تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 75 از 123 اولاول ... 256571727374757677787985 ... آخرآخر
نمايش نتايج 741 به 750 از 1225

نام تاپيک: تعمیر آبگرمکن دیواری

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

یک سوال، اگه شیر تابستانه/زمستانه 3115 روی فشار آب تاثیری نکنه مشکل چیه؟
    روی حرارت فقط تاثیر داره =/
    سلام
    سوال خوبی هست
    چند نکته ی مهم:
    1- کسانی که شیر تابستانه/زمستانه رو در زمستان میذارند روی حالت زمستانه ,باید با پایان فصلِ سرما شیر رو بذارند روی حالت تابستانه تا فشار آبِ گرم بیشتر بشه
    2- کسانی که در تابستان شیر رو روی حالت تابستانه میذارند ,اگر در زمستان آب ورودی خیلی سرد هست پس باید بذارنش روی حالت زمستانه
    3- گاهی بهتره که این شیر بین حالت تابستانه و حالت زمستانه باشه
    4- برای امتحان کردنِ این شیر از شیر اهرمی استفاده نکنین چون در بیشتر موارد اختلافِ فشار آب رو نشون نمیده . باید با شیر غیر اهرمی مثل شیر لباسشوئی تست کنین و یا شیری که شیلنگ بهش وصل شده باشه

5- اگر با شیر معمولی و شیلنگ دار هم تست کردین اما فشار آب تغییر نمیکنه پس دو احتمال هست :
    الف: فشار آب در ساختمان کم هست
    ب: شیر تابستانه/زمستانه رسوب گرفته
    6- اگر حالتِ تابستانه زمستانه باعث تغییر دمای آب میشه پس سالمه چون تا سرعتِ عبور آب از آبگرمکن تغییر نکنه دمای آب تغییر نمیکنه
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 15-06-2016 at 23:52.

2. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام

من یک سوال در مورد تعمیر آبگرمکن پلار مدل PSD-15 دارم.

با بازکردن شیر آب گرم مصرفی آبگرمکن روشن نمیشه ولی حجم و فشار آب خروجی مناسب است، بعد از تعوبض دیافراگم هم مشکل برطرف نشده و مشکل دیگر هم اینکه بعد ار تعویض دیافراگم و با چرخوندن شستی گاز (جهت کم یا زیاد کردن شعله) و بدون باز کردن شیر آب گرم مصرفی آبگرمکن روشن میشه که چون خیلی خطرناک هست سریع آبگرمکن رو خاموش می کنم. ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند جهت حل شدن مشکل.

با تشکر
    Last edited by habib2200; 16-06-2016 at 03:33.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    من یک سوال در مورد تعمیر آبگرمکن پلار مدل PSD-15 دارم.
    با بازکردن شیر آب گرم مصرفی آبگرمکن روشن نمیشه ولی حجم و فشار آب خروجی مناسب است، بعد از تعوبض دیافراگم هم مشکل برطرف نشده و مشکل دیگر هم اینکه بعد ار تعویض دیافراگم و با چرخوندن شستی گاز (جهت کم یا زیاد کردن شعله) و بدون باز کردن شیر آب گرم مصرفی آبگرمکن روشن میشه که چون خیلی خطرناک هست سریع آبگرمکن رو خاموش می کنم.
    ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنند جهت حل شدن مشکل.
    با تشکر
    سلام
    نمیدونم آیا سیستمش شبیه بوتان هست یا نه . اگر هست پس به احتمال زیاد پیستونِ دیافراگم گیرپاچ گرده (گیر کرده ) و تکون نمیخوره
    باید کاربراتور آب باز بشه و ساقِ پیستون گیریسمالی یا روغنمالی بشه تا بتونه با فشار دیافراگم آزادانه حرکت کنه
    نتیجه رو خبر بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام

ممنون از پاسختون. تمام کاربراتور آب را به طور کامل باز کردم و به دقت مونتاژ کردم و گریس ضد آب هم استفاده کردم. ولی با این وجود باز هم با باز کردن شیر آب به هیچ وجه روشن نمی شه و با چرخوندن شستی گاز حتی مقداری اندک علیرغم بسته بودن شیر آب گرم سریع روشن می شه و چون خیلی خطرناک به نظر می رسه سریع خاموشش می کنم.
    Last edited by habib2200; 16-06-2016 at 08:16.

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

چطور میشه قدرت شمعک B3115 رو زیاد کرد ؟

بغیر از اون پیچ تنظیم هوا از کجا باید فشارش رو زیاد کنم ؟ دوستان اگر عکسی دارن , بصورت تصویری راهنماییم کنن ممنون میشم
    Last edited by DJMOKHTAR; 16-06-2016 at 15:04.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام

ممنون از پاسختون. تمام کاربراتور آب را به طور کامل باز کردم و به دقت مونتاژ کردم و گریس ضد آب هم استفاده کردم. ولی با این وجود باز هم با باز کردن شیر آب به هیچ وجه روشن نمی شه و با چرخوندن شستی گاز حتی مقداری اندک علیرغم بسته بودن شیر آب گرم سریع روشن می شه و چون خیلی خطرناک به نظر می رسه سریع خاموشش می کنم.
    سلام
    گفتین قبلاً روشن نمیشد و بعد از عوض کردن دیافراگم خودش روشن میشه
    پس یا پیچ تنظیم حساسیت دیافراگم دستکاری شده و بیش از حد سفت شده و یا قطعاتِ کاربراتور اشتباه نصب شده و باید به فیلمها و عکسهائی که موقع کار گرفتین مراجعه کنین تا مشکل رو پیدا کنین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام
    گفتین قبلاً روشن نمیشد و بعد از عوض کردن دیافراگم خودش روشن میشه
    پس یا پیچ تنظیم حساسیت دیافراگم دستکاری شده و بیش از حد سفت شده و یا قطعاتِ کاربراتور اشتباه نصب شده و باید به فیلمها و عکسهائی که موقع کار گرفتین مراجعه کنین تا مشکل رو پیدا کنین
    ببخشید من کاربراتور را دوباره باز کردم و با دقت هم مونتاژ کردم و نصب کردم ولی این بار با کمال تعجب آبگرمکن اصلاً دیگه روشن نمیشه !

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام
    چطور میشه قدرت شمعک B3115 رو زیاد کرد ؟
    بغیر از اون پیچ تنظیم هوا از کجا باید فشارش رو زیاد کنم ؟
    دوستان اگر عکسی دارن , بصورت تصویری راهنماییم کنن ممنون میشم
    سلام
    اگر شمعک ضعیفه پس:
    1- ممکنه فشار گاز کمه
    2- ممکنه شمعک کثیف شده . باید با یک سیم نازک مثل سنجاق قفلی بزنین توی سوراخهای خروجی شمعک تا اگر گرفتگی داره باز بشه
    3- باید لوله ی گاز شمعک از سمتِ کاربراتور گاز باز بشه و بررسی بشه . ممکنه کاربراتور کثیفه و گاز کم میفرسته توی لوله ی شمعک . شاید هم همونجا داخلِ حفره ای که لوله به کاربراتور گاز وصل میشه یک پیچ تنظیم گاز باشه
    هشـــــــدار
    بعد از بستن لوله ی شمعک , باید با کف و اسفنج از نشتی نداشتن لوله مطمئن بشین

10. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

ببخشید من کاربراتور را دوباره باز کردم و با دقت هم مونتاژ کردم و نصب کردم ولی این بار با کمال تعجب آبگرمکن اصلاً دیگه روشن نمیشه !
    متاسفانه از طریق نت نمیشه فهمید چرا اوندفعه روشن میموند ایندفعه روشن نمیشه
    فقط خودتون میتونین علت رو پیدا کنین . ظاهراً یک قطعه درست نصب یا تنظیم نمیشه مثل پیچ حساسیت دیافراگم یا یک چیز دیگه
    ظاهرا پلار مثل بوتان اون سوراخ بین دو کاربراتور رو نداره که بشه حرکت پیستون رو دید . این باعث میشه کار عیب یابی از توی نت دشوار بشه

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    اگر شمعک ضعیفه پس:
    1- ممکنه فشار گاز کمه
    2- ممکنه شمعک کثیف شده . باید با یک سیم نازک مثل سنجاق قفلی بزنین توی سوراخهای خروجی شمعک تا اگر گرفتگی داره باز بشه
    3- باید لوله ی گاز شمعک از سمتِ کاربراتور گاز باز بشه و بررسی بشه . ممکنه کاربراتور کثیفه و گاز کم میفرسته توی لوله ی شمعک . شاید هم همونجا داخلِ حفره ای که لوله به کاربراتور گاز وصل میشه یک پیچ تنظیم گاز باشه
    هشـــــــدار
    بعد از بستن لوله ی شمعک , باید با کف و اسفنج از نشتی نداشتن لوله مطمئن بشین
    سلام

ضمن تشکر از توضیحات خوبت و عذر خواهی میکنم که اطلاعات رو در سوالم ناقص نوشتم
    ابگرمکن نو هست دیروز خریدم
    منتهی محل نصبش طوری هست که امکان نصب دودکش نیست و به همین دلیل نمایندگی نیومد نصبش کنه . خودم نصبش کردم پس از نصب متوجه شدم فشار گاز شمعک خیلی کمه
    و موقع استفاده هم خاموش میشه که ظاهرا دلیلش همین شمعک هست

هیچ گزینه تنظیمی برای شمعک وجود نداره !
    مدل قبلیمون B15 بود و 10 سالی بود استفاده میکردیم فشار گاز شمعکش خیلی خوب بود .

لازم به ذکر که ابگرمکن خارج از حمام نصب شده در یک محوطه کوچک که دیوارش پشت حمام هست و هوای ازاد جریان داره و مشکلی از لحاظ ایمنی وجود نداره .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •