودش رو هلس می کنه . دیگه نمیمیره به این راحتی
مالز رو هم بی نمک باف کرد ریوت
کلا تو باف و نرف کردن کاراش خوشمزس.
جلل خالق
سگ مثلا میزنی فیلتر هستش بعد سایت کازینو انلاین هستش فیلتر نیستجلل خالق
Last edited by tygod4everything; 16-06-2016 at 15:40.

با سلام به دوستان... من دیروز میخواستم رنک بزنم .رفتیم تو چمپ سلکت ...اقا من دیدم تیممون خیلی ضعیف شده .. بعد چمپ سلکت لیو دادم تا نره تو بازی///هیچی دیگه خلاصه نیم ساعت بن شدم یه دونه از پرومو هام هم ضربدر خود .در حالی که هنوز بازی شروع نشده بود... میشه همچین چیزی؟
تو Ranked اگه داخل Champ Select باشی و لیو بدی LP از دست میدی و اگه تو Promotion باشی به عنوان Loss برات حساب میشه + Leaver Buster هم میخوری![]()

اقا خلاصه رفتم پروموی اخر رو بزنم ...یارو از اول اصرار داشت بره بالا میگفت من برم بالا بازی رو بردیم، نمیدونم من مین داریوسم و غیره خلاصه طرف داریوس رو برداشت ..حریف هم ناسوس رو پیک کرد(تا دقیقه 30 اقا 600 تا استک داشت) ....وسط هم فیز رو داشتیم..اقا همین که بازی شروع شد و من داشتم فاتحه داریوس رو میخوندم فیز ثانیه 50 به دست یاسو به قتل رسید و سیل عظیم فلیم بود که میبارید روش.داریوس هم که هیچی دیگه ریده بود .ولی ما پایین وضعمون خوب بود .. اقا سرتون رو درد نیارم رفتیم تا نکسوس طرف .یه مقدار هم اگه این ناسوس رو شل میگرفتیم یه تنه بازی رو میبرد.. خلاصه بردیم...
یک چیز خوشمزه بگم
داشتیم بازی می کردیم
من یی بودم و 9 0 1 بودم. 9 کیل
بعد بازی رو 20 تا کیل فکر کنم جلو بودیم
آقا یکدفعه بازی من شروع کرد به لگ سگی سگی
خوشمزه هرچیز دی سی هم میکردم درست نمیشد
بعد کلا از بازی اومدم بیرون. دی سی میکردم تو نمی رفت. بعضی موقع ها تو لوگین هم تو نمی رفت
اینجا بود که نظریه توطئه به وجود اومد
ریوت دید دشمن ادیر یک اسکین گرون قیمت اسپریت داره. ترش هم اسکین جدیده رو خریده. میخواست من رو دی سی کنه ببازیم
حالا چرا این رو میگم؟
چون من هر چی دی سی می کردم و تی تی ال هم عوض میشد. یکدونه تایم اوت هم نبود. یعنی مشکل از صبا نبود. خود ریوت میخواست حرومزاده بازی کنه این 2تا بنده خدا ببرن
منم نامردی نکردم با پ رو کککککک من دان من دان سی اومدم تو
ولی بعد دیدم کلا تیمم هنوز جلو هستش
بازی رو بردیم
برای شما هم همچین چیزی پیش اومده ؟
ولـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــی
یک چیز خوشمزه دیگه هم دیدم
کدوم چمپ هستش که بتونه تنهایی تاور اول رو بکوبه؟
این ادیر سگ پدر داشت تاور 1 ما رو بدون مینیون میزد. هلس تاور فکر کنم 200 300 تا بود فرار کرد. چون خودش هم مثلا 100 تا دیگه هلس داشت
اصلا من مونده بودم. یک چمپی اینقدر تانکی باشه. اینقدر هم همزمان دمیج بده؟ ( میدونم ادیر اپی هستش؟ ولی تا این حد لامصب )( شایدم پاور اف اسکین بوده
)
ادامه دارد...
عجب
بیلدش رو نگاه کن. اتک اسپیدش فقط ترینیتی هستش
بیلد این ادیر سگ اپی که تاور رو می تونه تنها بزنه
بوت Swiftiness همین سفید رنگه
تیتانیک هیدرا
سان فایر
ترینیتی
آیتم جنگل هم وریر که 60 تا دمیج میدی
تو رونه اش هم فقط 15% اتک اسپید داره
یعنی ایتم اتک اسپید این آقا فقط ترینتی هستش که 40% اتک اسپید میده ( میدونم کیو هم اتک اسپید میده )
ولی جلل خالق
با این چس آیتم؟ یک نفری تاور رو بندازه ؟
برید تو کار ادیر از من میشنوید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)