تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 71 از 104 اولاول ... 216167686970717273747581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 701 به 710 از 1036

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 95 - 1394

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مصاحبه دو روز پیش کنعانی خالی از لطف نیست! چون پست طولانی نشه فقط بعضی قسمتاشو میارم:

استقلالی ها برای من قابل احترام هستند اما...
    کنعانی: همه فکر و ذکر من پرسپولیس است

مدافع پرحرف و حدیث این روزهای پرسپولیسی ها معتقد است علی رغم احترامی که برای استقلال قائل است انتخاب اول این بازیکن برای حضور در لیگ برتر پرسپولیس است.

به گزارش "ورزش سه"، محمدحسین کنعانی که پس از گذراندن خدمت سربازی خود مجددا به جمع پرسپولیسی ها اضافه شده است در رابطه با گمانه زنی هایی که مبنی بر جدایی از سرخ پوشان مطرح می شود گفت:

در مکتب پرسپولیس بزرگ شدم
    من صد در صد یک پرسپولیسی ام، بازیکنی هستم که در مکتب پرسپولیس رشد کردم، خوشحالم که پیراهن این تیم را برتن می کنم و امیدوارم اتفاقی در این میان من را از جایی که در آن بزرگ شدم دور نکند، از زمان حضور دنیزلی من از تیم جوانان به بزرگسالان پرسپولیس آمدم، زمانی که آقایان کریمی، مهدوی کیا و هاشمیان و بسیاری بزرگان دیگر در این تیم حضور داشتند، پس از رفتن به پرتغال برای گذراندن خدمت سربازی به ملوان رفتم و اکنون با افتخار بازهم به جایی برگشتم که متعلق به آنجا هستم.
    استقلالی ها قابل احترام هستند اما همه فکر و ذکر من پرسپولیس است
    نظر استقلالی ها برای من بسیار قابل احترام است، از همه آنها و آقای منصوریان ممنونم که به من لطف داشتند البته صحبتی با شخص بنده انجام نشد و گویا با مدیر برنامه هایم حرف زده شد و ایشان هم گفتند که من با پرسپولیس قرارداد دارم و اگر خواسته ای داشته باشند باید مستقیما با باشگاه صحبت کنند، این در حالیست که همه فکر و ذکر من پرسپولیس است و می خواهم در خدمت تیمم باشم.
    + تکذیب کردن خبر پیوستنش بعد اینکه قرارداد بسته بود و افشارزاده هم اعلام کرد در نوع خودش جالب بود!
    Last edited by mojtabaivi; 14-06-2016 at 18:28.

2. 4 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

متاسفانه با توجه به اینکه شرایط جذب محمدی کاملا مهیا بود، با جذب نکردنش خیلی ضرر کردیم! واقعا نمیتونم توجیه بشم چرا جذبش نکردیم؟!

4. 4 کاربر از mojtabaivi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

متاسفانه با توجه به اینکه شرایط جذب محمدی کاملا مهیا بود، با جذب نکردنش خیلی ضرر کردیم! واقعا نمیتونم توجیه بشم چرا جذبش نکردیم؟!
    بنظرم خیلی ضرر نکردیم
    نه اینکه کیفیت نداشت ولی سهمیه لیگ برتریمون محدود بود
    کلا برای نقل و انتقالات دو تا محدودیت وجود داره یکی سهیه بزرگسال و یکی هم سهیه لیگ برتری
    با خرید های انجام شده و خرید احتمالی کاوه رضایی ما یک سهیمه لیگ برتری خواهیم داشت که باید بزاریمش برای نیم فصل
    با توجه به اخبار و خرید احتمالی کاوه رضایی و رفتن خالقی فر، دو جای خالی در سهیمه بزرگسال خواهیم داشت که اون دو تا هم احتمالا برای خرید بازیکن خارجی کنار گذاشته شده
    همین جوریش هم مشکل سهمیه داریم
    در مورد کنعانی هم اگه قرارداد نداشته باشه خریدش یه سهمیه لیگ برتریمون رو خرج میکرد. ولی یک دفاعی بود که نمیشد خیلی به عنوان بازیکن اصلی روش حساب کرد و بیشتر به درد ذخیره میخورد. تنها حسرت رفتن بنگر بود
    از دو سهیمه خارجی ولی حتما باید یه دفاع مطمئن باشه که در کنار سیدجالال و ماریچ و احتمالا انصاری خط دفاع رو بیمه کنن
    ولی نکته جالب اینه که باید ما هم شروع کنیم بگیم بازیکنها به خاطر پول میرن باشگاه های دیگه و فقط به خاطر عشق میان تیم ما. دیگه تعصب و علاقه قبلی بماند
    Last edited by aluminum; 14-06-2016 at 19:23.

6. 7 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

ولی نکته جالب اینه که باید ما هم شروع کنیم
    بگیم بازیکنها به خاطر پول میرن باشگاه های دیگه و فقط به خاطر عشق میان تیم ما. دیگه تعصب و علاقه قبلی بماند

کاوه رضایی ظاهرا توافق کرده و فردا خبر رسمیش اعلام میشه. کمندانی هم موندگار شد. موضوع کنعانی هم فعلا به شکایت کشیده تا معلوم بشه قرارداد داشته یا نداشته. این چیزا اینجا عادیه

1 سهمیه لیگ برتری داریم و فکر می کنم باید با مدافع پر بشه. البته هیچ بعید نیست محمد انصاری در مرکز دفاع به کار گرفته بشه. نکته اینکه قرارداد ماریچ هم هنوز تمدید نشده ! این یعنی بحران در خط دفاع.

8. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

لیاقت امثال این کنعانی که من تا دیروز اصلا نمیشناختمش همون استقلاله!

10. 5 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

لیاقت امثال این کنعانی که من تا دیروز اصلا نمیشناختمش همون استقلاله!
    سخت نگیرید. زمان همه چیز رو مشخص می کنه. کل ماجرای کنعانی فکر می کنم در کمتر از 24 ساعت اتفاق افتاد ! خودشون هم نمی دونستن بازیکن آزاد هست (به گفته سازمان لیگ) ، یعنی فکر کنم در کمتر از 1 ساعت اینا رفتن صحبت هاشون رو کردن، شیرینی و چایی خوردن، قرارداد بستن، عکس هم گرفتن ! فقط من نمی دونم امروز چطوری همه چیز رو تکذیب می کرد ؟!! خب اگه قرارداد بستی بگو بستم، چرا واسه خودت فحش می خری؟

12. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نکته جالب اینجاس که کسی که ما واسه دفاع مرکزی به عنوان یار ذخیره میخواستیم شده فیکس تیم دولتخیلی هم خوشحالن که بهشون 6 نشون داده
    این اتفاقا یه خوبیه دیگه هم داشت اینکه توجه ها از سمت امیری رفت روی کنعانی و اگه من یک درصد احتمال می دادم امیری اسیر حاشیه بشه حالا استقلال اسیر حاشیه های این خرید خواهد شدبلایی سر کنعانی خواهد اومد که ایندگان بنویسن...امثال هاشمی نسب و انصاریان که ده برابر این گنده بودن هنوز دارن چوب انتخابشونو میخورن و شخص انصاریان صد بار توبه کرده و گفته غلط کردم هنوز پرسپولیسیا نبخشیدنش...اونم انصاریانی که بارها سرشو جلو پا بازیکن گذاش...این جوجه فکلی چنان چوبی بخوره ازین جریان که به طور کلی از فوتبال محو بشه...پارسال هم سر اومدن امین حاج محمدی به استقلال همین حرفا بود که بهترین میشه, الان داره فوش میخوره, این بدبخت که نیومده از دو طرف داره فوش میخوره...امیدوارم اینه عبرت درست کنن ازین بی غیرت پول پرست.

14. 10 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teraktor2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

ارتش سرخ دات كام :
    محمد حسین کنعانی صبح امروز در باشگاه پرسپولیس حاضر شد و جلسه ای با مدیران پرسپولیس برگزار کرد.

در این جلسه ابتدا راجع به قرارداد قبلی کنعانی زادگان و پرسپولیس صحبت شد اما پرسپولیسی به دلیل مدارک ناکافی نتوانستند ادعای خود مبنی بر وجود قرارداد تا پایان سال را ثابت کنند. پس از این صحبت در خصوص قرارداد جدید مطرح شد و پرسپولیسی ها همان مبلغی که در قرارداد پیشین برای سال سوم مطرح شده بود، یعنی پانصد میلیون را پیشنهاد دادند که با مخالفت کنعانی زادگان همراه شد.

او که در این جلسه به همراه مدیربرنامه و مربی سابقش یعنی مجید نائینی در این جلسه حاضر شده بود، رقم پیشنهادی اش را سه برابر پیشنهاد پرسپولیس تعیین کرد و مدعی شد نسبت به پیشنهاد استقلال پانصد میلیون تخفیف داده است. در نهایت با پادرمیانی نائینی قرار شد فردا قراردادی سه ساله بسته شود و هر سال درصدی به قرارداد پیشین اضافه شود و طرفین نسبت به این قرارداد به توافق رسیده اند.

اما پس از اتمام جلسه و خروج کنعانی زادگان و اطرافیانش از باشگاه او پرسپولیسی ها و مربی سابقش را دور زد و به همراه مدیربرنامه اش راهی باشگاه استقلال شد و با قراردادی دوساله به استقلال پیوست. اگر ادعای او در جلسه صحت داشته باشد قرارداد مابین او و استقلال دو میلیاردی است!

مدیران استقلال که سال گذشته توان پرداخت قرارداد بازیکنانشان را نداشتند حالا چگونه میلیاردی خرج می کنند؟

پ.ن:چه وزیر خوب پرسپولیسی ای داریمهر سال سقف قرارداد ها برای پرسپولیسه و خریدای تیم دولت میلیاردی! اخرشم میان 4 تا میخورن میرنچوب خدا صدا نداره...حالا تیم دولتی و... هرچقدر با این پولای کثیف, پرسپولیس رو دور بزنن...جالبه صدای بعضی ها هم دیگه درنمیاد
    Last edited by teraktor2003; 14-06-2016 at 22:08.

16. 9 کاربر از teraktor2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

ترکیب احتمالی فصل بعد و بدون در نظر گرفتن بازیکنهای دو پسته
    4-4-2 لوزی
    بیرانوند(لوبانوف)
    انصاری(حیدریه)- سید جلال-ماریچ- رضاییان(ماهینی)
    کامیابی نیا(نورالهی - ربیع خواه)
    امیری(عالیشاه)-احمد زاده(کمندانی)
    انصاری(مسلمان)
    علیپور- کاوه رضایی

18. 6 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

20. 4 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •