تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 5 اولاول 12345
نمايش نتايج 41 به 48 از 48

نام تاپيک: Fallout 4

اگه نباشه جاش خالی می مونه bache pooldar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    كرمانشاه

پيش فرض

دوستان وسایل لازم جهت آپگرید اسلحه بیستر کجا پیدا میشه ؟ چندتایی روغن و پیچ گوشتی پیدا کردم ولی مابقیش رو ندارم. ضمنا میدونم پرک gun nut هم لازم داره واسه آپگریدهای بالاتر.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

دوستان وسایل لازم جهت آپگرید اسلحه بیستر کجا پیدا میشه ؟ چندتایی روغن و پیچ گوشتی پیدا کردم ولی مابقیش رو ندارم. ضمنا میدونم پرک gun nut هم لازم داره واسه آپگریدهای بالاتر.
    ی پرک هست ب شما امکان میده وسایل دوروبر رو اوراق گنید و موارد خام بذست بیارید البته موارد خیلی خاص توشون نیست

3. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Captain Sj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بازیش خیلی سنگینه.خیلییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییی

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

بازیش خیلی سنگینه.خیلییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییی
    منظور از سنگین بودن از نظر سیستم مورد نیاز بازی است یا گیم پلی بازی؟در مورد گیم پلی باید بگم وقتی فال اوت نیووگاس رو برای اولین بار بازی کردم چنان حیرتی از گیم پلی بردم که قبلا تجربه نگرده بودم منی که چی تی ای بازی می کردم و کال او دیوتی گیم پلی این بازی برام غیرقابل هضم بود اون روند غیرخطی بازی آزادی بیش از حد در انجام همه کارها و المان های مختلفی که در بازی بود بازی رو برام خیلی سخت میکرد مثلا اسلحه ها خراب میشد و باید تعمیر میشد skill point ها special point ها perk ها گیج کننده بود.
    اینکه برای انجام یک ماموریت حالت های مختلفی وجود دارد.البته فال4 از نظر پیچیدگی کمتر از دو سری قبلی فال 3 و نیووگاس است و بیشتر به سمت شوتر بودن حرکت کرده تا مخاطب بیشتری جذب کنه نیووگاس واقعا سخت و پیچیده بود فال 3 عشق من بود و بیش از 200 ساعت بازیش کردم و فال 4 هم بعضی از آپشن های سری قبلی بازی ها برداشته شده و به جاش workshop اضافه شده که آپشن جالبی است.

داره خودمونی میشه Captain Sj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از نظر سیستم سنگین بود.خیلی فشار میاورد.ولی بازم دم سیستمم گرم که دووم آورد.ولی بعضی وقتا خیلی لگ میزنه خیلی.

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

سلام
    لطفا در مورد مرحله gain access to castle armory راهنمایی کنید .
    من سه تا توپ جنگی رو میسازم ولی ماموریت تموم نمیشه و بعدش نمیدونم باید چیکار کنم
    ایا باید توپ بیشتری بسازم چون وسایلشو ندارم

آخر فروم باز soliman's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    GameLand

پيش فرض

عجیب تاپیک سوت و کور شده . دیگه امیدی بهش نیست. تا بیاید جواب بدید خودم حلش کردم.

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

عجیب تاپیک سوت و کور شده . دیگه امیدی بهش نیست. تا بیاید جواب بدید خودم حلش کردم.
    نه این تاپیک کلا تاپیک بازی های کامپیوتری سوت و کور شده قبلا اینجا چه بروبیایی بود الان دیگه مگسم پر نمیزنه اینجا شما وقتی میبینی بازی به بزرگی فال اوت فقط 5 صفحه جلو رفته باید عمق فاجعه رو بهش پی ببری.اگه پی اس و فیفا نبودند باید در اینجارو خیلی وقت پیش گل می گرفتند.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •