تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2033 از 2365 اولاول ... 10331533193319832023202920302031203220332034203520362037204320832133 ... آخرآخر
نمايش نتايج 20,321 به 20,330 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

زیاد اهل صدا بلند نیستم آخه
    اینم که میخوام باند بخرم چون خیلی شنیدم باند های فابریک پراید زیاد کیفیت نداره و یکم صدا زیاد بشه خٍر خٍر میکنه
    آخه آمپ فقط صدای بلند بهت نمیده ، همون صدای کم هم شارپ و با کیفیت بهت میده .
    چیزی که من دیدم ، موقع روز و تو سرو صدای روز صدای پخش رو باید بیشتر کنی تا به گوشت برسه ، اونم برا ماها که معمولا شیشه ماشین پایینه .
    بنظر من اینکارو بکنی ضرر نمیکنی . پیچش دست خودته ، یک موقع خواستی صداتو بلند میکنی بدون خر خر و ... ، نخواستیم که با ولوم متوسط و کم لذت میبری .

2. 2 کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام
    111 ثبت نام کردم که هفته بعد میاد
    برای پخش تصمیم دارم کنوود bt600u بگیرم ولی بدون امپ و ساب
    حالا واسه باند چی پیشنهاد میدید که با این پخش خوب مچ بشه ؟
    قیمتم ارزون باشه دیگه نهایتا تا 250 - 300 که با قیمت پخش از 600-700 بالاتر نزنه
    سلام
    6950 سونی خیلی خوبه بدون امپ هم خیلی خوب جواب میده
    بعدش 7158 جی وی سی هم خوبه ولی بدون امپ هیچه البته اگه از صدای تیز مخصوصا توی ولوم بالا خوشتون نمیاد 6950 سونی براتون خیلی بهتره
    از نظر بیس و تفکیک صدا هم 6950 با بیس نرم و ویبره ای سرتره

4. 2 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

چند مغازه رفتم برای باند گفتند باند اسیایی نخر مثل پایونر وکنودد و..... برای صدای خوب دنبال باند اروپایی وامریکایی باش..مثل ممفیس وهرتز و..... درسته این مطلب.....

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند مغازه رفتم برای باند گفتند باند اسیایی نخر مثل پایونر وکنودد و..... برای صدای خوب دنبال باند اروپایی وامریکایی باش..مثل ممفیس وهرتز و..... درسته این مطلب.....
    خیلی کلی گفتن ! نسبت به بودجتون باید انتخاب بکنید !

7. این کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

hertz hcx 690 هم گزینه خوبیه ، ولی خوب گرونتره .

9. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

hertz hcx 690 هم گزینه خوبیه ، ولی خوب گرونتره .
    سلام- کلا این مطلب که گفته شده درست است یا بازار گرمی برای خرید محصولات گرانتر است---

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

رفتم آمپ گرفتم واسه باندام یعنی یه خاطره بد از خرید آمپلیفایر موند تو ذهنم شاگردش آمپو نصب کرد اومد پخشو روشن کرد و ولومو برد بالا نگو گین آمپ تا اخر بازه یعنی باندا داشتن آتیش میگرفتن بوی سوختگیشون کل ماشینو گرفت باندا رو نیمه عمر کرد خود صاحب مغازه اومد گینو کمش کرد گذاشت بین 2و4ولت خیلی عالی شد بیسشون طاقچه رو میخواست بکنه بیسشون چراغ استپ عقب ماشینو تکون میداد منم ترسیدم باندا پاره بشن چون خیلی قوی بیس میزدن رفتم پیش یه نصاب حرفه ای گینو گذاشت بین 0.3 و2 ولی الان اصلا بیس ندارن گفت 2-3 روز بزار بدون بیس بمونن چون به باندات فشار اومده الان هیچ بیس ندارن باندام فقط کیفیتن
    حالا نمیدونم دو روز دیگه خودم گینو ببرم بالاتر که بیسشون دربیاد؟
    Last edited by farshad0123; 29-05-2016 at 02:11.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان
    ما یه 206 اس دی داریم مدل 93 پخش فابریک خودشه ، میخوام بدون عوض کردن پخش و با تعویض اسپیکر های ماشین به تفکیک صدای خوبی برسم و همچنین بیس نرم ، سقف بودجه هم نزدیکای 500 ، سوال بعدیم اینه بدون امپلی و با پخش فابریک میشه به همچین صدایی رسید؟ اهل ولوم دادن خیلی بالا نیستم یه چیزی در حد معقول
    با تشکر

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفتم آمپ گرفتم واسه باندام یعنی یه خاطره بد از خرید آمپلیفایر موند تو ذهنم شاگردش آمپو نصب کرد اومد پخشو روشن کرد و ولومو برد بالا نگو گین آمپ تا اخر بازه یعنی باندا داشتن آتیش میگرفتن بوی سوختگیشون کل ماشینو گرفت باندا رو نیمه عمر کرد خود صاحب مغازه اومد گینو کمش کرد گذاشت بین 2و4ولت خیلی عالی شد بیسشون طاقچه رو میخواست بکنه بیسشون چراغ استپ عقب ماشینو تکون میداد منم ترسیدم باندا پاره بشن چون خیلی قوی بیس میزدن رفتم پیش یه نصاب حرفه ای گینو گذاشت بین 0.3 و2 ولی الان اصلا بیس ندارن گفت 2-3 روز بزار بدون بیس بمونن چون به باندات فشار اومده الان هیچ بیس ندارن باندام فقط کیفیتن
    حالا نمیدونم دو روز دیگه خودم گینو ببرم بالاتر که بیسشون دربیاد؟
    سلام
    این لینکهای تو امضاء م مخصوصا اولیش رو به نظرتون برای چی قرار دادم و درشت و رنگی هم نوشتم:
    دوستانی که جدیدا به جمع ما می پیوندید،حتما ابتدا لینکهای زیر را مطالعه بفرمائید
    شما که قدیمی هستین دیگه چرا؟؟!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا پست شماره 17 رو مطالعه کنید.

سلام خدمت همه دوستان
    ما یه 206 اس دی داریم مدل 93 پخش فابریک خودشه ، میخوام بدون عوض کردن پخش و با تعویض اسپیکر های ماشین به تفکیک صدای خوبی برسم و همچنین بیس نرم ، سقف بودجه هم نزدیکای 500 ، سوال بعدیم اینه بدون امپلی و با پخش فابریک میشه به همچین صدایی رسید؟ اهل ولوم دادن خیلی بالا نیستم یه چیزی در حد معقول
    با تشکر
    سلام دوست عزیز ورودتون رو به انجمن اتوموبیل خیر مقدم عرض میکنم.
    متاسفانه با این میزان بودجه چیز جالب و قابل توجهی نمی تونید تهیه کنید.
    اگر میتونید بودجتون رو افزایش بدید و برای اسپیکرهاتون امپلیفایر تهیه کنید و از پخش فابیک هم دست بکشید مسلما تفکیک و کیفیت صداتون بهتر میشه که این امر میسر نیست مگر استفاده از کامپوننت.
    در هر صورت با توجه به بودجه فعلی من پیشنهادم برای جلو یک جفت کواکسیال گلیدن MC165 به قیمت جفتی 205 و برای درهایی عقب یک جفت MC130 به قیمت جفتی 195 تومن می باشذ.
    نسبت به کواکسیلهای موجود در بازار به مراتب صدای بهتری داره.
    این هم رفرنس برای بررسی بیشتر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام
    این لینکهای تو امضاء م مخصوصا اولیش رو به نظرتون برای چی قرار دادم و درشت و رنگی هم نوشتم:
    دوستانی که جدیدا به جمع ما می پیوندید،حتما ابتدا لینکهای زیر را مطالعه بفرمائید
    شما که قدیمی هستین دیگه چرا؟؟!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا پست شماره 17 رو مطالعه کنید.

سلام دوست عزیز ورودتون رو به انجمن اتوموبیل خیر مقدم عرض میکنم.
    متاسفانه با این میزان بودجه چیز جالب و قابل توجهی نمی تونید تهیه کنید.
    اگر میتونید بودجتون رو افزایش بدید و برای اسپیکرهاتون امپلیفایر تهیه کنید و از پخش فابیک هم دست بکشید مسلما تفکیک و کیفیت صداتون بهتر میشه که این امر میسر نیست مگر استفاده از کامپوننت.
    در هر صورت با توجه به بودجه فعلی من پیشنهادم برای جلو یک جفت کواکسیال گلیدن MC165 به قیمت جفتی 205 و برای درهایی عقب یک جفت MC130 به قیمت جفتی 195 تومن می باشذ.
    نسبت به کواکسیلهای موجود در بازار به مراتب صدای بهتری داره.
    این هم رفرنس برای بررسی بیشتر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خیلی خیلی ممنون از پاسخ شما ؛
    با این اسپیکر ها بدون امپلی و با پخش فابریک میشه صدای واضح و بیس خوبی گرفت؟ ( متوجه هستم که اگه پخش عوض بشه بسیار بهتره ولی امکانش برای من به دلایلی نیست )
    این اسپیکر ها میتونن در همین شرایط موجود بیس خوبی تولید کنند؟ پخش فابریک خروجی امپلی نداره میشه کاری کرد که بهش امپلی وصل بشه اگه میشه ارزون ترین و مناسبت ترین امپلی چند قیمته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •